Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Yıllar önce muhalif bir paylaşımım yüzünden troller tarafından resmen kuşatılıp saldırı altına alınmıştım. Adıma aitmiş gibi profillerde dünya görüşüme aykırı paylaşımlar yapıldı. Beni tanıyanlar bana ekran resimleri atmıştı. Şaşırmıştım ama hala şaşırmaya devam ediyorum.


  • @FreeWoRLD, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @gokcell

    Sistemin uyarisina gore, asagidaki kullanici isimleri sizin tarafinizdan acilmis gorunuyor. Bu kullanici isimleri ile kendi iletilerinizi begenerek, yine bu kullanici isimleri ile baska sahis gibi cevaplar vermektesiniz.

    Bu hareket forum kurallari 8. maddesine gore uygun degildir. Lutfen farkli kullanici isimleri ile iletilerinizi destekleme amacli forumda bu sekilde davranmayin.

    @unsal_49 @kiymet @cem_20 @ozlemx @kenaan @tubis @muhammed @vahide @ayhaan

    Screen Shot 2020-04-12 at 8.32.34 PM.png

    8-9 tane farklı mail açmak ya da 8-9 beğeni için o kadar gizli sekme açmak müthiş 😂


  • Eger asi veya etkili bir ilac bulunmazsa dogal surecle platoya ulasincaya kadar pik degisen egimlerde yukselmeye devam edecek.
    Forumdan hastaligi atlatan var mi? Pozitif cikip sonra negatife donen.


  • @tubis, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @gokcell Şapka çıkartıyorum, bravo

    Bu paylasimi daha yeni farkettim. Nasil bir narsist kisilik bozuklugu varsa artik, birde kendi yazdigini begenmis, ovmus!


  • @caglaror Ben bir cok kisinin farkina varmadan etkilenip atlattigi kanaatindeyim.


  • öyle istifa edilmez madem başladın bitene kadar duracaksın.


  • @caglaror, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    Eger asi veya etkili bir ilac bulunmazsa dogal surecle platoya ulasincaya kadar pik degisen egimlerde yukselmeye devam edecek.
    Forumdan hastaligi atlatan var mi? Pozitif cikip sonra negatife donen.

    Ben de merak ediyorum, kendisi ya da birinci derece yakını hasta olup sonrasinda kurtulan var mı ?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @MySea, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    bozuklugu v

    Ben engelledim bile kendisini. Yıllardır gördük ki pkk ya sövenler sonunda pkk lı fetöye sövenler fetöcü çıkıyor. İlk yorumundan kumaşını koydu ortaya. Bir de nitelikli biri diye aylarca fikirlerini dikkate alıp ciddi ciddi düzgün biri sanarak konuşuyoruz. Bu internet alemi hep mi böyle fos çıkan kişilerle dolu. Hele o ek hesaplar... Komedinin daniskası.

  • ⭐⭐

    @gokcell, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @Ramazan Pkk li terörisleri yok eden adam. Pkk severler göbek atıyordur şimdi

    @gokcell Sadece İstifa etmiş dediğim için pkk sever olarak ilan etmen çok küçük ve düşüncesiz bir davranış. Doğruları ve yanlışları bir tarafa koyarsınız ve hakikat ne ise ona bakarsınız madem pkk ile bu kadar uğraşıp temizlemiş neden istanbul belediye seçimleri için teröristbaşı Öcalan’ın kardeşi tv'ye çıkartıp mektup okutup oy istediler kırmızı bültenle aranan birini tv ye çıkartıp tutuklamadan geri salmak? böyle oyuncular oldukça sizin gibi seyircisi çok olur.

    Askerlerimizin Donarak Şehit Olmasını araştırılmasını bile ret eden bir zihniyeti desteklemeniz bile mucize

    Süleyman Soylunun şu sözleri geldi aklıma: "Recep Tayyip Erdoğan at üstünde durmayı nasıl beceremediyse, ülke yönetmeyi de aynı şekilde beceremedi. Paçalarından yolsuzluk akıyor. Ey Recep Tayyip Erdoğan, boyun eydin, emir eri oldun, milletin ümitlerini boşa çıkardın. Boyan döküldü Tayip Erdoğan." demişti Soylu

    Ne kadar anlatsam da gözlükleriniz takılı olduğu sürece gerçekleri göremezsiniz. Bu yaptığınız saygısızca bir tutum.

  • ⭐⭐

    The Times’a konuşan Oxford Üniversitesi’nde görevli aşı bilimi uzmanı Profesör Sarah Gilbert, “Yüzde 80 oranında geliştirdiğimiz aşı işe yarayacak ve Eylül ayına hazır olabilir” dedi.

    Gilbert, “Benim Eylül ayı demem bir tahmin değil, her hafta verilere bakıyorum ve verilere baktıkça bu sonuca varıyorum” dedi. Aşının işe yarayacağına dair inancının yüzde 80 olduğunu vurgulayan Gilbert, “Geliştirdiğimiz aşının insanlar üzerindeki denemelerine gelecek 2 hafta içerisinde başlıyoruz” dedi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ramazan 23 nisan asıl herkes Türkiyede ki Bilim adamı Ankara Üniversitesi, Biyoteknoloji Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Aykut Özkul açıklamaya odaklanacaklar. Bu açıklamadan sonra da 20 - 25 arası sayı artışına da dikkat edin. 10 nisan toplu sokağa çıkma seansı yapıldı bunun sonucu.


  • Artik bilim kurulunun da inandiriciligi kalmadi. Bu sureci, iyi ve olumlu bir sekilde baslamis bile olsalar, iktidarin hata ve yanlislari sonucu iyi yonetemediler.

    10 Nisandaki izdihamin sonuclari 5-6 gun sonra cikmaya baslayacak ve 15-25 Nisan arasinda, eger dogru ve durust sekilde test yapip, sonuclari aciklarlarsa, vaka sayilarinin cok fazla yukselme durumu soz konusu olabilir.

    Ben hala su ana kadar gerek vaka sayilarinda gerekse vefat sayilarinda gercekci rakamlarin aciklanmadigini dusunuyorum. Ozellikle AKP nin daha onceki bircok olaylardaki gercekleri gizleme kabiliyeti ve istegi gozonune alindiginda, hic inandirici gelmiyor.

  • ⭐⭐

    Simdi siz sahte profillerinizden begeni yapmak icin eminonunden uskudara giden vapur hiziyla mi giris yaptiniz yoksa marmaray -eminonu ivmesiz hizlami ?kac Km hizla ve kac bilgisayarla 😊

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @HockeyUmpire2 oraya gidince internet gerçek hızını yaşıyorsun şimdi Türkiye de hız mı var diyorsundur


  • @HockeyUmpire2, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    Simdi siz sahte profillerinizden begeni yapmak icin eminonunden uskudara giden vapur hiziyla mi giris yaptiniz yoksa marmaray -eminonu ivmesiz hizlami ?kac Km hizla ve kac bilgisayarla 😊

    Ayrica bagil hiz hesaplanirken, gozlemi yapan kisinin bulundugu nokta cok buyuk onem tasir. Hep yalan yanlis uzerindeki bir konumda durursaniz, gozlemlediginiz nesneden bir dogruluk durustluk cikartamazsiniz, cunku gozlem aciniz bastan yanlis olur.

    Higgs bozonu konusuna gelince, 4 Temmuz 2012'de CERN'de 125 GeV civarindaki bir yogunlukta yeni bir parcacik hem ATLAS hemde CMS deneylerinde, yani birden fazla gozlem yontemi ile fiziksel olarak gozlemlendi. Bu parcacigin Higgs bozonu oldugu varsayiliyor, aksi ispatlanana kadar...


  • Hahahha nasıl bir üşenmezlik arkadaş bu 😂😂😂 ben şuraya tek gerçek hesabımla mesaj yazmaya zor vakit buluyorum, kendiliğinden home office çalışıyor olan ev kadını halimle 😁 pes diyorum başka da birşey demiyorum, işin psikolojik kısmına uzmanı olmadığım için hiç girmiyorum zaten, Allah yardım etsin ne diyeyim 🤪

    O bağıl hız mesajını da okuyamadım valla kusura bakma arkadaşım, ona da mı üşenmedin yaa 🧐
    Ben boşuna bakan sevdalısı demiyordum bu arkadaş için, hükümet ve bakan hassasiyeti var diye, bildiğin aktrol çıktı ya 😜

  • ⭐⭐⭐⭐

    @aysegul, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    Hahahha nasıl bir üşenmezlik arkadaş bu 😂😂😂 ben şuraya tek gerçek hesabımla mesaj yazmaya zor vakit buluyorum, kendiliğinden home office çalışıyor olan ev kadını halimle 😁 pes diyorum başka da birşey demiyorum, işin psikolojik kısmına uzmanı olmadığım için hiç girmiyorum zaten, Allah yardım etsin ne diyeyim 🤪

    O bağıl hız mesajını da okuyamadım valla kusura bakma arkadaşım, ona da mı üşenmedin yaa 🧐
    Ben boşuna bakan sevdalısı demiyordum bu arkadaş için, hükümet ve bakan hassasiyeti var diye, bildiğin aktrol çıktı ya 😜

    Hiç üstünde düşünülüp konuşulacak bişe yok ayşegül. Kendisine de üşenmeden açtığı trol hesaplara da ''üşenmeden'' engeli koydum. Bu kadar virüx içinde bi kaç tanesine daha tahammül edemem.


  • hiç merak etmeyin, yarın HATİCE diye hesap açar, hep birlikte muhabbete kaldığımız yerden devam ederiz. ( İSMİ HATİCE OLAN BAYAN FORUMDAŞLARIMIZI TENZİH EDERİM)


  • gokcell logged out...
    mezartasi.JPG

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gokcell, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    gokcell logged out...
    mezartasi.JPG

    @gokcell gitti forum bitti 🙂

    Neyse dalga geçiyoruz ama bu bir hastalık, hastalıkla dalga geçilmez. Vazifemizi de yapalım:


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

74
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum