Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Coronavirus (COVID-19)

Gündem
3.8k 228 437.4k 172

• Bugun bahceyle ugrastik. Ben cimleri kestim, esim de biraz ciceklerle ugrasti. Sonra arka bahcede buyuk bir dut agaci var, onun asagiya dogru inen dallarini budadik. Budanan dallari sonra mangal yaparken kullanmak icin kucuk parcalara dogradik. En son olarak da garaji ve arabalari temizleyip yikadik. Esime "bu kadar heyecan bugunluk yeter artik, yarina birsey kalmadi" dedim.😁

• ⭐⭐⭐⭐

@gokcell oğlum lego dergisine bakarken, özellikle o yılan ve akrep şeklindeki halini gördükçe istiyor, e bende bundan yok diye, biraz büyüsün sıra onda ☺️ E robotic babasının hobilerinden zaten, bir dönem ben de yardım etmiştim kit imalatına eğitimlerine vs severiz ailece o işleri 👍🏻

• ⭐⭐

Süleyman Soylu istifa etti

alt metni

• Iyi bir hareket olmus. Coktan istifa etmeliydi. Ama bu sokaga cikma yasagini Cumhurbaskanindan habersiz kendi basina almis olmasi imkansiz. Ilk aciklamasinda zaten sokaga cikma yasagi kararinin Cumhurbaskanindan geldigini soylemisti. Bu durumda, Cumhurbaskaninin da istifa etmesi gerekli diye dusunuyorum.

• ⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

@MySea Atın ölümü arpadan olurmuş, derler kendi kendilerine yok ediyorlar 🤔

• istifa ile ilgili yarını beklemeklazım, bakalım kabul olacak mı. Bu ulkede Soma da olenler, Corlu da olenler oldu ; kimse istifa etmedi. Her hareket hesaplidır. Gorecegiz.

• @cnpist yeni taktik bu, tepki toplayan bi olay olduğunda bir günah keçisi bulup istifa ettirmek, kanal istanbul ihalesinden sonra ulaştırma bakanına olduğu gibi.

Yani bu arkadaş da kendi isteğiyle istifa etmemiştir. Türkiye'de böyle onurlu bir siyasetçi olduğunu zannetmiyorum zaten..

• Bu ileti silindi!

• @gokcell, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

@Ramazan Pkk li terörisleri yok eden adam. Pkk severler göbek atıyordur şimdi

Bence o konulara hiç girmeyin. Pkk ile ilgili yaptıkları hükümeten ortada. Ölmüş bir örgütü yeniden canlandırdılar. Zaten istifası kabul edilmedi. Danışıklı dövüş, gaz alma taktikleri...

• SS iyice elini guclendirdi. Su an hukumet kanadında ya da basın tarafında ona karsi olanlar uzun bir sure sus pus olacaklar.

PKK konusuna bence de girmeyin, TRT1 de yayına cıkanlardan haberlerinin olmaması imkansız. Corona gunleri bunlar, boyle gaz alma haberleri olacak.

• ⭐⭐

@gokcell ne faşist bir soylem! Bu insanlara göre onlardan olmayan herkes oyle!

• @gokcell, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

@Ramazan Pkk li terörisleri yok eden adam. Pkk severler göbek atıyordur şimdi

Sapla samanı karıştırmamak lazım. Pkk ile mücadele ediyor diye yapılan yanlışların hesabı sorulmayacak mı? Ayrıca pkk ile nasıl bir mücadele var tam olarak? Hâlâ şehit haberleri geliyor. Pkk bitti de bizim mi haberimiz yok? Neyse konumuz bu değil zaten.
    Ayrıca hiç kimse vazgeçilmez değildir. Devlette herkesin yeri dolar. Türkiye Cumhuriyeti aile ya da kabile devleti değildir. Şahıs devleti hiç değildir. En azından olması gereken o.
    Perde arkasında her ne yaşandıysa bir kenara bıraksak bile, kendisi bir hata yaptığını söylüyor ve buna istinaden istifa kararı almış. Kendisi bile hata yaptığını itiraf ederken, ısrarla savunmak biraz tuhaf değil mi?
    Bir de şu 'pkk severler göbek atıyordur şimdi' cümlesi gerçekten bölücü ve ayrıştırıcı bir cümle. Süleyman Soylu'nun istifa etmesini doğru bulan herkes terörist mi demek istiyorsun?

• ⭐⭐⭐⭐

Bence kimse altından kalkamayacağı, boyundan büyük laflar etmesin.. gerek yok, ağzımızın tadı da hiç kaçmasın bence, çünkü tad kaçıracak toplar dönüyor 🤨

• ⭐⭐⭐⭐

Bebeği uyuturken gördüm haberi, salonda büyük bıdığı uyutan kocama mesaj attım soylu istifa etmiş diye. Ve dedim ki, ‘milletin gazını alıyorlar, aa bak hatalarını kabul ettiler, adam istifa etti bravo denecek, sonra hoop cb istifayı reddedecek, oyna devam..’ çocuk kandırıyorlar sanki ciğerlerini bildiklerimiz!
    1 hafta 10 gün sonra da vakalar arttığında, bak biz süreci çok güzel yönetiyorduk luppo almaya gidenler yüzünden böyle oldu, 2 gün aç kalsalar ölürlerdi sanki deyip halkı suçlu çıkartıp kendilerini aklayacaklar, bunu yapmaya dünden hazır sadık tabanlarıyla birlikte hem de, vah ki ne vah..

• ........

• ........

• @heyee ne alaka?

• @gokcell Bakanın kendisi yanlışı kabul ediyor senin gibi süper zekalar onu savunuyor. Ben pkk yı savunan biri değilim. Ama ben cuma gecesi yaşanan kaosun bi sorumlusu olması gerektiğini düşünüyorum. Kuru milliyetçi saçmalıklarla herkesi yaftalayıp terörist ilan edemezsin. Kaldı ki istifası kabul edilmedi. Bu ülkeye pkk kadar zarar veren başka örgütler var. Fetö mesela. Fetöyü bahane ederek bir dünya muhalif, sosyalist ve onlardan olmayanı fetöcü diyerek üniversitelersden ve tüm devlet kurumlarından attılar ama gerçekten fetöcü olan bir kesimi bilerek dokunmadılar. Ve bu içişleri bakanı görev başındaydı. Açıkcası ben fetö'nün pkk dan daha zararlı olduğunu düşünüyorum. Ama bu iki örgütte bu iktidara lazım. Çünkü senin gibi onları destekleyecek beyinlere bunu ısıtıp ısıtıp yedirecekler. Bu adamın her uygulaması FAŞİZAN. Tümevarım değil arkasına saklanarak pkkyı koz olarak kullanan sensin. Kaldı ki bu adam pkk ile mücadelede bir arpa boyu mesafe aldırmamış aksine büyük bir kesimin örgüte katılmasına neden olacak hak ihlallerine sebep olmuştur. Burası siyaset konuşulacak bir yer değil. Provakatif söylemler kullanıp beni bu cevabı yazmaya zorladınız.

Benzer Başlıklar

• H1-B Vizelerinde Rekor Ücretlendirme (19 Eylül 2025)

Gündem
    28
    2 Oy
    28 İleti
    803 Bakış
    Ekto OktanE
    @RyanSnowace Hocam boşa değil Trump ölümsüz değil ve bu kararda 1 senelik eğer uzatmazsa önümüzdeki sene karar geçersiz olucak endişelenmeyin hiçbir şey bilmiyorsaniz üniversite egitimi sonrasi ABD'de yükseklisans deneyin diye öneri yapabilirim...
  • Coronavirus'un USCIS'e etkileri

Gündem coronavirus covid-19
    42
    2 Oy
    42 İleti
    2k Bakış
    F
    @crazycells Tamamı durduruldu olarak haberler düşüyor. https://www.forbes.com/sites/stuartanderson/2020/09/30/judge-blocks-uscis-fee-increases-heres-why-it-happened/
  • 19 Mayis...

Gündem
    3
    6 Oy
    3 İleti
    136 Bakış
    dmrD
    [image: BrZCPU.jpg] 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.
  • Covid-19 Yardımı için başvuru

Taşındı Gündem
    28
    0 Oy
    28 İleti
    1k Bakış
    MySeaM
    @nejla Kizinizin herhangi bir geliri olmadigi icin tax return (vergi beyani) yapamaz. Bunu yapabilmesi icin gelirinin olmasi lazim. Gelir ise is/calisma karsiligi ucret/maas, yatirim getirisi, kira getirisi veya faiz getirisi olabilir. Tax return yapmadan da stimulus yardimlari alamaz. Bu arada, ilerisi icin yillik belli oranlarin uzerinde geliri olursa (2020 yilinda bekarlar icin $12,400), tax return yapmak zorunda. Bu tercihe bagli degil. Bu oran her yil icin degisebilir. IRS den her yil kontrol etmesi lazim. Bu oranin altinda yillik geliri olursa, o zaman tax return yapma durumu istege bagli.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k