Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
2.2k 330 298.8k 320

Benzer Başlıklar

• Amerika'da sosyal çevre edinmek

13
    0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    B
    2 hafta önce san francisco'ya geldim. 3 gün san diego, 2 gün los angeles gezdim. san francisco'da çinli ve hintli nüfus dışında kimseyi görmüyorum. burada bir düzen oturtmaya çalışmak istiyorum ama emin olamıyorum. amerikan kültürünü sevdiğim için amerikaya geldim. san francisco'da business mindseti olan (non-tech) insanlarla nerede tanışabilirim?
  • Amerika'da Polis, Asker olmak

Kilitli Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    3
    -4 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    polislik icin de link surada: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1406/abd-de-polislik forumda basit bir arama bile yapmadan yeni baslik olusturmayin.
  • Delaware'da Yaşam Ve Eyalet Seçimi

11
    0 Oy
    11 İleti
    1k Bakış
    Jimmy McGillJ
    @ibrahimasar ahahhaha abi bunu yazacağını biliyordum aslında.Evet abi haklısın El Camino'da bende umduğum aksiyonu bulamadım ama yinede insan içinden hiç bitmese demiyor değil.
  • Amerika'da Yasam Uzerine Tavsiyeler

Kilitli Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
    4
    0 Oy
    4 İleti
    5k Bakış
    crazycellsC
    @funda-esra-akbıyık-yamaner Amerika'da Yasam Uzerine Tavsiyeler içinde söyledi: facebook kullanımı çok daha rahat. eğer sizin için sakıncası varsa postlarımı silebilirsiniz. yok, bu sekilde tek bir sayfada kalmasinda bir sakinca yok. Bizim de insanlarin fikir ve deneyim paylasimi yaptigi bir facebook grubumuz mevcut. ABD'nin nerdeyse her bolgesinde yasayan kisiler mevcut; ABD'de hayati boyunca yasamis olandan, ABD'ye gecen hafta tasinana; gocmen vize tasiyandan, gocmen olmayan vize tasiyanlara kadar pek cok arkadas var grupta, bekleriz: https://www.facebook.com/groups/YesilkartForum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k