Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• ⭐⭐

Nisan ayı ortası bari başlasaydı mülakatlar🙈

• @Erkangeziyor hangi ayda girenlere yetersiz dediler. Ben ocak ayında girdim. 10k$ yetti. Hiçbir tapumda yoktu. Lütfen yönlendirirken doğru yönlendirelim. Ama virüs yüzünden başka birşey varsa bilemem

• @ilhanucarus yeni hayatınızda başarılar. Umarım bu süreç çabuk biter. Rica etsem mesleğiniz ve eyalerinizi söyleyebilir misiniz?

• @ilhanucarus, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Erkangeziyor hangi ayda girenlere yetersiz dediler. Ben ocak ayında girdim. 10k$ yetti. Hiçbir tapumda yoktu. Lütfen yönlendirirken doğru yönlendirelim. Ama virüs yüzünden başka birşey varsa bilemem

Telegram grubundan bi kız arkadas soylemisti 10K ile yetersiz deyip yükseltmesini istemisler

• @maestro teşekkür ederim. Henüz gidemedim maalesef. İnşaallah herşey düzelir ve gidebiliriz.

• @ilhanucarus evet ilhan bey haklısınız, her yıl kendi içinde değerlendirilmeli, hatta DV 2020 deki mülakat deneyimlerinden öğrendiğimiz gibi her Dv döneminde, aylar arasında bile farklı mülakat deneyimleri olabiliyor, bu konuyu daha detaylı DV 2021 bekleme odasında konışulmuştu⬇️

DV2021 Bekleme Odası https://yesilkartforum.com/forum/post/128822

• Bugün mülakatların geleceği hakkında olumlu sayabileceğimiz bazı haberler aldık

Arkadaşımızın bize aktardığı şekilde aktatıyorum

"Arkadaşlar merhaba nasılsınız? Sizlerle de paylaşayım. Ben Azerbaycanlıyım, EU kotasindayiz bizde. Bizler mülakata tifliste giriyoruz Gürcistan'da. Malum sebeplerden dolayı mülakatlar iptal oldu ancak bizlere tiflisten hiçbir mail gelmedi. Bende bunun için mail attım konsolosluğa ve mülakat değişikliği istedim. Az önce mulakatimin haziranın 4 ne aldılar. Bilginize"

20200407_001910.jpg

"Mayıs sonu gibi baslatacaklar galiba mulakatları
    çünkü başka arkadaşın da mülakatı 27 mayısa çekmişler"

Sayın @crazycells sizin burada sorduğunuz durum gerçekleşiyor sanırım⬇️
    DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/128664

Yukarıdaki Azerbaycanlı arkadaşların aldığı, Nisan ayında iptal olan mülakatlarının yeniden planlanması gibi bir bildirimi Türkiye talihleri de yakında alır mı?

Tüm mülakatları iptal olan arkadaşlar Ais kaydından mülakatı mı kaçırdım seçeneğini işaretleyerek yeni bir mülakat tarihi istemesi gerekir mi?

• @Muhtaradana iyi akşamlar @Muhtaradana bu mail üzerine türkiyede olanlarda mail atsa bir an önce bir cevap almak için iyi olmazmı? En azından Mayıs sonu Haziran başı alsalar bizede tekrar küçükte olsa bir şans gözükse. Hiç umudum kalmadı çünkü. 35 binin üstü çok zor.

• @İrem-Güzel evet yakında Türkiye talihlilerinin Nisan ayı için iptal olan mülakatlarınında yeniden planlanma haberini alırız diye düşünüyoruz, zaten sayın @ozlemc gibi mülakatları iptal olan arkadaşlar Ais kaydı üzerinden yeni bir mülakat tarihi istediler ⬇️

DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/128642

• ⭐⭐

Paskalyadan sonra normalleşme başlar diye Ümit ediyorum.

• @Muhtaradana evet, forum uyelerinden haber bekliyoruz zaten bu konuda... Eger Haziran'da mulakat tarihi veriyorlarsa o durumda konsolosluktan tarih almak mantikli bence de...

@ozlemc, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@crazycells ayin 6sindan sonra gorecegim bende. Gun secmiyoruz sadece talepte bulunuyoruz diye biliyorum. 1 ve 3 nisanda gorusmesi olan arkadaslar aydinlatabilir bizi.

• @İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Muhtaradana iyi akşamlar @Muhtaradana bu mail üzerine türkiyede olanlarda mail atsa bir an önce bir cevap almak için iyi olmazmı? En azından Mayıs sonu Haziran başı alsalar bizede tekrar küçükte olsa bir şans gözükse. Hiç umudum kalmadı çünkü. 35 binin üstü çok zor.

Merhaba, umudunuz olmasa eminim burda olmazdiniz, onun için bizleri de bir an olsun negatife itebilecek bilgiye dayalı olmayan fikirlerinizi kendinize saklasanız keşke...

• @zinos bilgim olduğundan değil kendi adıma hislerimi paylaştım. Sataşacak insan aramayın bence birşey söylemedim. Eminim siZde bazen umutsuzluğa kapılıyorsunuzdur. Siz etkilenmeyin diye susarım bundan sonra yazmam negatif birşey.

• ⭐⭐

@İrem-Güzel Tek amaç bilgi paylaşıp birbirimize faydalı olabilmek.Kırmayalım birbirimizi, bu dönem moral motivasyon gerekli herkese.Paskalya sonrası normalleşecek heryer.sabredelim.

• @Semihmete doğru söylüyorsunuz bu konuda itirazım yok bende tahminimi söyledim sadece 2 ay geriden başlıcak iyi ihtimalle benim numaram sonlarda ben kendi adıma konuştum. Tabiki isterim olumlu konuşmak ama şuan zor. Herkes için hayırlısı olsun. Herşeyin başı sağlık.

• Yakında bu tat da bir mesaj göçmen vizeleri içinde gelebilir,sanırım onlarda biran önce bu kaotik ortamdan çıkış yolu bulacaklardır.Elbet bu iş zayıflayacak düşüşe geçecek seyahat yasakları kalkacak...herkese sağlık dolu günler dilerim.

• @crazycells Merhaba,
    Dunku online meeting te konusmacindan haziran ayin sonunda normallesme olabilir diye tahminde bulundu.

• @İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Semihmete doğru söylüyorsunuz bu konuda itirazım yok bende tahminimi söyledim sadece 2 ay geriden başlıcak iyi ihtimalle benim numaram sonlarda ben kendi adıma konuştum. Tabiki isterim olumlu konuşmak ama şuan zor. Herkes için hayırlısı olsun. Herşeyin başı sağlık.

Irem hanim amacim sizi incitmek degil, sadece nasil gidebiliriz'e odaklanalım olumlama yapalım, sonucu hep beraber görelim yoksa hepimizin enerjisinin düştüğü anlar oluyor ama, ben kendi adima bu gibi durumlarda yansıtmıyorum , olurya başka arkadaşlar da etkilenir diye. Son olarak yeterki konsolosluk açılsın, 1 ayda bile herkesin dosyasına bakabilirler, ben Mayis ayı içerisinde konsolosluk başlar bence.

• @zinos inşallah dediğiniz gibi olur bende bir iyi haber gelsin diye bekliyorum, istiyorum. İyi düşünelim iyi olsun.

• Merhabalar,
    Dunku online meetingin link asagidadir.
    https://m.youtube.com/watch?v=K22P6UfvgqY&feature=youtu.be

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k