Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • @Burak-Erdoğan Turizm bakaninin otelleri var, tabii ki bir an once sezonu acmak ister.

  • ⭐⭐

    @MySea Türkiye’ye turist genelde Eski Sovyet ülkeleri ve Rusya’dan geliyor.Avrupadan zaten gelen fazla yok.Avrupalı turist genelde Yunan adaları tercih ediyor.

  • ⭐⭐

    @Semihmete
    En çok turist Avrupa'dan geliyor

    1. Rusya
    2. Almanya
    3. İngiltere
    4. İran
    5. Bulgaristan

  • @Muhtaradana TC vatandaslari icin a da Turkiye'de bulunanlar icin uygulanan bir yasak yok ABD icin... Ama havayolu sirketlerinin kendi uyguladiklari farkli prosedurler olabilir, bileti kimden aliyorsaniz orayla konusup (mumkunse her seyi yazili olarak da isteyin) onay alin.


  • Merhaba arkadaşlar,
    çok önemli olmasada Abd Dışışleri bakanlığının (Department of State) bir tweetinin altına , Fransa konsolosluğunda eşi için greencard görüşmesi bekleyen bir kullanıcı sitem etmiş

    I also waiting for my husband who know when he will be able to return to USA he left end February for interview with USA embassy in France for green card (visa.) so Now we are stuck he’s in France and I’m USA. It’s not way to live.

    Cevap olarak Travel State aşağıdaki cevabı vermiş

    @cg73911 We understand the frustration and apologize for the stressful situation you and your husband are experiencing. We have suspended visa processing apart from emergency cases. Please contact the US Embassy if you believe you qualify for emergency visa processing.

    Bizde bu diyaloğu görünce Konsoloslukların yeniden rutin vize işlemlerine ne zaman başlıyabileceklerini sorduk

    @TravelGov When do you plan to start routine visa services at US Embassies and Consulates?

    Gelen cevap sayın @crazycells in devamlı söylediği gibi beklememiz gerektiği şeklinde oldu

    We do not have an estimate as of right now. The situation is fluid. We will post updates as they become available.


  • Sayın @crazycells bildiğiniz gibi konsolosluğun rutin vize işlemlerini durdurmasından dolayı nisanda mülakatı olanların mülakatları iptal edildi. Şimdi, mülakat tarihi geçmiş kişiler Ais üzerinden yeni bir randevu talep etmeli midir yoksa hiçbir şey yapmadan Ankara konsolosluğundan haber mi beklemeliler? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ozN, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Sayın @crazycells bildiğiniz gibi konsolosluğun rutin vize işlemlerini durdurmasından dolayı nisanda mülakatı olanların mülakatları iptal edildi. Şimdi, mülakat tarihi geçmiş kişiler Ais üzerinden yeni bir randevu talep etmeli midir yoksa hiçbir şey yapmadan Ankara konsolosluğundan haber mi beklemeliler? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Hayir, su an tek yapmamiz gereken konsoloslugun tekrar acilmasini beklemek. Zaten butun mulakatlar iptal oluyor, dolayisiyla sizin AIS'ten yeni randevu talep etmeniz gerekecegini de sanmiyorum. Mantikli olan konsoloslugun acildiktan sonra yeni tarihleri ayarlayip herkese AIS ya da direkt konsolosluk uzerinden email olarak gondermesi.


  • @CacaoChan Merhabalar,tebrik ederim öncelikle.Kacinci siniftasiniz ve banka hesabınızda ne kadar gösterdiniz ?


  • @crazycells Ais ile iletisime gectigimizde randevumu kacirdim secenegini secerek yeni randevu talep etmemiz gerektigini soylediler. Dileyenler aisin attigi iptal mailindeki iletisim bilgilerinden arayarak teyit edebilir.


  • @ozlemc, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells Ais ile iletisime gectigimizde randevumu kacirdim secenegini secerek yeni randevu talep etmemiz gerektigini soylediler. Dileyenler aisin attigi iptal mailindeki iletisim bilgilerinden arayarak teyit edebilir.

    hangi gune mulakat tarihi veriyorlar?


  • Location: Turkey
    Event: Invitation for U.S. Citizens: Virtual Town Hall with our American Citizen Services Chiefs on Monday, April 6, at 3PM

    U.S. Mission Turkey is pleased to invite U.S. citizens to attend a virtual town hall meeting with American Citizen Services Chiefs on Monday, April 6, at 3PM. Consular Officers will answer your questions regarding COVID-19, commercial flight options to the United States from Turkey, local restrictions, and specific crisis services offered by U.S. Mission Turkey.

    Unfortunately, we are unable to take your questions live due to system limitations, so we ask you to please submit all questions via email to [email protected] by Sunday, April 5, 8PM. We will collect your questions and respond to them during the Virtual Town Hall.

    The town hall will only take place online, there will be no physical meeting.

    Mission Turkey will post instructions and details to join the Virtual Town Hall on Google Hangouts, before the Town Hall on Monday April 6 to the Embassy webpage on COVID-19. Thank you and we look forward to speaking with you on Monday, April 6, at 3PM.

    Actions to Take: Visit our Embassy webpage on COVID-19 for information on conditions in Turkey.

    Bir ihtimal vizelerini almis ama ilk girislerini yapamamis kişiler buradan soru sorarak cevaplarini alabilir.


  • @crazycells ayin 6sindan sonra gorecegim bende. Gun secmiyoruz sadece talepte bulunuyoruz diye biliyorum. 1 ve 3 nisanda gorusmesi olan arkadaslar aydinlatabilir bizi.


  • Herkese merhaba. Tek gidecek biri banka hesabında 35-40 bin tl kadar para gösterse sıkıntı olur mu ? Bu durumu yaşayan biri var mı acaba ? bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler


  • @ozlemc, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells ayin 6sindan sonra gorecegim bende. Gun secmiyoruz sadece talepte bulunuyoruz diye biliyorum. 1 ve 3 nisanda gorusmesi olan arkadaslar aydinlatabilir bizi.

    ok, zaten AIS kendisi vermiyor gocmen vize mulakat tarihlerini, konsolosluktan istiyor, konsoloslugun cevabina gore ilerliyor. Eger AIS yeteri kadar uzun sure sonra veriyorsa, o durumda bu sekilde de yapabiliriz.


  • @tuncayarat, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Herkese merhaba. Tek gidecek biri banka hesabında 35-40 bin tl kadar para gösterse sıkıntı olur mu ? Bu durumu yaşayan biri var mı acaba ? bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler

    o miktar yetersiz. 10K $ gosteren birine yetersiz dediler. Minimum 15K $ ın TL karsılıgının yetecegini düşün.


  • @cnpist, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Location: Turkey
    Event: Invitation for U.S. Citizens: Virtual Town Hall with our American Citizen Services Chiefs on Monday, April 6, at 3PM

    U.S. Mission Turkey is pleased to invite U.S. citizens to attend a virtual town hall meeting with American Citizen Services Chiefs on Monday, April 6, at 3PM. Consular Officers will answer your questions regarding COVID-19, commercial flight options to the United States from Turkey, local restrictions, and specific crisis services offered by U.S. Mission Turkey.

    Unfortunately, we are unable to take your questions live due to system limitations, so we ask you to please submit all questions via email to [email protected] by Sunday, April 5, 8PM. We will collect your questions and respond to them during the Virtual Town Hall.

    The town hall will only take place online, there will be no physical meeting.

    Mission Turkey will post instructions and details to join the Virtual Town Hall on Google Hangouts, before the Town Hall on Monday April 6 to the Embassy webpage on COVID-19. Thank you and we look forward to speaking with you on Monday, April 6, at 3PM.

    Actions to Take: Visit our Embassy webpage on COVID-19 for information on conditions in Turkey.

    Bir ihtimal vizelerini almis ama ilk girislerini yapamamis kişiler buradan soru sorarak cevaplarini alabilir.

    Umarım birileri bizim sorularımızı da sormuştur. 30’dk sonra başlayacak sanırım toplantı. Umarım bu durumda vize sürelerimiz esnetilir.

    http://meet.google.com/sss-rivt-cen

    Katılmak isteyenler için link.


  • @erkcet Bu toplantı kısacası ne için?


  • Katilan arkadaslar, buraya verilen bilgileri ozet olarak post edeceklerdir buyuk ihtimalle.


  • Merhabalar,
    Toplantiya ben full katildim. Kabaca sadece ve sadece US citizenler ile ilgili sorulara cevap verilmistir. Belkide kacirdigim seyler vardir, diger arkadaslarda bilgi verebilir.
    Vize surecleri icinse cok ozel yada acil durumlar varsa mail atilsin istendi.
    Arkadaslar, konusmacilarin konustugu sekline gore, ABD e gitme zorunlu olanlar icin commercial flight ile derhal gitsinler, giderkende de yanlarinda yemek getirsinler cunku ABD e varinca 14 gun karatinada olacaklarmis.
    Videoyu post edeceklermis, katilamayanlar izlesinler diye.
    Durum biraz kritik arkadaslar, unarim yakinda gocmen yada gocmen olmayan vize surecleri icin bir online etkinlik yaparlar.

    Not: butun gocmen vize sorularimizi ankaradaki mail adresine atabilecegimizi belirttiler ve her zaman yardimci olmaya hazirlarmis.

  • ⭐⭐

    Nisan ayı ortası bari başlasaydı mülakatlar🙈


Benzer Başlıklar

  • 28 Oy
    6k İleti
    787k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 0 Oy
    965 İleti
    66k Bakış
    P
    Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
  • 15 Oy
    4k İleti
    494k Bakış
    erenottiE
    @bkaraca Merhaba, normalde pause olmasa, hızlı da denilebilecek bir ofiste süreciniz muhtemelen yetişirdi ancak pausedan dolayı green card alamama ihtimaliniz oldukça yüksek görünüyor. Masraflar gözünüze gelmeyecekse ve süreç içinde ülkeden çıkamayacağınız için 2.5-3 ay uygun zamanınız varsa denenebilir. Bol şanslar diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum