Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri


  • Merhabalar,
    Toplantiya ben full katildim. Kabaca sadece ve sadece US citizenler ile ilgili sorulara cevap verilmistir. Belkide kacirdigim seyler vardir, diger arkadaslarda bilgi verebilir.
    Vize surecleri icinse cok ozel yada acil durumlar varsa mail atilsin istendi.
    Arkadaslar, konusmacilarin konustugu sekline gore, ABD e gitme zorunlu olanlar icin commercial flight ile derhal gitsinler, giderkende de yanlarinda yemek getirsinler cunku ABD e varinca 14 gun karatinada olacaklarmis.
    Videoyu post edeceklermis, katilamayanlar izlesinler diye.
    Durum biraz kritik arkadaslar, unarim yakinda gocmen yada gocmen olmayan vize surecleri icin bir online etkinlik yaparlar.

    Not: butun gocmen vize sorularimizi ankaradaki mail adresine atabilecegimizi belirttiler ve her zaman yardimci olmaya hazirlarmis.

  • ⭐⭐

    Nisan ayı ortası bari başlasaydı mülakatlar🙈


  • @Erkangeziyor hangi ayda girenlere yetersiz dediler. Ben ocak ayında girdim. 10k$ yetti. Hiçbir tapumda yoktu. Lütfen yönlendirirken doğru yönlendirelim. Ama virüs yüzünden başka birşey varsa bilemem


  • @ilhanucarus yeni hayatınızda başarılar. Umarım bu süreç çabuk biter. Rica etsem mesleğiniz ve eyalerinizi söyleyebilir misiniz?


  • @ilhanucarus, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @Erkangeziyor hangi ayda girenlere yetersiz dediler. Ben ocak ayında girdim. 10k$ yetti. Hiçbir tapumda yoktu. Lütfen yönlendirirken doğru yönlendirelim. Ama virüs yüzünden başka birşey varsa bilemem

    Telegram grubundan bi kız arkadas soylemisti 10K ile yetersiz deyip yükseltmesini istemisler


  • @maestro teşekkür ederim. Henüz gidemedim maalesef. İnşaallah herşey düzelir ve gidebiliriz.


  • @ilhanucarus evet ilhan bey haklısınız, her yıl kendi içinde değerlendirilmeli, hatta DV 2020 deki mülakat deneyimlerinden öğrendiğimiz gibi her Dv döneminde, aylar arasında bile farklı mülakat deneyimleri olabiliyor, bu konuyu daha detaylı DV 2021 bekleme odasında konışulmuştu⬇️

    DV2021 Bekleme Odası https://yesilkartforum.com/forum/post/128822


  • Bugün mülakatların geleceği hakkında olumlu sayabileceğimiz bazı haberler aldık

    Arkadaşımızın bize aktardığı şekilde aktatıyorum

    "Arkadaşlar merhaba nasılsınız? Sizlerle de paylaşayım. Ben Azerbaycanlıyım, EU kotasindayiz bizde. Bizler mülakata tifliste giriyoruz Gürcistan'da. Malum sebeplerden dolayı mülakatlar iptal oldu ancak bizlere tiflisten hiçbir mail gelmedi. Bende bunun için mail attım konsolosluğa ve mülakat değişikliği istedim. Az önce mulakatimin haziranın 4 ne aldılar. Bilginize"

    20200407_001910.jpg

    "Mayıs sonu gibi baslatacaklar galiba mulakatları
    çünkü başka arkadaşın da mülakatı 27 mayısa çekmişler"

    Sayın @crazycells sizin burada sorduğunuz durum gerçekleşiyor sanırım⬇️
    DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/128664

    Yukarıdaki Azerbaycanlı arkadaşların aldığı, Nisan ayında iptal olan mülakatlarının yeniden planlanması gibi bir bildirimi Türkiye talihleri de yakında alır mı?

    Tüm mülakatları iptal olan arkadaşlar Ais kaydından mülakatı mı kaçırdım seçeneğini işaretleyerek yeni bir mülakat tarihi istemesi gerekir mi?


  • @Muhtaradana iyi akşamlar @Muhtaradana bu mail üzerine türkiyede olanlarda mail atsa bir an önce bir cevap almak için iyi olmazmı? En azından Mayıs sonu Haziran başı alsalar bizede tekrar küçükte olsa bir şans gözükse. Hiç umudum kalmadı çünkü. 35 binin üstü çok zor.


  • @İrem-Güzel evet yakında Türkiye talihlilerinin Nisan ayı için iptal olan mülakatlarınında yeniden planlanma haberini alırız diye düşünüyoruz, zaten sayın @ozlemc gibi mülakatları iptal olan arkadaşlar Ais kaydı üzerinden yeni bir mülakat tarihi istediler ⬇️

    DV2020 Mulakat Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/128642

  • ⭐⭐

    Paskalyadan sonra normalleşme başlar diye Ümit ediyorum.


  • @Muhtaradana evet, forum uyelerinden haber bekliyoruz zaten bu konuda... Eger Haziran'da mulakat tarihi veriyorlarsa o durumda konsolosluktan tarih almak mantikli bence de...

    @ozlemc, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @crazycells ayin 6sindan sonra gorecegim bende. Gun secmiyoruz sadece talepte bulunuyoruz diye biliyorum. 1 ve 3 nisanda gorusmesi olan arkadaslar aydinlatabilir bizi.


  • @İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @Muhtaradana iyi akşamlar @Muhtaradana bu mail üzerine türkiyede olanlarda mail atsa bir an önce bir cevap almak için iyi olmazmı? En azından Mayıs sonu Haziran başı alsalar bizede tekrar küçükte olsa bir şans gözükse. Hiç umudum kalmadı çünkü. 35 binin üstü çok zor.

    Merhaba, umudunuz olmasa eminim burda olmazdiniz, onun için bizleri de bir an olsun negatife itebilecek bilgiye dayalı olmayan fikirlerinizi kendinize saklasanız keşke...


  • @zinos bilgim olduğundan değil kendi adıma hislerimi paylaştım. Sataşacak insan aramayın bence birşey söylemedim. Eminim siZde bazen umutsuzluğa kapılıyorsunuzdur. Siz etkilenmeyin diye susarım bundan sonra yazmam negatif birşey.

  • ⭐⭐

    @İrem-Güzel Tek amaç bilgi paylaşıp birbirimize faydalı olabilmek.Kırmayalım birbirimizi, bu dönem moral motivasyon gerekli herkese.Paskalya sonrası normalleşecek heryer.sabredelim.


  • @Semihmete doğru söylüyorsunuz bu konuda itirazım yok bende tahminimi söyledim sadece 2 ay geriden başlıcak iyi ihtimalle benim numaram sonlarda ben kendi adıma konuştum. Tabiki isterim olumlu konuşmak ama şuan zor. Herkes için hayırlısı olsun. Herşeyin başı sağlık.



  • Yakında bu tat da bir mesaj göçmen vizeleri içinde gelebilir,sanırım onlarda biran önce bu kaotik ortamdan çıkış yolu bulacaklardır.Elbet bu iş zayıflayacak düşüşe geçecek seyahat yasakları kalkacak...herkese sağlık dolu günler dilerim.


  • @crazycells Merhaba,
    Dunku online meeting te konusmacindan haziran ayin sonunda normallesme olabilir diye tahminde bulundu.


  • @İrem-Güzel, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @Semihmete doğru söylüyorsunuz bu konuda itirazım yok bende tahminimi söyledim sadece 2 ay geriden başlıcak iyi ihtimalle benim numaram sonlarda ben kendi adıma konuştum. Tabiki isterim olumlu konuşmak ama şuan zor. Herkes için hayırlısı olsun. Herşeyin başı sağlık.

    Irem hanim amacim sizi incitmek degil, sadece nasil gidebiliriz'e odaklanalım olumlama yapalım, sonucu hep beraber görelim yoksa hepimizin enerjisinin düştüğü anlar oluyor ama, ben kendi adima bu gibi durumlarda yansıtmıyorum , olurya başka arkadaşlar da etkilenir diye. Son olarak yeterki konsolosluk açılsın, 1 ayda bile herkesin dosyasına bakabilirler, ben Mayis ayı içerisinde konsolosluk başlar bence.


  • @zinos inşallah dediğiniz gibi olur bende bir iyi haber gelsin diye bekliyorum, istiyorum. İyi düşünelim iyi olsun.


Benzer Başlıklar

  • 20 Oy
    3k İleti
    328k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • Green Card Konsolosluk Görüşmesine Başka Ülkede Girmek

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card 2023
    31
    0 Oy
    31 İleti
    5k Bakış
    ebuskayaaE
    Merhabalar, ben DV2024 talihlisiyim case num: 16XXX cogu ulkeye mail atmama ragmen olumlu bir geri donus almadim su ana kadar. Sizlerin onerebilecegi, vize gorusmesine cagirma ihtimali yuksek ulkeler var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim, tesekkurler.
  • 40 Oy
    12k İleti
    680k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum