[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Adama-Coulibaly Bu, gocmenlik islemlerini ABD'de yapan kisiler icin gecerli... USCIS islemlerinde eksik belge gonderimi konusunda son gunleri 60 gun uzatmislar, ondan bahsediyorlar.
-
@turcouz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Muhtaradana Ben de aynı şekilde düşünüyorum, illaki bir kolaylık sağlarlar. Lakin eğer bir prosedürü varsa onu yapmakta geç kalmamak adına, çok da rahat olup salmamak daha iyi olur.
Bu aralar konsolosluktan saglikli bilgi alamiyoruz, onlar da ne zaman islemlere devam edeceklerini bilmediklerinden tarih bilgisi vermekten imtina ediyorlar. Islemler yeniden baslayinca tek yapilmasi gereken saglik raporunu yenilemek ve mulakata girmek olacak.
-
@crazycells Merhaba,
Bilgi icin cok tesekkur ederim 👍 -
@Muhtaradana benim mulakat 18marttaydi ama 1hafta once mogolistandaki amerikan elçiligi aski maili atti bana. Bir kac gun once de yine mail geldi. 30nisana kadar bu surecin uzatıldığı yazıyordu. Ki burda vaka sayisi 12 ölüm yok. Bence daha sonra olacak vize mülakatları.
-
Türkmenistan ve Tacikistanda konsolosluk durumu nasıl acaba? Verilere baktigimda bu ülkelerde vaka sayısı görünmüyor. Acaba buralardaki konsolosluk işlemeleri ne durumda? Bilgisi olan arkadaşlar var mi?
-
@Hosko Mayıs ayına kadar covid 19 ın yayılımı baskı altına alınabilirse mülakatlar başlayabilir
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Hosko Mayıs ayına kadar covid 19 ın yayılımı baskı altına alınabilirse mülakatlar başlayabilir
İnşallah hocam bu beladan bir an önce kurtulup rahat bir nefes olmak gerekli
-
@Muhtaradana mayıs ayına kadar bir açıklamada gelir diye bekliyorum.Zaten sanırım 5 hafta sonra 5 Mayıs yeni çekiliş DV2021 günü.En azından şuan ki belirsizlik gri alanlar dağılır kanısındayım.
-
@takvimcas Uscis normalleşme ile ilgili yavaş yavaş ipucu veriyor, bakalım gelişmeler ne olacak
-
Mayis ayı içerisinde hem çekiliş sonucu açıklanır. Hem de mülakatlar yeniden hızlı bir şekilde başlar. Tahminim de temennim de bu yönde.
-
@Muhtaradana yok yok iyi değil hemde çok iyi olacak çin orda kısmi iyileşmişken Amerika hasta kalmak ekonomik politik prestij anlamında sarsılmak istemeyecek bir filiz yeşerecek İnşallah herkes için kayıp olmadan bu iş rayına girecek
-
Merhabalar,
Bilgilerinize https://tr.usembassy.gov/health-alert-u-s-mission-turkey-03292020/
-
Bence nisan visa bülteninde bütün numaraları aktif edecekler gibi
-
Herkese merhabalar,
Foruma yeni üye oldum. Genellikle Simon’ı takip ettim şu ana kadar. Hepiniz gibi bende koronavirüs olayından dolayı bir tık hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur.
Sorum ise şu, Türkiye’de sizlerin bildiği en son mülakat hangi gün oldu? Yani Türkiye’de mülakatlar ne zaman durduruldu?
Bu bilgiden yola çıkarak ne kadar sürelik bir mülakat zamanı boşa geçiyor onu aslında kestirmek istedim.
Çünkü normalde benim dosya numaram Haziran’da mülakata girmeliydi. Fakat şimdi 30 Eylül’e kadar ancak 3 ay buffer’ım var. Sizce bu “mülakatsızlık” dönemi ne kadar sürer, 3 aya uzar mı?
Çok teşekkürler herkese şimdiden.
-
Merhaba sayın @ucankoc, foruma hosgediniz,
Bu forumda genel olarak herkes bildigi kadariyla konusup, bilmedigi konular hakkinda bilmis bilmis konusmaktan imtina ettigi icin, bu sorunuza kesin bir cevap bulmak su anda icinde bulundugumuz durum ve kosullar itibariyla pek mumkun gorunmuyor. DV2020 talihlileri olarak su ana kadar daha onceki DV sureclerinde emsali gorulmemis bir sekilde, hem KCC hem ABD Baskani hem de Cin virusunun bir sekilde beklenmeyen etkilerinin tabiri caizse bizleri kobaya dondurdugu bu enteresan surecte, sordugunuz sorunun cevabinin olmadigini dusunuyorum. Cevap ancak surec tamamlaninca ortaya cikacaktir. Kaldi ki, sizin kendiniz icin nasil Haziran ayinda mulakata girmeniz gerektigi sonucuna ulastiginizi da ayrica merak ediyorum. 21000 aciklanan bir bultenden sonra 21200 aciklanan bir bultenin bulundugu bir DV surecinde tahmin yapabilmek, hele bir de kuresel bir kriz durumunda ongorude bulunabilmek mumkun degil. Butun bunlara ragmen, 30 Eylul 2020'ye kadar butun DV2020 talihlilerin bir mulakat gerceklestirecegini umuyorum ve bekliyorum.
-
@ucankoc 01 Nisan 2020 mülakat alan arkadaşlar mülakatlarına giremediler nisan sonu 21200 case nosuna kadar aksayan biriken dosyaların hepsini bitireceklerini ümit ederken yukarıda bahsettiğim 01 nisan itibaren bu iş bir nevi askıya alındı.Mayıs 21200-30000 case girecekti iş bu durumdan dolayı mayıs ötelenmeye gidiyor.Sizinde takibiniz haziran evrak onay mailleri 33000 ler gibi bir rakamlara ulaştı.Nisan 15 bülteni ile yeni belirlenecek caseler 30000 bin başlangıçlı olup en son gelen evrak onay maili case numarası olarak tahmin edilebilir.Bu iş ne kadar sürer bu konuyu otoriteler bile cevapsız bırakırken ben size ne desem yanlış bilgi veririm lakin nacizane hissiyatım bu iş mayıs ortasına kadar belli olabilir.Bu salgının Amerika Türkiye hatta Europe bu durumdayken kimsenin göçmen vizesi turistlik vize çok düşüneceğini sanmıyorum gerçi seçim ekonomi yeni ilaç virüs mutasyon ortadan kaybolması herşey olabilir gene sizin ilk cümlenizle ben umarım herşeyin hayırlısı olur diyorum.
-
@ucankoc
Merhaba, hoşgeldinizEn son 6 martta Dv vizeleri için Ankara'da mülakatını yapan arkadaşlar oldu, bir arkadaşımızın eşi özel durumundan dolayı 17 martta yaptı
17 martta ise nisan ayının başında mülakatı olan arkadaşlara 18 mart-1 nisan arası konsolosluğun rutin vize görüşmesi yapmayacağına dair bilgilendirme emailleri gelmeye başladı
Daha sonra Amerika Dışışleri bakanlığı 20 Mart itibariyle tüm konsoloslukların rutin vize işlemlerine geçici olarak durdurduğunu açıkladı
Ankara mülakatları için kayıp şu anda sadece Nisan mülakatları gözüküyor
Dua edelimde Covid-19 un yayılımı durdurulur ve herşey normalleşir o zaman Mayıs ayında konsolosluklar tekrardan işlemlere başlayabilir
Eğer bu şekilde olursa Nisan ayındaki iptal edilen mülakatların hepsini, mülakat bekleyen diğer tüm caselerle birlikte mayıs ayına sığdırma ihtimalleri bile olabilir, o vakit süreç hiç aksamamış olur, bekleyelim zaman ne gösterecek
-
@turcouz 21200-25000 normal şartlarda mayıs ayında, 25000 - 30000 bin arasında haziran ayında mülakata girmesi bekleniyordu
Sonra vuhanda bu virüs çıktı hesap bozuldu, ama çabuk toparlanacağız inşallah -
@Muhtaradana Insallah. Umuyorum ki en gec Nisan ayinin son haftasina dogru mulakatlar icin guzel haberler gelecek. ABD'nin ulke olarak toparlanmasi icin ise Haziran ayinda umarim cok guzel haberler alacagiz. Surec icin moral bozmaya hic gerek yok, su akar yolunu bulur. Bu surecte biz kendimize ve cevremizdekilere dikkat edelim yeter.
-
@Muhtaradana bu hesaba göre gidersek 45 bin sen sonrasına o zaman hiçbir zaman sıra gelmezdiki? Ben 30 a kadar Mayısta olcak tı diye biliyordum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum