F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)
-
Selam arkadaşlar benim bikaç sorum olacaktı , benim kategorim F4 , Priority date :12Feb2008 (allchargeability areas) ve son visa bulletine göre yaklaşık sadece 6 ay kaldı doğru hesaplamış mıyım? Ve önce hangi tabloya bakmamız lazım ? Önce (B. DATES FOR FILING FAMILY-SPONSORED VISA APPLICATIONS) sonra öbürünemi bakıcaz? . Ve öbüründe 2007 iken geriye 2006 ya gitmiş bu tekrar hızlıca 2007 devam edermi? . Çok teşekkürler
-
@sami-nur allchargeability areas except those listed : listedeki ülkelerin dışındaki tüm ülkeler. Yani oraya bakıcaksın türkiye, avrupa. Heryer dahil.
-
@cinguphoney merhaba konsoloslukta başka ücret ödemeye cekler abim de benimkileri yatırdı benimse size bir sorum olcak NVC ye belgeleri yüklendikten kaç gün sonra mülakat tarihi verildi kardeşimize acaba teşekkürler
-
@Ercan-Damlar, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
@cinguphoney merhaba konsoloslukta başka ücret ödemeye cekler abim de benimkileri yatırdı benimse size bir sorum olcak NVC ye belgeleri yüklendikten kaç gün sonra mülakat tarihi verildi kardeşimize acaba teşekkürler
Yaklasik 3 tuttu.
-
@cinguphoney merhaba kardeşinizin belgelerini NVC ye yüklendikten kaç ay sonra vize görüşmesi tarihi yanıtı verdiler. Yada NVC ye belgeleri ne zaman yüklediniz teşekkürler
-
@cinguphoney merhaba kardeşinizin belgelerini NVC ye yüklendikten kaç ay sonra vize görüşmesi tarihi yanıtı verdiler. Yada NVC ye belgeleri ne zaman yüklediniz teşekkürler
Belgeleri 12/4/2019 yukledim. Mulakat tarihi 2/21/2020 de email ile geldi. Mulakata 3/23/2020 da gidecekler.
-
@amadeus_123321, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Merhaba
Birşey sormak istiyorum. F4 başvurum var. şubat 2015 de.Bu forumda insanlar imzasına tarihler eklemişler
Dikkatimi NOA1 ve Noa2 tarihleri çekti. Benim böyle bir tarihim yok. Kardeşten dolayı başvuruda bunlarla ilgili birsey yapmam gerekiyor mu?
Birde 2015 yılında başvuru yaptığımda kızım 7 yaşındaydı. Bana tarih geldiğinde 21 yaş mevzusu olabilir mi? Yoksa başvuru tarihindeki yaşı mı dikkate alınır?NOA1, USCIS'ten belgelerinizin alindigina dair gelen mektup oluyor... Size de bu mektup ilk ayda gelmistir kanimca. Ama NOA2'yi almaniz oldukca uzun surecektir F4 kategorisinde...
21 yasla ilgili olarak su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/666/gocmen-vize-ve-21-yas-siniri-problemi
-
@Rewan-Selah, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
Selam arkadaşlar benim bikaç sorum olacaktı , benim kategorim F4 , Priority date :12Feb2008 (allchargeability areas) ve son visa bulletine göre yaklaşık sadece 6 ay kaldı doğru hesaplamış mıyım? Ve önce hangi tabloya bakmamız lazım ? Önce (B. DATES FOR FILING FAMILY-SPONSORED VISA APPLICATIONS) sonra öbürünemi bakıcaz? . Ve öbüründe 2007 iken geriye 2006 ya gitmiş bu tekrar hızlıca 2007 devam edermi? . Çok teşekkürler
AOS yapacaksaniz,
Dates for Filingchart'i kullanmalisiniz F4 icin:https://www.uscis.gov/visabulletininfo
Ama CP yapacaksaniz yani ABD disindan vize alacaksaniz, o durumda zaten NVC'yi takip etmelisiniz, genelde NVC'nin sureci bu Dates for Filing'e yakin ama biraz daha gec oluyor, bilginize.
-
@cinguphoney teşekkürler bende bu sene Şubat 15 te yükledim benimki de tahmini 2021 ilk ayları olur herhalde tekrar teşekkür ederim
-
@crazycells ever NVC takip ediyorum ve America disindan yapiyorum , yani gercekten 5-6 ay mi kaldi? Ilk gorusmeye , Ondan sonra final action dates’e mi bakicam?
-
@Rewan-Selah final action date te current olduktan sonra görüşme tarihi verecekler diye biliyorum. Bizim tarihimiz Nisan 2007. Mülakat görüşmemiz en erken 2021 ocak şubat gibi bekliyorum
-
@Rewan-Selah, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
@crazycells ever NVC takip ediyorum ve America disindan yapiyorum , yani gercekten 5-6 ay mi kaldi? Ilk gorusmeye , Ondan sonra final action dates’e mi bakicam?
Hayir, 5-6 ay icinde NVC'den bilgilendirme mektubu alacaksiniz buyuk ihtimal, sonrasinda ise NVC'yi takip edeceksiniz, bulteni degil...
-
@crazycells merhaba f4 vizesi sadece abd vatandaşlarının kardeşleri için mi geçerli. Bu yıl bana gc çıktı. Acaba kardeşimin vize almasını olumlu yönde etkiler mi? Doğru yere mi yazdım bilmiyorum?
-
@turturine, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
@crazycells merhaba f4 vizesi sadece abd vatandaşlarının kardeşleri için mi geçerli. Bu yıl bana gc çıktı. Acaba kardeşimin vize almasını olumlu yönde etkiler mi? Doğru yere mi yazdım bilmiyorum?
Maalesef, bunun için ABD vatandaşı olmanız gerekiyor.
"To petition to bring your sibling (brother or sister) to live in the United States as a Green Card holder, you must be a U.S. citizen and at least 21 years of age. Permanent residents may not petition to bring siblings to live permanently in the United States."
-
@knnrn peki herhangi bir avantajı olmazmı vize vermediler çünkü daha önce
-
@turturine, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
@knnrn peki herhangi bir avantajı olmazmı vize vermediler çünkü daha önce
Yanlis konudasiniz, hangi vize basvurusu yapiyorsaniz o basliga yazmalisiniz.
Sizin Green Card'li olmaniz cogunlukla kardesinize "olumsuz" yansiyor (ozellikle turist vizesi konusunda), cunku sizin ABD'de olmaniz kendisinin ABD'de kacak kalma ihtimalini arttirici bir durum olarak goruluyor.
Ama egitim veya calisma vizeleriyle gidecekse o durumda tabii ki konsoloslarla daha anlayisli olacaklardir. Onemli olan kardesinizin Turkiye'ye donecegini gosterebilmesi...
Bu basliga lutfen sadece ABD vatandasi olup kardes icin Green Card basvurusu yapmakla ilgili sorularinizi yazin...
-
@crazycells tamamdır teşekkür ederim
-
@cinguphoney teşekkürler bende bu sene Şubat 15 te yükledim benimki de tahmini 2021 ilk ayları olur herhalde tekrar teşekkür ederim
O kadar uzun tutmaz tahminim Mayis da mulakat tarihin belli olur.
-
@cinguphoney merhaba ben de ocak ayında belgeleri yükleyip işlemlerini tamamladım. Siz mayıs ayında mülakat tarihi verilir diye tahminde bulunmuşsunuz. Nasıl tahmin ettiniz. Yanlış anlamayın bende ne zaman mülakat tarimin geleceğini merak ettiğimden soruyorum. Şu anda final action date 1 temmuz 2006 da. Gerçekten bu kadar hızlı ilerlermi?
-
@Zeyno, içinde söyledi: F4 Vize Sureci (ABD Vatandaslarinin Kardesleri)
@cinguphoney merhaba ben de ocak ayında belgeleri yükleyip işlemlerini tamamladım. Siz mayıs ayında mülakat tarihi verilir diye tahminde bulunmuşsunuz. Nasıl tahmin ettiniz. Yanlış anlamayın bende ne zaman mülakat tarimin geleceğini merak ettiğimden soruyorum. Şu anda final action date 1 temmuz 2006 da. Gerçekten bu kadar hızlı ilerlermi?
Ben final action date baz alarak soyledim. Eger yanlis yonlendirdiysem uzgunum, hata etttim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum