Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da En Cok Kazandiran 25 Meslek

İş Alanları ve Meslekler
54 32 30.1k 23

Benzer Başlıklar

• Amerika'da delivery konusunda yardımcı olabilirim

İş Alanları ve Meslekler
    7
    1 Oy
    7 İleti
    480 Bakış
    oğuzhan adıyamanO
    @Ben-Batur valla hocam referans gitti ama siz gelene kadar yenisi gelirse size yazarım
  • Amerika'da Mağaza Açmak

İş Alanları ve Meslekler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    240 Bakış
    Erhan 2E
    Merhaba, Amerika'da, Türkiye'de ki gibi "GRATİS" benzeri bir mağaza açsak iş yapar mı? Fikirlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Mesleki yeterlilik sertifikalari

İş Alanları ve Meslekler
    8
    0 Oy
    8 İleti
    3k Bakış
    B
    merhaba , Amerikada eşimin kuzeni ve kardeşim yaşıyor. Daha gideli 1 ay oldu. ben ve ailem çekilişe girmeden direkt gitme yolları arıyoruz : ) ikimiz de beyaz yakayız . ben ek olarak protez ( jel ) tırnak uzmanlığı yapıyorum. Türkiyede ki mesleki yeterlilik sertifikası amerikada iş bulmama yada iş teklifi almama yardımcı olur mu ?
  • Meslekler hakkında genel bilgi (vlog)

İş Alanları ve Meslekler
    3
    2 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    haymatlos_H
    şimdi herkes tır ehliyeti vs alıyor ya okul otobüsü sürmeyi kimse düşünmedi mi yada olmuyor mu ekstra ne istiyor ki ehliyeti nasıl alınıyor
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k