Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Benzer Başlıklar

• USCIS, Türkiye ve Katar'da Saha Ofisleri Açacak

Gündem uscis
    2
    1 Oy
    2 İleti
    406 Bakış
    M
    Cevap: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları Turkiye'de ofis açılıyormuş. Umarım bundan sonra Ankara hızlanır ve mulakat bekleyenlerin yüzü güler. https://www.uscis.gov/newsroom/news-releases/uscis-to-open-international-field-offices-in-qatar-and-turkey 7 Mayıs 2024'te Doha Saha Ofisi'nin, 9 Mayıs 2024'te ise Ankara Saha Ofisi'nin açılmasıyla USCIS'in 11 uluslararası saha ofisi olacak. Diğer uluslararası saha ofisleri arasında Pekin; Guangzhou, Çin; Guatemala şehri; Havana; Meksika şehri; Nairobi, Kenya; Yeni Delhi; San Salvador, El Salvador; ve Tegucigalpa, Honduras.
  • USCIS I-765 yanıt süresi

Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler
    3
    1 Oy
    3 İleti
    534 Bakış
    T
    @TUNCAHM, içinde söyledi: USCIS I-765 yanıt süresi @TUNCAHM, içinde söyledi: USCIS I-765 yanıt süresi Merhabalar, Yakın zamanda USCIS'e I-765 formu gönderen var mı acaba? Ben 17 Ocakta gönderdim, geçen hafta belgelerin ulaştığı ile ilgili yazı geldi, baktım parayıda çekmişler. Sisteme giriyorum process time için 11 ay yazıyor. Bu süre gerçekçimi J1/J2 için, bilen var mı arkadaşlaar? Ben zaten 11 ay sonra dönüyorum Türkiye'ye. Genelde de 90 gün yazıyor internet de bazı sitelerde ama yine de sizlere sormak istedim. Kendi soruma kendim yanıt veriyorum :) Yanıt süresi bizde 27 gün oldu..
  • 4 Oy
    2 İleti
    415 Bakış
    crazycellsC
    @bionicks bilgilendirme icin tesekkurler. Normalde islem sureclerini gorebilmek icin suradan bakmak gerekiyordu: https://egov.uscis.gov/processing-times/ Ama direkt hesaplardan bu bilgilere erisim kolaylik saglamis olacak.
  • USCIS'e gonderilecek paketin hazirlanisi

Taşındı Tüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler
    10
    1 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @flower, içinde söyledi: USCIS'e gonderilecek paketin hazirlanisi Merhaba, Amerikan vatandasi esim ile formlari dolduruyoruz. Kendisinin bir banka hesabi yok, form ucretini odemenin baska yollari var midir? Simdiden tesekkurler. money order da kabul ediyorlar, USPS ofislerinden yapabiliyorsunuz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k