Amerika'da ikinci el araba almak
-
Houston icin konusuyorum....
Galeriden alirsaniz siz aleriye parasini odemek oda tum islemleri yaptirmak zorunda...
Sahistan alirsaniz, imzali title alinir ve kalan islemler (muayene, registration plaka vs vs sizin tarafinizdan ilgili yerlerde yapilmali...
pasaport ile arac alabilirsiniz. ehliyete gerek yok.
-
@semavi, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
n tarafinizd
Bu arada zora motor un web sitesini Türkiyeden açma yolunu buldum. Touch VPN i indirip chorme da etkinleştirin. Doya doya araba bakın :) Vpn de united statesi seçince açılıyor web sitesi.
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
n tarafinizd
Bu arada zora motor un web sitesini Türkiyeden açma yolunu buldum. Touch VPN i indirip chorme da etkinleştirin. Doya doya araba bakın :) Vpn de united statesi seçince açılıyor web sitesi.
Ugrasmayin ya bu kadar :) Merak ettiginiz araci facebook uzerinden sorun. resimleri yollariz :)
-
@semavi hocam Facebook hesabı olmayan varsa ne yapabilir acaba? 😉
-
@semavi hayırlı işler kadir bey, ticarete başlamak için 5 araba yeterlimidir.
-
Olmadi ben instagram hesabini aktiflestireyim :)
VPNde olur artik :)
-
Olmadi ben instagram hesabini aktiflestireyim :)
VPNde olur artik :)
Teşekkürler hocam saolun efendim 😉
-
@önder-çalışkan, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@semavi hayırlı işler kadir bey, ticarete başlamak için 5 araba yeterlimidir.
5 araba ile baslanabilir ama spor olsun diye, ek is gibi yapilir.
Buradaki araclar Turkiye kadar hazir gelmiyor. Sorun yasadiginizda butun kariniz gidiyor hatta zarar ediyorsunuz. Galeriler genellikle elindekinin 3te birini satacak sekilde planlama yapiyor aylik olarak... Yani 30 araba varsa sana 10 araba sattirir gibi...
Ek is gibi dusunurseniz neden olmasin?
-
@semavi en az 50 bin dolar lazım desenize , ankarada 5 araba ile git galerinin birine selam ver otur. evet dediğiniz gibi orada büyük düşünmek lazım
-
simleri yo
Bizlerde merak bitmez. Tek tek hangi birimizle uğraşacaksınız. :) Hanıma BMW beyaz X5 i kendime E350 ve ya ML 350 Mercedesi seçtim :) Hem uygun hem de çok güzeller.
-
@aliarmgn, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
test drive gift card
Evet veriyor ama telefon bilgisi istiyor, gece gunduz ararlar artik :)
I consent to receiving telemarketing calls or texts at this number using an automatic telephone dialing system by, or on behalf of, Hyundai and its authorized dealers. I understand I do not have to consent in order to purchase any products or services. Carrier charges may apply.
-
@yalta ne arayan,ne de mail atan var :)
-
@aliarmgn o zaman haftasonu dolduralım deneme sürüşleri ile neredeyse her marka veriyor çünkü 😂
-
@yalta, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@aliarmgn o zaman haftasonu dolduralım deneme sürüşleri ile neredeyse her marka veriyor çünkü 😂
Ek gelir elde edilebiliyormus o işlerden.
O kadar buyuyelim de bizde verelim inşallah :)
-
@önder-çalışkan, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@semavi en az 50 bin dolar lazım desenize , ankarada 5 araba ile git galerinin birine selam ver otur. evet dediğiniz gibi orada büyük düşünmek lazım
Masraflar cok onder... 3-5 araba satmak galericilik icin yeterli olmuyor. Yoksa benim isi buyutmek yerine 5-6 satayim butik olsun isterdim.
Birde asil sorun sermaye ile birlikte tecrube. Ucuz araba satiyorsan ustasiz olmaz. Disariya tamir ettirsen birak kar, zarar edersin. Usta tutunca ek masraf... Aldigim gibi satayim desen o zaman olur ama o zamanda ucuz arabalarda cok sorun yasaniyor, kotu bir geri donusum olur.
Forumdaki arkadaslar Turklere araba verecegim zaman ne kadar ince eledigimi bilir. Ona ragmen arada kacaklar oluyor ve bir sekilde cozmeye calisiyoruz.
En guzeli sifira yakin araba satmak. Onuda her galeri yapamaz.Dedigim gibi, 5 araba sana ayda 2-3 araba sattirir anca. Ek is gibi yapabilirsin ama vergi kisimlarini iyi arastirmak lazim. Ben resmiyet disinda bu isi yapmadim hic.
Resmiyete gecmek icin 10 arabalik bir yer kiralaman lazim. Denetime falan gelinir...Sevdigim icin sikayet etmiyorum pek ama araba isi gercekten en zor islerden birisi burada. icine girince daha iyi anlasiliyor. Finance yapsan sahe belge veren cok, nakit satsan ucuz araba mahkum kalirsin...
Ben hem eski tecrubelerimi dusunerek hem de biraz gozumu karartarak girdim :) Yorucu ama benimki muzisyenin sarki soylemesi gibi... Keyif aldigim is... Bir sure sonra ise bikkinlik baslar, iste o sirada kurumsalliga gecisi bitirmek lazim. Yukleri hafifletmeli... Yavas yavas basladik... neyse detaylari kendi konuma yazayim :)
-
@semavi hocam volvo R hakkında güzel anlatımınız için teşekkürler. Gerçekten güzel bir araba olduğunu tekrar görmüş oldum saolun
-
4 gun once istanbul'dan direk ucusla Atlanta'ya Indik. Alamodan araba kiralamistik ucretini odemistik ama one way fee yi burada kartimizdan cekeceklerdi. Kredi kartlarimiz yurtdisina acik oldugu halde sorun oldugunu ve kartimizin para cekmedigini soylediler . Internette yoktu biz hemen hat alalim dedik. Bu arada international terminal den Indik, domestic ayri yerde hat almak icin ,rental car ayri yerde. Bu uc lokasyon da gidip geldik olmadi taksi ye atlayip otelimize girdik. Sabah kalkip baska bir rentalcar enterprise a gittik ana bayi olmadiklari icin yok yon araba veremediklerini soylediler . Artik isin icinden cikamayinca arabamizi burada satin alip 5 saat jax e oyle gidelim dedik. Facebook turk gruplarina yazdim oto tamircisi olan bir arkadas bize cok yardimci oldu ve 2009 model Toyota Corolla arabamizi aldik. Ayri gun 2,5 saat yol gidip otelde kaldik sabah kalkip 3 saat daha yol geldik. plaka ya" tag apply for " yazildi. Simdi Acilen driver licences almamiz lazim. Bu arada Dun polis cevirdi. Saga cektik ,hic kimildamadik ,esimin ehliyet ,passport, araba ruhsarini istedi ,bende daha bu sabah geldigimizi ,fl driver licenca hemen basvurup plaka alacagimizi soyledim. Oda tamam sizi uyariyorum hemen Halledin dedi. Simdilik bu kadar
-
@HockeyUmpire2 geçmiş olsun, aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın, kiralayıp kullanamadığınız aracın ücretini geri iade ettiler mi?
-
@semavi Facebook den baktım Sizin araçlar genelde düşük model genelde 2011 Yılı altında , yeni model 2016 üstü satışın yokmu Kadir bey ? Düşük model araçlarda sorun çok olur ya🤷♂️ Amerika gibi tuvalete bile araba ile gidilen bir ülkede düşük model araç sıkıntı olmazmı ?
-
Sayın @Calibraturbo Amerika'da araç yedek parçaları için tavsiye edebileceğiniz İnternet siteleri var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
53
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum