Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@LEOBEBEK hayırlı olsun...

• @hasan76, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Sayin @crazycells, Benim mulakatim Mart ayinin 5 de. Sizce en erken ne zaman bankadan hesap dokumunu alalim ? Dokum alirken herhangi bir yazi alacakmiyiz. Finansbank tan alan arkadaslar bilgilerini paylasirsa sevinirim.

10 gun once almaniz yeterli olacaktir.

• ⭐⭐

Bu ayki Visa bülten açıklandımı acaba ?

• Merhaba
    @crazycells @Muhtaradana platformda çocuğu Amerikan vatandaşı olup DV lottery kazanıp mülakata giren kişileri biliyormuşsunuz? Sorum mülakatta kızım ds-260 formunda gözüküyor Amerikan vatandaşı götürmücem yanımda fakat sorguya çekilirmiyiz siye endişem var? Niye orda doğurdunuz falan gibi? Sorun ediyorlar şuna herşeyi Bu yüzden sanki bunuda sorun ederler gibi geliyor

• @İrem-Güzel endişe etmeyin, bir sıkıntı olmayacaktır

• @Muhtaradana teşekkür ederim. Her sorulan soruya çok hızlı cevap verdiğiniz için ve önemsediğiniz için.

• @Muhtaradana Ikinci kez evrak maili geldikten sonra belgeleri tekrar gonderdim, bir gun sonra onay maili geldi

• @miralam süper haber hayırlı olsun

• ⭐⭐⭐

@miralam, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@Muhtaradana Ikinci kez evrak maili geldikten sonra belgeleri tekrar gonderdim, bir gun sonra onay maili geldi

Hayırlı olsun şimdi mülakat tarihi inşallah

• Bugünkü İstanbul buluşması için bir hatırlatma

Istanbul Bulusmasi (15 Subat 2020) https://yesilkartforum.com/forum/post/118893

• ⭐⭐

Bu ay açıklanacak visa bülten tahminim 30 bin😊

• Forum üyelerimizden evrak onay maili alan en yüsek case no kaç acaba.Ben mail atdim 4 gun once evraklarimin onay maili gelmedi eksik bir evrak yada mailin içeriğinde bir hata yapip yapmadigimi evraklarimin ulaşıp ulaşmadığını sordum bana yeniden evrak talep maili yolladilar bende yeniden yolladım 3 gün önce yolladığınız mailin talimatlara kesinlikle uygun olduğuna dikkat edin birde 6 hafta geçtikten sonra boyle bir soru sorun demekki benim mail işleme koyulmamiş ben sormasam öyle beklicektik.

• @dogodogo merhaba ben numaram henuz current olmadigim icin mail atmadim tekrar. Onay mail i de gelmedi. Acele etmedim current olmayinca yanlis mi yapiyorum.

• @stilll henüz bende evrak onay maili almadım ve benim gibi numarası 21000 lerde 22000 lerde olan arkadaşlardan da henüz evrak onayı almamış olan kişilerde var. Bence sizin case numaranız için panik yapmayı gerektirecek bir durum yok. Bülteni beklemekte fayda var.

• Arkadaşlar,

İşim gereği yurt dışında çalışıyorum ve yeni bir iş teklifi aldım, hali hazırda sıra numaram DV2020EU28XXX, bana randevu tarihi verirlerse görüşme için örnek veriyorum mayıs ayı için, bu tarihi değiştirebilirmiyim ? Konsolosluga yazdım fakat aşağıdaki cevabı verdiler, bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim ?

DV kategorisinde vizeler her ay kisitli sayida verilebilmektedir ve size sadece gorusme gununuzun oldugu ay bir vize numarasi reserve edilir. Programin sonuna yaklastikca (Eylul 30) vize numaralari azalir ve yeni randevu taleplerine cevap verilemeyebilir. Bu sebeple original randevunuza katilip ayni ay icerisinde islemlerinizi tavsiye ederiz.

Göçmen Vize görüşmenize buna ragmen katılamayacaksanız randevu tarihi değişiklik talebinizi, randevu gününüzün üzerinden 24 saat geçtikten sonra, bize https://ais.usvisa-info.com adresinden iletebilirsiniz. Orijinal randevu tarihinizi bu web sitesinde kayıt ettikten sonra “Ek İşlemler” menüsünden “Randevumu Kaçırdım” ve “Talebi Gönder” tuşlarına basınız. Talebiniz Konsolosluk bölümü tarafından incelenecektir.

Web sitesi size randevu tarihi seçenekleri sunmayacaktır. Yeni randevunuz Konsolosluk’un müsaitlik durumuna göre ayarlanacaktır. Talebin yoğun olduğu dönemlerde bir kaç ay sonrasına randevu verilebilir. Yeni randevu tarihiniz size e-posta ile bildirilecektir.

Saygılarımızla,

Göçmen Vize Bölümü

Konsolosluk

ABD Büyükelçiliği Ankara

• @Muhtaradana tesekkur ederim 🙂

• @fetihy Inshallah

• Butün GC talihlilerine bekleyişlerinde sabırlar diliyorum. gerçekten zorlu bir süreç. Sormak istediğim, Doctorun da sağlık muayenesi ne kadar sürüyor ? bir iki saati buluyor mu?

• Herkese merhaba,
    Ben bu sene dv2021’e başvurdum.
    Başvuru fotoğrafımı sistem kabul etti.
    Ben fotoğrafı fotoğrafçıda çektirdim.
    Fotoğrafı çekilirken arka plan kirli beyaz bir perdeydi ben şimdi farkettim fotoğrafçı fotoğrafı croplamış yani arka planı bilgisayardan beyaz hale getirmiş , tshirt kısmından biraz belli oluyor.Ben bunu yeni farkettim benim gibi başvurmuş olan ve çekilişi kazanan var mı?
    Direk elenmekten korkuyorum.
    Kazanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    Teşekkürler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k