Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Önlisans ve Lisans Eğitimi, Başvurular, SAT ve ACT sınavları

Benzer Başlıklar

• Abd VE Türk Vatandaşlarına Yüksek Lisans ve Doktora BURSLARI

Yüksek Lisans ve Doktora egitim
    2
    0 Oy
    2 İleti
    714 Bakış
    Lifepark 0L
    @ytrbilgisayar Merhaba önümüzdekiyıl için başvurabileceğimiz programlar var mı ?
  • GC Sonrası Birleşik Krallıkta Lisans Eğitimi Almak?

Önlisans ve Lisans Eğitimi
    16
    0 Oy
    16 İleti
    332 Bakış
    crazycellsC
    @enestalha, içinde söyledi: GC Sonrası Birleşik Krallıkta Lisans Eğitimi Almak? @crazycells 2 Defa Re-entry permit alınabilir mi ki? Böyle birşey var mı yani? Var :) Sayin @knnrn 'in linkini verdigi konuyu inceleyebilirsiniz. 2 defa 2 yillik alabilirsiniz, sonrasinda ise ABD'de az yasadiginiz icin maksimum 1 yil izin alabilirsiniz ama 3. kez basvurmanizi zaten tavsiye etmem, 2 defa basvuru yapmak 4 yillik egitim icin yeterli diye dusunuyorum...
  • Amerika'da Transfer Öğrenci Olmak (Üniversite)

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi egitim transfer
    56
    3 Oy
    56 İleti
    14k Bakış
    TaliveT
    Merhaba, Yıldız Teknik Üniversitesi 2. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ve Amerika da herhangi bir üniversiteye geçiş yapmak istiyorum. Okulun öğrenci işlerine bu durumu sorduğumda geçiş yapan kişilerin olduğunu söylediler fakat süreç hakkında çok fazla bilgileri yokmuş. Bu süreç nasıl işliyor, 0'dan mı eğitime başlanıyor yoksa ders saydırma vesaire gibi durumlar oluyor mu? Ortalama bir şehirde aşağı yukarı 1 yılın maliyeti ne kadar olur?
  • Niyet Mektubunu Nasıl Yazmalıyım?

Eğitim egitim
    2
    7 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    Vanessa ErkinV
    Teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k