Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Önlisans ve Lisans Eğitimi, Başvurular, SAT ve ACT sınavları

Benzer Başlıklar

• Önlisans Bitirip Amerika'da Lisans Tamamlama

Kilitli Önlisans ve Lisans Eğitimi
    3
    0 Oy
    3 İleti
    3k Bakış
    SchoFieldS
    @crazycells teşekkürler çok sağ olun.
  • GC Sonrası Birleşik Krallıkta Lisans Eğitimi Almak?

Önlisans ve Lisans Eğitimi
    16
    0 Oy
    16 İleti
    332 Bakış
    crazycellsC
    @enestalha, içinde söyledi: GC Sonrası Birleşik Krallıkta Lisans Eğitimi Almak? @crazycells 2 Defa Re-entry permit alınabilir mi ki? Böyle birşey var mı yani? Var :) Sayin @knnrn 'in linkini verdigi konuyu inceleyebilirsiniz. 2 defa 2 yillik alabilirsiniz, sonrasinda ise ABD'de az yasadiginiz icin maksimum 1 yil izin alabilirsiniz ama 3. kez basvurmanizi zaten tavsiye etmem, 2 defa basvuru yapmak 4 yillik egitim icin yeterli diye dusunuyorum...
  • 9 Oy
    20 İleti
    4k Bakış
    crazycellsC
    @dmr, içinde söyledi: 🇹🇷 🇺🇸 USA-Turkiye Cift Diplomali Lisans Programlari - Anadolu Universitesi, Dokuz Eylul Universitesi, ITU, ODTU - 1 yil calisma izni(OPT) Daha önce bu bölümü bitirmiş saygıdeğer büyüklerim benim bu program hakkındaki sorularıma cevap verebilir mi? -Ben geri dönmemek üzere gitmek istiyorum green card çıkmaması ihtimalinde (bilindiği üzere çok büyük bir ihtimal) orada üniversite bittiğinde 1 yıl opt hakkımı kullandıktan sonra nasıl kalabilirim ( yüksek lisans için param kalmayacak muhtemelen , eğitim için yaklaşık 60k USD bütçem var ve yaptığım hesaplara göre hepsi bu program sürecince harcanmış olacak) bana bilgi verebilir misiniz? O kadar kaynağımı orada tükettikten sonra geriye dönüp tekrardan Türkiyeye gelmek istemiyorum... Dediginiz durumda OPT donemine girerken uygun bir is bulmaniz gerekecek, o durumda hem statu sahibi olursunuz, hem de calisip para biriktirebilir duruma gelirsiniz.
  • FAFSA ve Üniversite Eğitimi için diğer burs ve kredi olanakları

Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi egitim burs kredi
    54
    4 Oy
    54 İleti
    9k Bakış
    C
    @erco zannetmiyorum. benim oglum universitede okuyor ve fafsa dan yararlaniyor. GC sahibi olarak sizde ABD vatandaslarinin haklarindan her sekilde yararlanabiliyorsunuz, bu devletin verdigi bir hak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k