[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@Muhtaradana merhaba mülakat tarihi kesin olarak mail yoluyla gelmeyecek mi arayarak öğrenildiğini yazmışsınız biraz kafamız karıştı açıklayabilir misiniz? 😔teşekkürler
-
@Muhtaradana Teşekkürler yardımlarınız çok değerli..Umarım herkes için hayırlısı olur
-
@esbay79 hayırlı olsun gözünüz aydın tebrik ederim
-
@esbay79 merhabalar. Hayır henüz bir mail almadım. Siz sanırım onay maili almışsınız, tebrik ederim. Ben de KCC'yi arayamadim henüz. Uygun olduğumda arayıp durumumu soracağım çünkü evraklarimi 2. kez gönderdim henüz bir geri dönüş olmadı.
-
Arkadaşlar mülakat masrafları ne kadar tutuyor toplam sağlık kontrolü dahil?
-
@marvin, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar mülakat masrafları ne kadar tutuyor toplam sağlık kontrolü dahil?
117,5 dolar düzen laboratuvarı tahlil ücreti var
Buna ek 3 aşı+muayene =280 $
2 aşı+muayene =250 $
1 aşı +muayene=220 $Sadece muayene= 200 $ civarı
Buna ek
1 karma aşı+muayene =280 $Max 117,5 $+280 $ civarı gibi
Vize için 330 $ diye biliyorum
Ayrıca https://www.doctorun.com/tr/ucretler buradan da bakabilirsiniz -
@umutcetnkaya, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells bir kaç yerde okudum kaynak hatırlamıyorum ama konsoloslukta türkçe tercumanı felan kaldırmıslar gıbısınden şeyler duydum o yuzden sormak ıstedım
Konsoloslukta Türkçe tercüman hiçbir zaman olmadı. Konsolosların kendisi zaten Türkçe biliyor.
-
@imgey Darısı size ve tüm bekleyenlere😊
-
Geçen yıl mülakatta babamla annem için görüşmenin ortasında konsolos tercümanı çağırmış yardımını istemiş. Hatta tercüman bizimkilere yardımcı olmuş. Sözün özü konsolos isterse tercümanı çağırabiliyor.
@knnrn, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells bir kaç yerde okudum kaynak hatırlamıyorum ama konsoloslukta türkçe tercumanı felan kaldırmıslar gıbısınden şeyler duydum o yuzden sormak ıstedım
Konsoloslukta Türkçe tercüman hiçbir zaman olmadı. Konsolosların kendisi zaten Türkçe biliyor.
-
@umutcetnkaya Eger dil sıkıntı olsaydi basvuru asamasinda sizden dil bildiginize dair gecerli bir belge isterlerdi
-
@Muhtaradana Merhaba,
Bu bilgi için çok teşekkür ederim, bende aradım şimdi ve mülakat tarihimi öğrendim, sonra mail geleceğini söyledi bana.
Şimdi Sağlık raporu için randevu alma konsunda bir sakınca var mıdır? Sakıncası yoksa hastanenin Randevu Linkini bilen var mıdır? -
@denizaydinli, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Paylaşım için teşekkürler. Daha önce tercüman kullandıklarına dair bir şey okumamıştım. Her durumda, Türkçe görüşme yapmakta bir sakınca olmadığını ifade edebiliriz.
-
@fetihy hiçbir zaman kesin bilgi değildir çünkü bazı insanlara bazı aşılar vurulmuyor yada fazladan vuruluyor hatta ungan sitesinde bile kesin fiyat yoktur
-
@marvin standart olmadığı için herkese aynı değildir her mülakatın unganlarına bakın aynı fiyat yoktur herkese aynı aşı vurulacak diye kesinlik yoktur hatta sitesinebakın onlarda bile olasılık yazıyor
-
Az once internette gordum, bilgilendirmek amaci ile buraya link veriyorum. Supreme court, yurutmesi durdurulan public charge uygulamasina 5'e 4 oylama ile bugun onay vermis. Yani uygulamanin onunu acmis oldu.
-
-
Geçen yıl mülakatta babamla annem için görüşmenin ortasında konsolos tercümanı çağırmış yardımını istemiş. Hatta tercüman bizimkilere yardımcı olmuş. Sözün özü konsolos isterse tercümanı çağırabiliyor.
onlar tercuman degiller, konsoloslukta calisan Turk gorevliler onlar. Eger ihtiyac olursa konsolosa yardimci oluyorlar.
-
@Adama-Coulibaly, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@Muhtaradana Merhaba,
Bu bilgi için çok teşekkür ederim, bende aradım şimdi ve mülakat tarihimi öğrendim, sonra mail geleceğini söyledi bana.
Şimdi Sağlık raporu için randevu alma konsunda bir sakınca var mıdır? Sakıncası yoksa hastanenin Randevu Linkini bilen var mıdır?mulakat tarihinden 1 ay once alabiliyorsunuz, ayrintilar icin ilk iletiyi okuyabilirsiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
onlar tercuman degiller, konsoloslukta calisan Turk gorevliler onlar. Eger ihtiyac olursa konsolosa yardimci oluyorlar.
Kadrolarını bilemiyorum ama aktardığım tecrübede tercümanlık yapıldığı için tercüman dedim yoksa evet herhangi bir pozisyonda çalışan Türk görevliler diyebiliriz.
-
@crazycells Merhaba,
Çok teşekkür ederim. Telefond 2 Mart'ta mulakat olacağını söylediler fakat mail almadığım için randevu alınamaz diye okumuştum daha önceden.
Kolay gelsin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum