ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
-
@Malkoç-Ömer burda rev.com site bir internet sitesinde tercume ettirdim...
-
@Ryback kesinlikle yok enfazla 89 gun kalmisligim var yurtdisinda.
-
@Malkoç-Ömer IRS web sitesinden account acarsaniz alabilirsiniz hepsini biz oyle yapttiik
-
@sedef Son 3 yil icinmi? Son 5 yil icinmi istiyor acaba?
-
@Ryback biz ilk geldigimiz zamanda itibaren olan transcriptleri cikarttik irs ten hepsini sistem yukledik 2013 subat girisimiz 2019 nisan basvurumuz
-
@sedef teşekkür ederim
-
Merhaba,
Iki sorum olacak. Birincisi vatandaslik surecindeyim ve isim degisikligi yapmak istiyorum. Bu interview sonrasi sureci uzatir mi?Ikinci olarak ta basvurdugumda cocuklarimdan birisi henuz 18 degildi. Ancak gorunen o ki vatandas oldugumuzda 18 i gecmis olacak. Otamatik olarak vatandas olabilir mi? Yoksa onun icin yeniden mi basvurmak gerekir? Hangi tarihi dikkate aliyorlar, basvuru tarihini mi yoksa yemin edildigi gunun tarihini mi?
Tesekkurler -
@enesserhat, içinde söyledi: ABD Vatandaşlığı Başvuru Süreci (Naturalization)
Merhaba,
Iki sorum olacak. Birincisi vatandaslik surecindeyim ve isim degisikligi yapmak istiyorum. Bu interview sonrasi sureci uzatir mi?Ikinci olarak ta basvurdugumda cocuklarimdan birisi henuz 18 degildi. Ancak gorunen o ki vatandas oldugumuzda 18 i gecmis olacak. Otamatik olarak vatandas olabilir mi? Yoksa onun icin yeniden mi basvurmak gerekir? Hangi tarihi dikkate aliyorlar, basvuru tarihini mi yoksa yemin edildigi gunun tarihini mi?
TesekkurlerHayir, uzatmaz. Formlari ona gore doldurdunuz degil mi? (yeni ismi de yazarak?)
Saniyorum ki, vatandaslik seronomisi yapildigi gun vatandas olmus oluyorsunuz resmi olarak; o nedenle eger cocugunuz bu gunde hala 18. yas gununu gecmemisse o durumda otomatik vatandas olabilir.
Isterseniz bu soruyu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sorun:
https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells Cevabiniz icin cok tesekkur ederim
-
@sedef N400 formlarini incelerken nasil sorular sordular. Hic definition sordular mi? Bu arada unutmusum 13 subat randevu tarihim. Ben 1 sene beklicem diye dusunurken randevu trihi aldim. Acayip heyecanliyim. Insallah interview gecersem cocuklar icin nasil bir yol uyguladiniz diye size sormak isterim.
-
@sedef benim accountum vardı daha önceden alınmış. IRS in sitesine girdim. burada ne için transcript istiyorsunuz diyor. ben Immigration ı seçtim sonra karşıma 4 tane seçenek çıkarttı
1-Return Transcript
2-Record of Account Transcript
3-Account Transcript
4-Wage & Income Transcriptama en üstte şöyle bir uyarı yazısı vardı.
You selected: Immigration
We suggest you download: Return Transcriptben de bu yazıyı dikkate alıp return transcript'i seçtim.
2016-2017-2018 yıllarının dökümünü aldım.
doğru yerden mi döküm almışım.
-
bir de şöyle bir sorum olacak ben 2015 yılında muhasebeciye gidip vergi beyanında bulundum. ama IRS in sayfasına döküm almaya gittiğimde bana 2015 yılına ait hiç bir tax return falan göstermedi, gelirim azdı, ondan mütevellit göstermemiş olabilir mi bu normal mi?
-
@Ege benim interview yapan Adam yasli ve kendinden bikmisti o nedenle bana n400 formla ilgili pek soru sormadi (saniyirum biran once bitirmek icin)😂oglum icinde pasaportu ikinci gun cikarttik. Greencardi istediler yolladik ve bize geri yollamiyacaklarini bildiren bir mail yolladilar. Imirgration a yollamislar. Gelelecek ay n600 formunu doldurup yolliyacagiz certificate icin
-
@haymatlos_ evet benim de anladığım kadarıyla önemli, ama nasıl alınacak anlamamıştım, sağolsun @sedef yardımcı oldu.
-
@Malkoç-Ömer gelir azligindan olacagini sanmiyorum. Cunku biz internetten cikarttigimizda gelirimiz 10000$olani bile verdiler
-
@sedef geçmiş yazılarınızı okurken gördüm, geç oldu ama hayırlı olsun :)
-
@Malkoç-Ömer tesekkkur ederim.
-
@sedef cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Sansliymissiniz umarim benim de oyle olur.😊
-
@sedef @crazycells vergi beyanında bulunduğumuzda elimize bir kağıt veriyorlar onun ilk bir kaç sayfasında bilgiler oluyor onun resimlerini çekip yüklesem (2016-2017-2018 transcript var zaten) 2015 yılını böyle çözsem nasıl olur acaba?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum