Ben 2017 talihlisiyim,17 eylul 2017'de Portland,OR dan girisimizi yaptik,esim ve o zaman bes yasinda olan kizimla birlikte.Bir iki ay icinde ssn,green card,ehliyet,banka hesabi,konaklama,cep telefonu,araba gibi temel ihtiyaclarimizi hallettik.Aralik ayinin ortalarinda bir kopek kuaforu salonunda duzenli bir is buldum,zamanla yeterli para kazandiracak bir isti.Aklimizda uzun vadede kendi isimizi yapmak gibi bir plan vardi.Turkiye'de sanat yonetmeni olarak calisiyordum uzunca bir suredir,ben 45 esim 43 yasindaydi g[ttigimizde.Esimde internet uzerinden cizim,ev yemegi satisi gibi ufak tefek isler yapiyordu.Kizim guzel bir anaokuluna baslamisti,dil problemide cozuluyordu yavas yavas.Durum gayet iyi gozuksede esimle Turkiye'de deneyimlemedigimiz tarzda tartismalar yasamaya basladik.2018 Nisan ayinda yedi ay orada yasadiktan sonra ani bir kararla Turkiye'ye donmeye karar verdik.Esim green cardini iade etti ben ise su an cok pismanim,geri donup sansimi denemek istiyorum ama kapidan geri cevirecekler diye endiselenmekteyim dogal olarak.
Buradaki bilgileri okuduktan sonra,elimdeki green cardla giris sansimi zorlamaya karar verdim. Ama benim durumumda belgelenecek bir sey bulamiyorum,elimde onceki yedi aylik kalisimizdan Ssn,banka hesabi ve kira kontratlari disinda bir sey yok.
Tesekkurler.