• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. vedat Halitoğlu
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    V
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 4
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

vedat Halitoğlu

@vedat Halitoğlu

1
    İtibar
    20
    Profil Görüntülemeleri
    4
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

vedat Halitoğlu Takip etme Takip Et

vedat Halitoğlu tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: EB2 NIW en fazla ne kadar sürer?

@Rosesy keşke premium yapsaydınız hiç değilse bu kadar kaygılanmazdınız. Ben premium yaptım başvurunun ilk haftası onaylandı. Ücret düşündürücü oluyor ama bu kadar beklemekten bence daha iyidir. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      V
      vedat Halitoğlu

vedat Halitoğlu tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)

@machinist01 hayır onay aldım ancak priority date için current olmayı bekledim. O da mart da oldu. Sonrasında sadece harç yatırdım 2 ay önce ve bekliyorum.

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      V
      vedat Halitoğlu

@machinist01 teşekkürler cevap için. Evet mesela birkaç doküman yüklenince süreç sıfırlanıyor mu merak ediyorum ben de. Ben risk alıp bu şekilde ilerleyeceğim gelecek yazı beklemek adına, uçak biletleri de çok pahalı. Benim Current olduğum tarih Mart 2026 seneye şubat ayında dosyalama işlemini bitirmek istiyorum bu durumda dosyam kapanır mı veya sorun yaşar mıyım? ikincisi elçilik mülakatından onay aldıktan sonra kaç ay içerisinde USA'ya ilk girişimi yapmalıyım?
      Current Date : Mart 2026
      Priority Date : 26 Ağustos 2024
      Date Approved : 09 Eylül 2024

V
      vedat Halitoğlu

Merhabalar, EB2 NIW onaylandı ve 2 yıldan sonra bekleme sürem aktif oldu. Artık Türkiye'den elçilik randevu sürecini başlatabilirim. Ancak ben vize merkezinin harcını ödeyip herhangi bir belge evize merkezi sistemine eklemedim, öylece bekliyor (kendim ve ailem için). Çünkü Türkiye'de çalışıyorum ve hemen gitmek gibi bir zorunluluğum yok ayrıca döndükten sonra -j1 ile gitmiştim ve TUBİTAK vardı- 2 yıl şartımın dolmasına 4 ay var. Süreci gelecek yaza (2027 yazı) bırakmak istiyorum. Sorum acaba bu süreci nasıl daha uzatabilirim çünkü aldıktan sonra 6 ayda bir giriş çıkışla karşı karşıya kalmak istemiyorum. 6 ay geçmesine rağmen sadece Ulusal V,ize Merkezi harcını yatırmam başvurumda sorun açar mı veya dosyam kapanır mı? Elçilik randevu süreci ve USCIS belge yükleme sürecinde olan veya benzer şekilde süreci uzatmış olan arkadaşlar bu konuda kıymetli fikirlerini ifade edebilir misiniz? Şimdiden herkese içten teşekkür ederim.

V
      vedat Halitoğlu
    • RE: EB2 NIW en fazla ne kadar sürer?

@Rosesy keşke premium yapsaydınız hiç değilse bu kadar kaygılanmazdınız. Ben premium yaptım başvurunun ilk haftası onaylandı. Ücret düşündürücü oluyor ama bu kadar beklemekten bence daha iyidir. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! içinde yayımlandı
      V
      vedat Halitoğlu