Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ayvalik10 tek sim kart deyil .çift sim kartdi bende

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ayvalik10, içinde söyledi: Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Faydalı Mobil Uygulamalar

    @sami-nur türkiyede ki gibi taahhütlü telefon alınca tek sim kart ile çalışır mantığındalar ondan telefon alacaksın @knnrn @MySea hat çekmez dimi korsan işlemi görür dimi uyumsuz imei numarasuı

    Telefon büyük ihtimalle çalışır ama bazı özellikleri tam randımanlı olmayabilir. Deneyip görmeden bilmek mümkün değil. Hat almadan önce T-Mobile kullanan birinin sim kartını takıp deneyebilirsiniz.


  • @ayvalik10, içinde söyledi: Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Faydalı Mobil Uygulamalar

    @sami-nur türkiyede ki gibi taahhütlü telefon alınca tek sim kart ile çalışır mantığındalar ondan telefon alacaksın @knnrn @MySea hat çekmez dimi korsan işlemi görür dimi uyumsuz imei numarasuı

    Telefonlar hakkinda cok bilgim yok. Ben 2015 den bu yana T-mobile kullaniyorum, telefonumda Samsung galaxy s6 edge + 🙂 Cok memnunum, bana yetiyor. Daha once at&t ve iphone 4 ve 5 kullandim ve memnun kalmadim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sami-nur, içinde söyledi: Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Faydalı Mobil Uygulamalar

    @ayvalik10 abi merhaba .ben t-mobile ile konuşdum online olarak.onlar dediler ki ,imei kodunu ver yokluyalim, bende verdim.dediler ki ,uygun deyil t mobile networkle .ben simdi ne yapa bilirim .ben isdiyordum ki ,telefonu aparib ,orda hat almak .

    baska bir telefon kullanmalisiniz bu durumda. ABD'ye gelince yeni bir telefon alabilirsiniz. Direkt T-mobile'dan alirsaniz calistigina emin olursunuz.


  • Nereden "grocery" alışverişi yaparsanız yapın, bu uygulamada aldığınız kasa fişlerini taratıp puan toplayarak uygulamadaki ödüllere ulaşabiliyorsunuz.
    Ödül sisteminde Uber'den Adidas'a,Mastercar'dan Burger King'e her kategoride çok bilindik yüzlerce marka var.


  • Listede göremedim ama (deneyenler bilir ) avm leri gezip fotoğraf çekerek para kazanabildiğiniz çeşitli uygulamalar vardı stok kontrolü yapıyodunuz

    Türkiyede benzeri bounty var
    Belki işe yarabilir harçlık gibi


  • alt metni
    İNSTACART

    İnsanların Market alışverişlerine Yardım Edin veya Alışveriş Yapın..
    Uygulama üzerinden alışveriş yapabilir veya İnsanların siparişine yardım edip para kazanabilirsiniz. Alışveriş yapanlar bu siparişleri akıllı telefonlarındaki bir uygulama aracılığıyla alır, ardından alışveriş yapar ve yiyecekleri müşterinin kapısına teslim edersiniz.

    • Hızlı kazanmaya başlayın
    • Programınıza göre alışveriş yapın
    • Müşterinin siparişini satın alın ve teslim edin

    Temel gereksinimler:
    • en az 18 yaşında
    • Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışmaya uygun
    • Bir aracınız olması
    • 50 lbs (22.68 kg)kaldırma yeteneği

    Alışveriş Yaparak Ekstra Para Kazanın
    Bir alışverişçi olarak,müşterilerin istediği ürünleri seçip teslim edecek ve bunun için ödeme alacaksınız.

    İstediğin Zaman Çalış
    Instacart ile belirli bir saat yoktur. Sadece uygulamayı açın ve siparişleri toplayın.
    Instacart 50 eyalette faaliyet gösteriyor liste için tıklayın

    Uygulama: Ücretsiz

    İş imkanı: Kendi aracınızla çalışabilir para kazanabilirsiniz.
    alt metnialt metni

    İş için uygulamayı kullanmayı düşünen arkadaşlar için bir youtuber arkadaş anlatım yapmış. Onuda ekliyorum..


    .
    .
    .
    .
    Sadece Alışveriş İçin Kullanılacaksa
    alt metni

    alt metnialt metni


  • Asla gerekli olmayan keyfi 2 uygulama

    Field agent diye bir uygulama var. Marketlerde bazi gorevler veriyor. Bazen sadece fotograf cek diyor, bazense satin al, fotografla ve yorum yaz diyor.
    Once konumunuza gore yakinda gorev var mi diye bakip varsa urunun ne oldugunu, yapilmasi gereken her seyi madde madde yaziyor. Karsiliginda alacaginiz ucreti de.
    Surekli is olarak yapilmaz, ancak markete gitmisken vakit varsa bir sey var mi diye bakilip degerlendirilebilir.

    Bir de Fetch rewards diye bir fis okutma uygulamasi var. Fis basina 25 puan veriyor ( 1000 puan $1 oluyor) ve bazi markalar icin daha da fazla puan veriyor.(pepsi, lipton, air wick ... ) talebi arttirmaya calisiyor saniyorum. Ayrica amazon alisverislerini de ekleyebiliyorsunuz. Her marketi hatta akaryakit fisini de okuyor. Cok yavas birikiyor ama elime yapismaz 10 saniyelik is derseniz degerlendirilebilir.

    https://fetchrewards.onelink.me/vvv3/referraltext?code=U5TX4

    Edit: Bir de nextdoor uygulamasi var, kendi bolgenizdeki insanlarla paylasim yapabileceginiz, ufak da olsa bir alim satim potansiyeli barindiran, mahalledeki olaylari okuyabileceginiz, sohbet edebileceginiz bir uygulama . Ben 2 -3 gunde bir bakiyorum, ingilizce gunluk dilde bir seyler de okumus oluyorum. Keyifli bir uygulama.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    bu konu hakkında çekilen en güncel toplu halde bulunan video


  • zillowa bakıyorum,2 cocugumuz var eb3le gitsek biri liseye biri ilkokula gidecek..okul puanına göre okulları göster diyorum tamam..etrafındaki evlere bakıpnearby schools desem o okoulu göstermiyr..istediğim okula gönderemiyorum sanırım illa mahallenin okulu olacak birbirlerine yakın olup nasıl o bölgeyi kapsamıyor anlamıyorum..bilen var mı teşekkürler


  • @Mine-İpek Okullarin kendi feeder bolgeleri vardir. Gitmeyi dusundugunuz district veya county nin websitesinden hangi okulun hangi feeder bolgeleri oldugunu bulabilirsiniz. Veya dusundugunuz evin adresini girerek, hangi okulun feeder bolgesinde yer aldigini bulabilirsiniz. Bazen oyle durumlar oluyor ki sokagin bir tarafi baska okul feeder bolgesi olurken, diger tarafi baska okula gidebiliyor.

    Bazi okullarda da mileage mesafesi vardir. Mesela bizimkinin okulunda kayit yaparken adresinizin 5 miles radius icinde olmasi sarti var. Aksi takdirde kayit yapmiyorlar. Genelde bu durum charter okullarda ve bazi private okullarda cok gecerlidir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

96
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum