[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
Sayın @selcuk8138 Tebrikler yeni yaşantınızda başarılar her şey gönlünüzce olsun :clapping_hands:
-
@selcuk8138 tebrikler
-
@selcuk8138 tebrikler hayırlı olsun yeni hayatınızda ailenizle size mutluluklar dilerim...
-
@ilhanucarus hayırlı olsun inşallah güzel yarınlara açılma dileğiyle
-
@cato valla 50 bin için bile umudum tazelendi
-
@ilhanucarus Yeni hayatınızda başarılar dilerim. Darısı tüm isteyenlerin başına. Kaç kişi için, ne kadarlık birikim gösterdiğinizi paylaşabilir misiniz?
-
@azize33 teşekkür ederim size de hayırlı olsun :)
-
@nfs741 çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için
-
@Muhtaradana teşekkür ederim :)
-
@selcuk8138 vizeniz hayırlı olsun. Bundan sonraki dönemde amerika tecrübelerinizle ilgili paylaşımlarınızıda bekliyoruz.
-
@selcuk8138 hayırlı olsun :) iyi bir gündeymişiz.
-
@stras ben yalnız gideceğim. 10k $ kadar bir miktar vardı. Ne tapu ne de başka birşeyim vardı. Doğru ve tutarlı cevaplar verdim.Newyorka arkadaşımın yanına gidip adaptasyon sonrasında Dallas,Austin tarafına yerleşmeyi istiyorum dedim. Nedenini sordu. Pahalı bir şehirde barınmam zor, dedim.
-
@ilhanucarus tebrikler, yeni yaşantınızda başarılar diliyorum.
-
@selcuk8138 Tebrik ederim, yani yaşantınızda başarılar dilerim.
-
@bezdarniy teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
@selcuk8138 tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun, ailenizle Amerika 'daki yaşantınızda mutlulullar
-
@selcuk8138 @ilhanucarus: Tebrik ederim, yeni hayatınızda daima mutluluklar dilerim. :)
-
@ilhanucarus tebrik ederim hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar ve mutluluklar diliyorum Aynen Ankara bugün yoğun kar yağışına teslim oldu ⛄️
-
@selcuk8138 tebrik ederim hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar dilerim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum