Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Merry Christmas and a Happy New Year !

Gündem
9 9 430 7
  • ⭐⭐

noel.jpg

• Merry christmas to all 🌲Enjoy your day 🇺🇸🎄🎁

• ⭐⭐

bimukabele tesekkurler

• Herkese mutlu yillar! Umarim 2020 de hersey istediginiz gibi olur 😀

• 2020 yılında da iyi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle :) sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum herkese.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Degerli Yesilkart Forum Ailesi,

2020'nin herkese saglik, mutluluk, basari ve bol kazanc getirmesi dilegiyle✨🎉🎊🎈...

◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️

◼️◼️◼️🌟💥🌚🌟◼️◼️◼️

◼️◼️🌟🎇🌟🌟💥🌟◼️◼️

◼️🌟✨💥🎇💥🌟💥✨◼️

◼️◼️🌟🌟✨💥🎇🌟◼️◼️

◼️◼️◼️⁣🌟🌟💥🌟◼️◼️◼️

◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️

HERKESE MUTLU YILLAR!!

◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️◼️

🏘🏫🏠🏡🏫🏩🏪🏤🏡🏘

🎊🎉👫👬💃🕺👫👭🎉🎊

Umariz gecmis yillarin olumsuzluklarini unutturabilecek bir 2020 yasariz. Ayrica 5 Mayis'ta forumdaslardan ya da aile ve arkadaslarindan olumlu cesitlilik vizesi cekilis sonucu duymak umuduyla (halihazirda talihli olanlara da 2020'yi ABD'de gecirmeleri dilegiyle :) )...

Nice yillara!

• ⭐⭐

Herkese mutlu yıllar! Umarım yeni yılda her şey gönlünüzce olur. 😄

• Herkese mutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim. Dilekleriniz gerçek olsun..

• ⭐⭐⭐

Herkese mutlu yıllar dilerim. Umarım hepimiz için çoook güzel bir yıl olur...

Benzer Başlıklar

• Eyalet teşvik ve indirim kontrol programları (State Stimulus and Rebate Programs)

Gündem
    5
    2 Oy
    5 İleti
    380 Bakış
    MySeaM
    @redsat2000 Hocam paylasimda Delaware unutulmus 🧐 Sanirim minik state oldugumuz icin 😉😄 https://www.delawareonline.com/story/news/2022/04/14/delaware-300-rebate-program-general-assembly-carney/7315987001/
  • New York New jersey Ida kasırgası vurdu

Taşındı Gündem
    7
    1 Oy
    7 İleti
    317 Bakış
    crazycellsC
    @tolgasatir, içinde söyledi: New York New jersey Ida kasırgası vurdu Şimdi newyork daki kuzenle konuştum abartıyolar dedi ama tabi onun bulunduğu bölge sakindir belki bilemedim dogrudur... Surada NY sehrinin kasirga tahliye bolgelerini gorebilirsiniz: https://www1.nyc.gov/assets/em/downloads/pdf/hurricane_evacuation_zones_map.pdf New York'un her bolgesi kasirgalardan farkli sekilde etkileniyor... Asagidaki renkli bolgeler genelde en kotu etkilenen ve goruntulerin geldigi yerler, fakat sehrin bazi bolgeleri bu kasirgalari sadece yagmur olarak hissedebiliyor... [image: 1631821135980-external-content.duckduckgo.com.jpg]
  • Ulusal Göçmen Mirası Ayı (Haziran 2021)

Gündem
    4
    7 Oy
    4 İleti
    162 Bakış
    thementorT
    @gucarslan paylaşım için teşekkürler. İnşallah kısa vadede sonuna gelmiş olduğumuz bu DV2021 sürecini kurtaracak bir adım atarlar da sözleri anlamlı hale gelir değerli yöneticilerin :)
  • Trump'ın yeşil kartı kaldırması (Mayıs ayı yasa tasarısı)

Kilitli Taşındı Gündem
    22
    0 Oy
    22 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    evet, diger konudan devam edelim arkadaslar. Ben daha sonra iki basligi birlestirecegim. https://yesilkartforum.com/forum/topic/2264/greencard-çekilişi-kalkıyor-mayıs-ayı-yasa-tasarısı
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k