[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@bolatmali Mehmet Ali bey Eb1 olunca belki dv den daha fazla evrak olabilir dosyanın içerisinde
-
@somebody bu arada sizi tebrik ederim Eb1 vize türü eminim sizi çok zorlamıştır, geçmiş ve hayırlı olsun, Amerika'daki yaşamınızda bol mutluluklar
-
@somebody, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Mülakatı geçerek, sarı pakete de ulaşan biri olarak, bugün bu forum üyelerine @crazycells başta olmak üzere teşekkür etmek isterim. Süreç gerçekten yıpratıcı, çok bekleniyor, bu arada da insanın forum dışında soru sorabileceği bir merci yok. EB1 kategorisinde tüm paper-work'u bizzat kendim hallettim. Forum benim için çok destekleyici oldu, daha da süreç bitmedi, hala sorularım var, hatta birini hemen sorayım. Benim vizemin son tarihi 9 haziran, buna göre Mayıs başı çıkayım diyorum, ne dersiniz? Çok geç olmaz değil mi? Ben buralarda olacağım yine..
hayirli ugurlu olsun :) Bu isin basindan sonuna kadar takip ettigimiz bir uye oldunuz, musait bir zamaninizda deneyimlerinizi derleyip su bolume aktarabilirseniz harika olur. Cok fazla kisi yararlanabilir deneyimlerinizden:
https://yesilkartforum.com/forum/category/127/i̇ş-dayanaklı-göçmen-vizeler
Bundan sonraki asamalarda bol sanslar :)
-
Merhabalar.bugun vizeli pasaportlarimiz elimize ulaştı.cok mutluyuz.umarim herkes mutlu olur.vizeleri onaylanır.bu süreç gerçekten çok sinir bozucu oluyor.hersey gönlünüzce olsun.
-
@oguz tebrik ederim, hayırlı olsun
Sevindirici haberinizle bizde mutlu olduk, yeni yaşamınızda bolca mutluluklar -
@oguz tebrikler
-
@Muhtaradana çok teekkürler
-
@oguz hayırlı olsun yeni yaşantınızda başarılar
-
@oguz tebrikler ederim sevindim sizin adınıza
-
@oguz, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhabalar.bugun vizeli pasaportlarimiz elimize ulaştı.cok mutluyuz.umarim herkes mutlu olur.vizeleri onaylanır.bu süreç gerçekten çok sinir bozucu oluyor.hersey gönlünüzce olsun.
tebrikler hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar.
-
@oguz tebrik ederim gözünüz aydın. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum 🙏
-
@oguz Hayırlı uğurlu olsun, sizlere mutluluk getirsin, yeni hayatınızda başarılar dilerim. :)
-
@somebody Tebrik ederim, yeni yaşantınızda mutluluk ve başarılar dilerim. :)
-
@oguz Amin Inşallah. Hayırlı uğurlu olsun, yeni hayatınızda daima mutluluklar olur inşallah.
-
@oguz Hayırlı olsun yeni hayatınız da başarılar
-
@somebody Hayırlı olsun
-
@oguz Hayırlı olsun. Yeni hayatınızda sağlık ve mutluluk dilerim.
-
@oguz çok güzel bir yeniyıl hediyesi olmuş.
Yeni hayatınızda mutluluklar kolaylıklar dilerim. Şansınız bol olsun.
Seneye bizim de keşke böyle bir yeniyıl hediyemiz olsa 😁 -
@gezgin34 Hocam benimde 9 hafta geçti KKC e mesaj gönderecem de meil adresi neydi? 🙄
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum