Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yurt Dışı Borçlanması ile Türkiye’den emekli olmak.

Türkiye Cumhuriyeti
105 23 6.6k 25

Benzer Başlıklar

• Türkiye'de Yabancı Sim Kart

Türkiye Cumhuriyeti
    4
    0 Oy
    4 İleti
    2k Bakış
    A
    Amerikadan Türkiyeye nasıl sim kartı getirtebilirim bunu yapan bildiğiniz bir tedarikçi var mı? Şu an türkiyede bulunan ve elinde kullanmadığı(aktif olması şart değil) fiziksel sim kartı olan varsa satın almak istiyorum. hattın kapalı olması önemli değil, sadece amerika sim kartı olması yeterli. Şimdiden teşekkürler.
  • Türkiye'de T-Mobile Aktifleştirip Kullanma

Türkiye Cumhuriyeti
    9
    1 Oy
    9 İleti
    7k Bakış
    datanistD
    @ahsenaydgdu Ben, Amerika'ya gelmeden önce T-Mobile prepaid E-sim almaya çalışmıştım ama TR'den kredi kartını kabul etmedi. Daha öncesinde Skype üzerinden telefon numarası almıştım, konuşma kalitesi iyiydi.
  • Türkiye'ye girerken uygulanan gümrük kuralları

Taşındı Türkiye Cumhuriyeti
    45
    1 Oy
    45 İleti
    10k Bakış
    ATS16A
    @Beytullah-Kargoz Bir önceki mesajımda “kaynak” olarak ilettiğim link’i okudunuz mu? “iki telefon sahiplerinin bu düzenlemeden nasıl etkileneceği kesin olarak bilinmiyor” ama aktif olarak kullanıyorsanız iki telefonunuzu da sorun olmayacaktır diye düşünüyorum mantıken. Bahsi geçen düzenleme vergisi ödense dahi ticari kar elde etmek için getirilen ve satılması planlanan telefonların yurtdışından getirilmesinin önüne geçmek için yapılan bir düzenleme
  • 3 Oy
    79 İleti
    3k Bakış
    MySeaM
    Yurtdisi cikis harci 3000 TL olabilir. Ve her yil guncelleme. https://www.google.com/amp/s/www.sozcu.com.tr/amp/yurt-disi-cikis-harci-icin-3-bin-tl-ve-her-yil-zam-onerisi-p58286
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k