Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

• @ilhanucarus askerlikte olduğun aşının bir kaydı var mı yok. Bu kayıt varsa eğer aile hekimine gidip sisteme kayıt ettirebilirsin. Burada sıkıntı aile hekiminin sisteminde bu aşılar kayıtlı olmadığı için sana evet vurulmuştur yazısı yada aşı kartını veremez. Bunu söylemek istedim. Ayrıca unganlara gidipte aşı canımı çok acıttı diyeni duymadım zaten seni konuştururken caaarrrt diye yapıyor heyecandan mutluluktan sen anlamıyorsun bile.

• @ayvalik10 iyi niyetinizden şüphem yok :) teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@ilhanucarus eğer aşı kaydınız yoksa mecbur olmak durumundasınız. Aşılar YENİ JENERASYON pataküte tek seferde tamamlıyorlar. Esasında bu aşının temel felsefesi sizi korumak amaçlı değil. ABD sınırları içerisindeki çocukları korumak amaçlı. Ayrıca Sizin ilk ve önemli mülakatınız. Gidince bunu daha iyi anlayacaksınız.

• @redsat2000 hızır gibi yetiştin valla çok teşekkür ederim

• Merhabalar 17 ekimde evraklarımı gönderdim otomatik mail geldi 3-6 hafta içinde döneceğiz diye mail geldi hala bir dönüş olmadı sıra numaram 17xxx bültende daha numaram gelmediği için mi dönmediler acaba ? Mail atıp sorduğumda bekleyip bülteni takip edin dediler fakat 6 hafta içinde dönüş olmazsa mail atın demişlerdi bu sorunu yaşayan var mı acaba?

• @kubra9537 Case numaranizin tamamini değil de 17xxx bu şekilde paylaşmalisiniz, ayrıca numaranizin aktif olmasına daha zaman var🙂

• Numara kişiye özel diye problem olacağını sanmamıştım ama uyarınız için teşekkür ederim o zaman attıkları otomatik 3-6 hafta mailini dikkate almamak gerekli bence aktif olmamasına rağmen dönüşlerine şaşırmıştım teşekkür ederim cevabınız için

• @kubra9537 Profil>düzenle yaparak imzanizi da guncellerseniz diğer herkes daha hızlı yardımcı olabilir, onay maili ile ilgili akliniza soru takilirsa yine paylașiniz current olana kadar sorun olacagini sanmıyorum

• @crazycells, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

@darülfülfül, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

Arkadaşlar merhaba , daha önce evrakları KCC ye gönderdikten sonra uzun süreliğine başka bir ülkeye giden oldu mu acaba? Ben bu ay sonunda Yeni Zelanda' ya gidiyorum ve mülakat tarihine kadar orada olacağım o yüzden kafama takılan birkaç soru var. Belgelerimi 1 ay önce gönderdim, orada da adli sicil kağıdı alıp göndermem gerekir mi sizce KCC'ye? Yoksa mülakat için döneceğim zaman alıp yanımda getirsem yeter mi? Ayrıca mülakat yerimi oraya aldırsam bir dezavantajı olur mu sizce mülakat tarihi verilmesi açısından ya da başka bir açıdan? Süreci uzatma ihtimali var mıdır böyle bir durumun? Case numaram yüksek olduğu için değiştirsem mi emin olamıyorum .

Bu biraz sizin planlariniza bagli, iki durumun da avantajli oldugu durumlar var diye dusunuyorum :) Yeni Zelanda'daki konsolosluklari ve gocmen vize basvurularini kabul edip etmediklerini arastirabilirsiniz.

Çok teşekkürler

• @ilhanucarus eger zamaninda almadiysaniz, ayni belgeyi isteyebileceginizi sanmiyorum.

• Merhaba Belgeleri attıktan sonra bana gelen e postada You should expect an email from KCC in the next 3-6 weeks. If you do not hear from KCC after 6 weeks, please contact [email protected] to confirm all of your documents have been received, and you are ready to be scheduled for an interview. yazıyordu 6 hafta geçti fakat bi e posta gelmedi benim bi geri dönüş yapmam gerekli mi ?

• @fposul tüm numaralar current olmazsa temmuz – ağustosa kadar beklemen gerekiyor senin numaran current olur ondan bu zamana kadar mail beklemen lazım

• @ayvalik10 Anladım çok teşekkür ederim

• ⭐⭐

ABD göç edenlerin videolar izliyorum hemen hemen hepsi önce taxi şöförlüğü , yemek dağıtımı , Amazon’da birşey satarım diye uğraşma ordan hedefler tır şöförü oluyor🤷‍♂️ Başka örnek video göremedim🙈Göç eden herkes aynı şey yapıyor!!

• @Semihmete mesleğiniz yoksa ingilizceniz iyi değilse girişimci bir yapınız. yoksa yazdıklarınız sizinde amerikadaki gelecek hayatınıza uyarlanabilir. Kendinizi geliştirmek kendinizin elinde.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Semihmete en büyük sorun nedir Türkiye de hangi eğitimi alırsna al hangi diploma alırsan al Amerika da ki eğitim karşılığı çok çok az ünivesitenin diploması yada iş için alınan sertifikaların kabul görmesi bu yüzden sen meslek sahibi olarak gidiyorsun. Fakat yapamıyorsun çalışamıyorsun. Şimdi çalışmadan evde oturup senin kimse evine yemek - arabana benzin - faturalarını gibi ihtiyaçlarını gidermez. Bu yüzden bu ihtiyaçları gidermek için para lazım para gelmesi için de çalışman gerekiyor. Kendi işini yapamıyorsun para kazanman lazım başka senin görüşünü almak isteriz hangi iş dalında çalışsınlar ki para kazanabilsinler.

• ⭐⭐

@ayvalik10 Bi önerim yada görüşüm yok! Yazdıklarınızda doğru, çalışmak lazım.Sadece izlediğim videoların çoğunluğu böyle diye yazdım.Bu gerçekleri bilerek karar vermek lazım..

• @Semihmete yazılımcıların hayalidir silikon vadisi çalışırım diye. Fakat oraya gidince işe girmeyi bırak kapıdan içeriye giremiyorsun çünkü sadece sen oraya gitmiyorsun dünyadan binlerce kişi gidiyor. Texas yavaş yavaş bilişim şirketleri kayıyıor. Bu sefer de inanılmaz yüksek dereceli insanları arıyorlar.

• ⭐⭐

@ayvalik10 Evet haklısın.İyi bir yazılımcı zaten Türkiyedede iyi paralar kazanır.Silikon vadisinde çalışırım diye Kendilerini kandırıyorlar sanırım 🤷‍♂️ ABD ye gidince gerçekler ortaya çıkıyor ne yazıkki!! Mühendisler içinde geçerli aynı şeyşer.Amerikan rüyasının sonu über yada doordash olmadı tır şöförlüğüne gidiyor! Hayaller ile gerçekler Farklı demekki🤷‍♂️

• arkadaşlar merhaba. birkaç sorum olacaktı. Mali kaynak konusunda öğrenci olduğum için ailemden bir miktar birikmiş paranın üstüne, gitmeyi düşündüğüm eyalet standartlarına göre de üstünü kredi çekerek (mecburen) tamamlamayı düşünüyorum. Krediyi çektikten sonra bunun ödenmesi hakkında babamın veya annemin bu krediyi ödeyebiliceğini mal varlığı/maaş vs göstermek zorunda olacak mıyım?(öyle bi imkanım olmasa zaten banka parayı vermez ama bu konuda nasıl bir yaklaşım var deneyimli arkdaşların aydınlatmasını rica ediyorum.)
    2- Diyelim ki mülakatta ikna edici bulunmadım ve sadece sponsor bulunmam istendi, abd'de herhangi bir tanıdığım vs yok bu sponsor olayını nasıl çözebilirim? Bu hizmeti sağlayan şirketler veya vakıflar veya özel kişiler var mıdır? Yok ise nasıl kendime sponsor bulabilirim? Tamamen kişisel bağlantılarla eş dost akraba arkadaş vasıtasıyla mı? Cevaplarınız için teşekkürler ... @crazycells

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k