Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
-
@computerengineer hala kart diyorsunuz. sanırım yazdığımı dikkatli okumuyorsunuz. ülkeye ilk giriş yaptığınızda pasaportunuza giriş basılıyor örnek 01/20/2020.... Bundan itibaren 1 yıl boyunca pasaportunuzdaki giriş, green card yerine geçiyor yani karta ihtiyacınız olmuyor.
Adresi 10 kere 100 kere değiştirebilirsiniz myUSCIS üzerinden... Ödemeyi yapmadan kimse size kart falan yollamaz... 1 sene zamanınız var ilk girişten sonra
Vermiş olduğum bilgiler doğrultusunda dilediğinizi yapabilirsiniz iyi yolculuklar
-
Arkadaşlar ne kadar sürede greencard ve ssn adresinize geldi?
-
@HockeyUmpire2
Ssn 2 hafta
Green card 25 gün -
Greencard 1 aydan biraz fazla, SSN için biz gelmeyince başvuruda bulunduk, 2 gun sonra SSA ofisten numarayı öğrendik, 2 hafta sonrada kartı adrese ulaştı.
-
-
@redsat2000 Uscis e tüm aileyi eklenmiyor. Bilginiz var mı ? Kişi doğrulamasını sadece kazanan kişiye yapabildim aile üyelerini ekleyemedim. Normalmidir ?
-
@lgulec bir bilgim yok. Çünkü eşim mulakata girmediği için onun için formaliteleri tamamlamadım. Bu işlemi yapan ailelerden işin ip ucunu öğrenmeniz lazım.
-
-
Tüm aile fertlerine tek tek hesap açarak hallettim. Sanırım doğrusu da bu, bizdeki bir nevi e Devlet gibi. Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar Pasaporttaki Mühürle (Greencard olmadan) aktarmalı giden oldu mu? aktarmalı ve direk ucus arasında ciddi ucurum var. 4 bilet baya yüksek tutuyor. Tecrübesi olan varmı?
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
Arkadaşlar Pasaporttaki Mühürle (Greencard olmadan) aktarmalı giden oldu mu? aktarmalı ve direk ucus arasında ciddi ucurum var. 4 bilet baya yüksek tutuyor. Tecrübesi olan varmı?
Biz kartlar olmadan Kanada aktarmali geldik, ama buyuk bir maceraydi. Istanbul'da ucaga alinmadik, dil doktuk vb daha once yazmistim maceramizi. Zaten asil mesele Istanbul'daydi, Kanada'da hicbir sorun olmadan gectik. Kanada normalde transit vize veya eTA istiyor. Suresi gecmis vizeyle aktarmali ucmak her zaman risktir. Ama siz de benim gibi riski seviyorsaniz deneyebilirsiniz.
-
@knnrn kanada vizemiz var acaba işe yarar mı ☺️
-
5 Kasım'da giriş yapmıştım, 9 Aralık itibariyle green card in postaya verildiği bilgisi geldi. :)
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@knnrn kanada vizemiz var acaba işe yarar mı ☺️
Yarar tabii. Toronto aktarmalı uygun bilet vardır.
-
Adrese iletilipte ulasılamayan kart için uscis office e gidip yeniden basvuru yaptıgımızda ne zaman sürec ne kadar sürüyor?
-
@crazycells, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@met Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz? içinde söyledi:
@crazycells Peki DS-260'da verdiğimiz adresin posta kutusunda adımızın yazması gerekiyor mu? Adımız yazmasa da bırakırlar mı?
size ait olmayan bir adresin kendinize ait oldugunu iddia etmemelisiniz, eger adres baska birine aitse posta adresinin basina "in care of" ya da kisaca "c/o" diyerek adres sahibini eklemelisiniz. Sizin adiniza gelen bir postayi, eger soyisimleri ortusmuyorsa baskasinin adinin yazdigi posta kutusuna birakmazlar. Bu sadece Green Card icin degil, butun postalar icin gecerli.
Ben böyle bir ibare koymadım ancak ds 260'da teslim almasını istediğim kiini isim soy isim tüm adresi var. Süreç tamamlandığından ds-260'ıda açtıramam. Nasıl bir yol izlemeliyim 10 gün sonra 4 günlüğüne gir çık yapacağım.
-
Adrese iletilipte ulasılamayan kart için uscis office e gidip yeniden basvuru yaptıgımızda ne zaman sürec ne kadar sürüyor?
adrese iletilmisse o durumda USCIS'in bir sey yapabilecegini sanmiyorum. Yeni bir kart icin yeni bir basvuru yapmaniz gerekmekte.
-
@Hawkerx, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@crazycells, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
@crazycells Peki DS-260'da verdiğimiz adresin posta kutusunda adımızın yazması gerekiyor mu? Adımız yazmasa da bırakırlar mı?
size ait olmayan bir adresin kendinize ait oldugunu iddia etmemelisiniz, eger adres baska birine aitse posta adresinin basina "in care of" ya da kisaca "c/o" diyerek adres sahibini eklemelisiniz. Sizin adiniza gelen bir postayi, eger soyisimleri ortusmuyorsa baskasinin adinin yazdigi posta kutusuna birakmazlar. Bu sadece Green Card icin degil, butun postalar icin gecerli.
Ben böyle bir ibare koymadım ancak ds 260'da teslim almasını istediğim kiini isim soy isim tüm adresi var. Süreç tamamlandığından ds-260'ıda açtıramam. Nasıl bir yol izlemeliyim 10 gün sonra 4 günlüğüne gir çık yapacağım.
bilgileri ne kadar ayrintili ve tam yazarsaniz, sorun cikma ihtimalini o kadar azaltmis olursunuz. ABD'ye giris yaptiktan sonra USCIS call center'i arayarak bu ayrintilari ekletebilirsiniz.
-
@Hawkerx, içinde söyledi: Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz?
bilgileri ne kadar ayrintili ve tam yazarsaniz, sorun cikma ihtimalini o kadar azaltmis olursunuz. ABD'ye giris yaptiktan sonra USCIS call center'i arayarak bu ayrintilari ekletebilirsiniz.
Ben şimdi 4 gün durup döneceğim ya hocam nasıl bir bahaneyle ben yokken ds-260'daki abiye teslim edilmesini telkin edebilirim ?
-
Ben şimdi 4 gün durup döneceğim ya hocam nasıl bir bahaneyle ben yokken ds-260'daki abiye teslim edilmesini telkin edebilirim ?
Maalesef bunun bir yolu yok. USCIS karti USPS'e verecek, o an postanizi teslim alan USPS gorevlisi adresten ne anliyorsa oraya goturecek. Sizin yapmaniz gereken, karmasayi ve cikabilecek sorunlari engellemek icin mumkun oldugu kadar ayrintili bilgi vermek olmali.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum