[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
Perşembe günü için belirlenmiş mülakat için doktor randevusunu salıya almak çok mu geç olur? Pazartesi daha mı iyi olur? Ben hala visa bulletin bekliyorum fakat başka bir gc talihlisi arkadaşım için karar vermeye çalışıyoruz

-
@osmanqdenizli evet onu yaptım
-
@erglali @rabiadzgn tebrikler, bundan sonraki surecte bol sanslar!
-
@gallifrey DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Perşembe günü için belirlenmiş mülakat için doktor randevusunu salıya almak çok mu geç olur? Pazartesi daha mı iyi olur? Ben hala visa bulletin bekliyorum fakat başka bir gc talihlisi arkadaşım için karar vermeye çalışıyoruz

gec olmaz. Merak etmenize gerek yok, eger beklenmedik bir durum olur rapor hazir olmazsa bile mulakatinizdan sonra saglik raporunu goturebilirsiniz. Eger arkadasiniz zaten Ankara'daysa hic islemleri sikistirmayip pazartesi gitmeyi tercih etsin.
-
@crazycells çok teşekkür ederim özelliklede size

-
9 ay önce şöyle yazmışım, "Amaaannn bekle bekle kök salacaz, insanın dosya numarası 36xxx olurmu olsana şöyle 15xxx falan rahat rahat bahar aylarında görüşmeye git, (kazanmışız birde beğenmiyoruz, taş olacam vallahi) :)"
Kazanıp beğenmemekte haklıymışım meğer...

Bu arada görüşmesi olumlu geçen ve vizesini alan tüm arkadaşları tebrik ederim. Yeni hayatlarında sonsuz mutluluklar, başarılar...
-
@asilcenk her 1000 case de Issued oranı her ay azalarak devam ediyor. Neredeyse %20 lere indi. Ready case ler son 5 ayda 6000-7000 arasında. Sadece Nisan sonunda 4800. Yani bu Ready Case lerin 3 binin altına ineceğini hiç düşünmüyorum. Evet 36 bine gelmesi biraz zor ama hiç de öyle söyledikleri gibi aşağılarda kalmayacak rakam. Ayrıca bu tahminim kimin uydurduğunu bilmediğin 18300 kotasına göre. 21 bin üzerinden yapılırsa çok değişir durum.
-
Merak ettim de Ds260 formunun çıktısını da götürüyor muyuz?
-
@xemre DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merak ettim de Ds260 formunun çıktısını da götürüyor muyuz?
gerek yok, o bilgiye kendileri ulasabiliyorlar; ama DS260 formunuzun submit sayfasindaki barkodlu ciktiyi goturun, oradaki numaradan rahatca DS260'ini gorebiliyorlar.
-
@maranty benden onlari istemediler. Sizden isteyebilirlermi bilmem tabiki. Benim mulakatimi sanirim turk bir bayan yapti.turkcesi benden iyiydi zira
-
@arnblt evet vizem onaylandi ve ptt kargoya verilmis takip numarasini iceren mesaj pttden sms olarak geldi. Ve vizem issued olarak ceac sayfasinda gorunuyor
-
@crazycells
Ne kadar tesekkur etsek size az olur -
@osmanqdenizli DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@arnblt evet vizem onaylandi ve ptt kargoya verilmis takip numarasini iceren mesaj pttden sms olarak geldi. Ve vizem issued olarak ceac sayfasinda gorunuyor
Selamlar,
Biz bugun mulakata girdik ve ceac a girip baktigimda ap gorunuyor. Ayni gun baktigim icin mi boyle diyor da yarin issued diyecek yoksa gercekten ap mi?
Sende nasil oldu? -
@osmanQdenizli hayırlı olsun.
-
@osmanqdenizli hayırlı uğurlu olsunn Türk birinin yapması enteresan geldi bana ama biz sonuca bakalım gerisi detay :))
-
@osmanqdenizli
Biz calisma vizemizi alirken ismi turk soyadi amerikali olan bir bayan vardi, turkcesi gayet guzeldi. Sanirim ismi Berna hanimdi. Muhtemelen ayni kisi -
Hatta google’dan konsolos bayani buldum. Ismi Berna Keen. Biz vize alirken cok saygili ve nazik davrandi, tesekkur etmek isterdim bir daha.
-
Bence arkadaşlar bu ay 23000-24000 arası gelir gibi
-
@arnblt bencede kalan vize üzerinden gidince 30-32 binlere kadar rahat gelecektir. Tabiki dileğim kazanan herkesin vizesini alması... Ben dahil

-
Merhaba , Sağlık Muayenesi işlemelerimiz dün itibariyle bitti. Burda bahsedilenler dışında farklı bir durum olmadı.Muayene ; Aşılar,muayene , tahliller, Röntgen bunlardan ibaret.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.