[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@erkcet gözünüz aydın yeni hayatınızda başarılar dilerim
-
@erkcet, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Yaklaşık 1 saat kadar önce Approved sözünü duyup ilk buraya yazayım dedim. Girecek tüm arkadaşlara bol şans. Sağlık raporundan mülakat detayına kadar her şeyi bu postu editleyerek yazacağım.
Tebrikler. Darısı perşembe günü bizim başımıza :)
-
@erkcet gözünüz aydın, hayırlı olsun.
-
@erkcet hayırlı olsun başarılar...
-
@bolatmali Bu süreçte gerçekten hem araştırmalarına hem de herkese yardımlarınla en çok sen hak etmiştin :) Umarım bundan sonraki hayatın daha da güzelleşir başarılar.
-
@Caghan sizin herhangi bir gelişme yokmu
-
@cato Merhaba, sıralamamız birbirine çok yakında, KCC evrak onayı ile ilgili mail almamış olmamız normal mi? ben göndereli 6.hafta oldu. Beklemeli miyiz?
-
@bolatmali tekrar tebrikler Mehmet Ali
Ailenle birlikte çok mutlu olursunuz inşallah -
@Muhtaradana 6 hafta geçmesine rağmen KCC evrak onayı maili gelmedi ama beklemeli miyiz? Sıralamalarımız yakın size de gelmemiş mail atmamız gerekir mi?
Dosya Numarasi: 2020EUX32XXX
DS-260 Gonderimi: 13/05/2019
KCC Evrak Istegi: 16/10/2019
KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
Vize Onayi: gg/aa/yyyy
Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
ABD Ilk Giris: -
@erkcet Tebrikler yeni yaşantınızda başarılar dilerim
-
@erkcet TEBRİKLER YENİ YAŞAMINIZDA MUTLULUKLAR DARISI HERKESE
-
Gelişme var, şöyle ki;
Cumartesi pasaportlarımız PTT'yle geldi. Biz hesabımızdaki parayı 2,5 katına çıkartmıştık ve yine alamadık bu seferde sponsor veya iş bulun kağıdıyla karşılaştık :)
-
Merhaba. Onay alan arkadaşları tebrik ederim.Biz bugün mülakata girenlerden biriydik. Muayene kısmı herkeste olduğu gibiydi. Evrak teslimi ve para kısmı da standart şekilde gerçekleşti. Görüşmemizi Türkçe ve İngilizce karışık yaptık. Standart soruları sordular. Ne mezunusun, nereye gideceksin, orada tanıdığın var mı,ne iş yapacaksın? Ve maddi göstergemizin orada yaşamaya yeterli olmadığını söyleyerek, sponsor bulun geri gönderin dedi ve pasaportlarımızı geri verdi.
Ek bilgi olarak söyleyeyim, 2 yaşındaki kızımız ile 3 kişiyiz. New Jersey/ 25bin dolar ve ev tapusu verdik. Lisans mezunu 2memuruz öğretmen ve kimyager. Kendi alanlarımızda çalışmayı istediğimizi söyledik.Parayı artırma imkanım olmadığı için sormadım sponsor yerine para koysam olur mu diye.Bizim için adres bulmak bile zor oldu ki sponsor olacak hiçbir tanıdığımız yok.Ve bulamazsak bizim için olumsuz sonuçlandı kısacası.
-
@greenati hocam siz yinede umudunuzu kaybetmeyin. Gün doğmadan neler doğar
-
Merhaba, ben de hala otomatik mail hariç, belgeleriniz ulaştı mailinin onayını beklemekteyim. 24binlerde case numberım. Alan var mıdır?
-
@greenati inşallah en kısa zamanda bu sorunu aşarsınız geçmiş olsun.
-
@greenati geçmiş olsun umarım vizenizi en kısa sürede alırsınız
-
@greenati, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhaba. Onay alan arkadaşları tebrik ederim.Biz bugün mülakata girenlerden biriydik. Muayene kısmı herkeste olduğu gibiydi. Evrak teslimi ve para kısmı da standart şekilde gerçekleşti. Görüşmemizi Türkçe ve İngilizce karışık yaptık. Standart soruları sordular. Ne mezunusun, nereye gideceksin, orada tanıdığın var mı,ne iş yapacaksın? Ve maddi göstergemizin orada yaşamaya yeterli olmadığını söyleyerek, sponsor bulun geri gönderin dedi ve pasaportlarımızı geri verdi.
Ek bilgi olarak söyleyeyim, 2 yaşındaki kızımız ile 3 kişiyiz. 25bin dolar ve ev tapusu verdik. Lisans mezunu 2memuruz öğretmen ve kimyager. Kendi alanlarımızda çalışmayı istediğimizi söyledik.Parayı artırma imkanım olmadığı için sormadım sponsor yerine para koysam olur mu diye.Bizim için adres bulmak bile zor oldu ki sponsor olacak hiçbir tanıdığımız yok.Ve bulamazsak bizim için olumsuz sonuçlandı kısacası.
Görüşmede hangi eyalete gideceğinizi belirtmiştiniz?
-
@heroinchains 24k olarak yaklaşık nisan - mayıs gibi sıra gelir ondan dolayı şimdiden telaş yapmanıza gerek yok. Eğer current olup hala gelmediyse ozaman tekrar mail atarsınız. Evrakları atmıştım herhangi bir eksiklik var mı diye şimdiden telaş yapma
-
@srhnkskn New Jersey
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum