[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@bolatmali Amin sağolun Inşallah 🤗
-
@Emre-Topçuoğlu yazdıklarım çıkmıyor öu forumda numaran current placal bülten açıklana kadar bekleyeceksin ki bırak senin numaran belki temmuzu bulacak current olması
-
@civan1453, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
@crazycells yeni pasaportta olsun istiyoruz giriş çıkışlarda sıkıntı yaratabiliyolarmış eski pasaporttta
tam olarak bunu sormamistim aslinda. Mulakat tarihinden 2-3 hafta once konsolosluga ulasip DS-260'taki pasaport bilgilerini guncelleyeceginizi soyleyin.
Zaten vizeyi yeni pasaporta basarlar.
-
@zeplin, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Merhaba ben Azerbaycan'da yaşıyorum. Mülakatta göstereceğimiz paranın Azerbaycan bankasında olmasında ve paranın eşimin hesabında olması(asıl talihli benim) bir sıkıntı çıkarır mı?
Eger Azerbaycan'da yasiyorsaniz, paranizin tabii ki de Azerbaycan bankalarinda olmasi sorun yaratmaz.
-
@zeplin, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Bir sorum daha olacak. Biz ds260 formunda Alabama'da bir tanıdığımızın adresini verdik ancak gitmek istediğimiz yer ise Austin. Bu konuda da bir sıkıntı yaşanır mı?
sorun olmaz
-
@bolatmali hayirli olsun...
o halde hastanede calisan renkli gozlu bayana selamlar :) bundan sonraki surecte size bol sanslar.
-
@cato bu konuda bence haklısınız. aralık ayının ilk haftasında kaçıncı numaraya kadar evrak onay maili gelirse o numaraların bu ay current olacağını düşünüyorum (onay mailllerinin de artık sırayla gelmesi bu teoriyi destekliyor). o yüzden önümüzdeki hafta onay maili alan arkadaşlar burada paylaşırlarsa doğru mu değil mi anlamış oluruz.
-
@irenicus 15 aralıktan sonra bülten açıklanacak ondan sonra ocak ayı in mailleri gönderecekler
-
@ayvalik10 sürece tamamen hakimim. 15 aralıkta açıklanacak bültenin hangi numaraya kadar açıklanacağını tahmin etmek üzerine konuşmuştum. ocay ayında alınacak mülakat maillerinden bahsetmiyoruz. sanırım @cato da benimle aynı düşünmüş. siz konuyu çok farklı anladınız galiba.
-
7:30 randevusu için 7:15 civarı ailecek oradaydık fakat ilk olarak büfenin orda beklememiz söylendi. Daha erken gidecek kişiler için 3-4 araçlık park yeri bulunuyor şansınız varsa yakalarsınız. 7:30 görüşmesi için tekrardan konsolosluk önünde sıraya girdik. Çocuklu ve bebekli olduğumuz için sağolsun oradaki görevliler bayağı yardımcı oldular. Bebek arabası ile içeriye girebiliyorsunuz. Bebek kıyafetleri ve bezlerinin olduğu çantayı içeriye almadılar fakat giriş kısmında tuttular ihtiyacımız halinde gidip alabileceğimizi söylediler.
Mülakata kadar tüm işlemleri tek başıma yaptım. Fakat etrafımda ellerinde klasör klasör belge getirmiş insanları görünce bir olumsuzluk olacağını düşünmeden de edemedik. insanların elinde 500 sayfalık belgeler vardı bizde mail de istenen 3-5 evrakla gitmiştik.
- Diploma ve fotokopisi
- Evlilik cüzdanı ve 2 fotokopisi
- Nüfüs kayıt örneği kırmızı mühürlü ve 3 fotokopisi (resmi sitede kırmızı mühürü görünce almıştım)
- Doctorun Sarı zarfı
- Banka, Tapu ve Şirket belgeleri
Bunları sunup bekledik ve görüşmeye çağırıldık. Çocuklu olunca sırada öne alıyorlar. Tüm işlemleri tamamlamak ve çıkmamız 9:30 idi.
Görüşmede ilk olarak doğru bilgileri vereceğimiz için yemin ettik. Sonrasında ne yapacaksınız diye soruldu. Amerika da akrabamız var mı diye sordu. Siyahi bir genç bir adam ilgilendi bizimle sürekli bilgisayara notlar alıyordu. Daha öncesinde 3 kez görüşme yapmış biri olarak çok kolay ve konuşmaları toplasanız 3 dk etmeyecek bir diyalog yaşadık. Belgelere bakıp original olanları teslim etti ve visanız tamam dedi. 5 iş günü içerisinde alırsınız diyerek yolladı.
Vize görüşmesi sırasında duvarda asılı bir kağıt dikkatimi çekti. Kişi başı minimum olması gereken tutarlar yazıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 1 kişi $16.000 2 kişi için $24.000 ve 8 kişiye kadar gidiyordu sonrasında artı her kişi için $4.000 yazıyordu. Rakamlar düz rakam değildi hepsi küsuratlıydı aklımda kaldığınca.
-
@erkcet tebrikler yeni hayatınızda mutluluk dolu olsun
-
@erkcet tebrik ederim, hayırlı olsun, yeni yaşamınızda mutluluklar
-
@erkcet gözünüz aydın yeni hayatınızda başarılar dilerim
-
@erkcet, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Yaklaşık 1 saat kadar önce Approved sözünü duyup ilk buraya yazayım dedim. Girecek tüm arkadaşlara bol şans. Sağlık raporundan mülakat detayına kadar her şeyi bu postu editleyerek yazacağım.
Tebrikler. Darısı perşembe günü bizim başımıza :)
-
@erkcet gözünüz aydın, hayırlı olsun.
-
@erkcet hayırlı olsun başarılar...
-
@bolatmali Bu süreçte gerçekten hem araştırmalarına hem de herkese yardımlarınla en çok sen hak etmiştin :) Umarım bundan sonraki hayatın daha da güzelleşir başarılar.
-
@Caghan sizin herhangi bir gelişme yokmu
-
@cato Merhaba, sıralamamız birbirine çok yakında, KCC evrak onayı ile ilgili mail almamış olmamız normal mi? ben göndereli 6.hafta oldu. Beklemeli miyiz?
-
@bolatmali tekrar tebrikler Mehmet Ali
Ailenle birlikte çok mutlu olursunuz inşallah
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum