Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• @Emre-Topçuoğlu yazdıklarım çıkmıyor öu forumda numaran current placal bülten açıklana kadar bekleyeceksin ki bırak senin numaran belki temmuzu bulacak current olması

• @civan1453, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@crazycells yeni pasaportta olsun istiyoruz giriş çıkışlarda sıkıntı yaratabiliyolarmış eski pasaporttta

tam olarak bunu sormamistim aslinda. Mulakat tarihinden 2-3 hafta once konsolosluga ulasip DS-260'taki pasaport bilgilerini guncelleyeceginizi soyleyin.

Zaten vizeyi yeni pasaporta basarlar.

• @zeplin, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Merhaba ben Azerbaycan'da yaşıyorum. Mülakatta göstereceğimiz paranın Azerbaycan bankasında olmasında ve paranın eşimin hesabında olması(asıl talihli benim) bir sıkıntı çıkarır mı?

Eger Azerbaycan'da yasiyorsaniz, paranizin tabii ki de Azerbaycan bankalarinda olmasi sorun yaratmaz.

• @zeplin, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Bir sorum daha olacak. Biz ds260 formunda Alabama'da bir tanıdığımızın adresini verdik ancak gitmek istediğimiz yer ise Austin. Bu konuda da bir sıkıntı yaşanır mı?

sorun olmaz

• @bolatmali hayirli olsun...

o halde hastanede calisan renkli gozlu bayana selamlar :) bundan sonraki surecte size bol sanslar.

• @cato bu konuda bence haklısınız. aralık ayının ilk haftasında kaçıncı numaraya kadar evrak onay maili gelirse o numaraların bu ay current olacağını düşünüyorum (onay mailllerinin de artık sırayla gelmesi bu teoriyi destekliyor). o yüzden önümüzdeki hafta onay maili alan arkadaşlar burada paylaşırlarsa doğru mu değil mi anlamış oluruz.

• @irenicus 15 aralıktan sonra bülten açıklanacak ondan sonra ocak ayı in mailleri gönderecekler

• @ayvalik10 sürece tamamen hakimim. 15 aralıkta açıklanacak bültenin hangi numaraya kadar açıklanacağını tahmin etmek üzerine konuşmuştum. ocay ayında alınacak mülakat maillerinden bahsetmiyoruz. sanırım @cato da benimle aynı düşünmüş. siz konuyu çok farklı anladınız galiba.

• 7:30 randevusu için 7:15 civarı ailecek oradaydık fakat ilk olarak büfenin orda beklememiz söylendi. Daha erken gidecek kişiler için 3-4 araçlık park yeri bulunuyor şansınız varsa yakalarsınız. 7:30 görüşmesi için tekrardan konsolosluk önünde sıraya girdik. Çocuklu ve bebekli olduğumuz için sağolsun oradaki görevliler bayağı yardımcı oldular. Bebek arabası ile içeriye girebiliyorsunuz. Bebek kıyafetleri ve bezlerinin olduğu çantayı içeriye almadılar fakat giriş kısmında tuttular ihtiyacımız halinde gidip alabileceğimizi söylediler.

Mülakata kadar tüm işlemleri tek başıma yaptım. Fakat etrafımda ellerinde klasör klasör belge getirmiş insanları görünce bir olumsuzluk olacağını düşünmeden de edemedik. insanların elinde 500 sayfalık belgeler vardı bizde mail de istenen 3-5 evrakla gitmiştik.

• Diploma ve fotokopisi
    • Evlilik cüzdanı ve 2 fotokopisi
    • Nüfüs kayıt örneği kırmızı mühürlü ve 3 fotokopisi (resmi sitede kırmızı mühürü görünce almıştım)
    • Doctorun Sarı zarfı
    • Banka, Tapu ve Şirket belgeleri

Bunları sunup bekledik ve görüşmeye çağırıldık. Çocuklu olunca sırada öne alıyorlar. Tüm işlemleri tamamlamak ve çıkmamız 9:30 idi.

Görüşmede ilk olarak doğru bilgileri vereceğimiz için yemin ettik. Sonrasında ne yapacaksınız diye soruldu. Amerika da akrabamız var mı diye sordu. Siyahi bir genç bir adam ilgilendi bizimle sürekli bilgisayara notlar alıyordu. Daha öncesinde 3 kez görüşme yapmış biri olarak çok kolay ve konuşmaları toplasanız 3 dk etmeyecek bir diyalog yaşadık. Belgelere bakıp original olanları teslim etti ve visanız tamam dedi. 5 iş günü içerisinde alırsınız diyerek yolladı.

Vize görüşmesi sırasında duvarda asılı bir kağıt dikkatimi çekti. Kişi başı minimum olması gereken tutarlar yazıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam 1 kişi $16.000 2 kişi için $24.000 ve 8 kişiye kadar gidiyordu sonrasında artı her kişi için $4.000 yazıyordu. Rakamlar düz rakam değildi hepsi küsuratlıydı aklımda kaldığınca.

• ⭐⭐

@erkcet tebrikler yeni hayatınızda mutluluk dolu olsun

• @erkcet tebrik ederim, hayırlı olsun, yeni yaşamınızda mutluluklar

• @erkcet gözünüz aydın yeni hayatınızda başarılar dilerim

• @erkcet, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Yaklaşık 1 saat kadar önce Approved sözünü duyup ilk buraya yazayım dedim. Girecek tüm arkadaşlara bol şans. Sağlık raporundan mülakat detayına kadar her şeyi bu postu editleyerek yazacağım.

Tebrikler. Darısı perşembe günü bizim başımıza :)

• @erkcet gözünüz aydın, hayırlı olsun.

• @erkcet hayırlı olsun başarılar...

• @bolatmali Bu süreçte gerçekten hem araştırmalarına hem de herkese yardımlarınla en çok sen hak etmiştin :) Umarım bundan sonraki hayatın daha da güzelleşir başarılar.

• @Caghan sizin herhangi bir gelişme yokmu

• @cato Merhaba, sıralamamız birbirine çok yakında, KCC evrak onayı ile ilgili mail almamış olmamız normal mi? ben göndereli 6.hafta oldu. Beklemeli miyiz?

• @bolatmali tekrar tebrikler Mehmet Ali
    Ailenle birlikte çok mutlu olursunuz inşallah

• @Muhtaradana 6 hafta geçmesine rağmen KCC evrak onayı maili gelmedi ama beklemeli miyiz? Sıralamalarımız yakın size de gelmemiş mail atmamız gerekir mi?

Dosya Numarasi: 2020EUX32XXX
    DS-260 Gonderimi: 13/05/2019
    KCC Evrak Istegi: 16/10/2019
    KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris:

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 5 Oy
    280 İleti
    49k Bakış
    ATS16A
    @yusufeymen38, içinde söyledi: 🇺🇸 Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari Benim numaramda aktif oldu, durumunuzda değişiklik oldu esc sayfasını kontrol edin mail geldi, ayrıca mülakat tarihi ve mülakat yapılacak konsolosluğun adının yazdığı mail de geldi, sağlık raporu için molnar klinik ile iletişime me geçmem gerekli, konsolosluktan mülakatınızı onaylayın mail i mi gelecek ( bu kısmı tam bilmiyorum ) böyle bir mailin mi gelmesini beklemem gerekiyor YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ..? @yusufeymen38 https://yesilkartforum.com/forum/post/525096 https://yesilkartforum.com/forum/post/501371 Viyana konsolosluktan mülakatınız öncesi sağlık kontrolüne katılıp katılmamanız hususunda email ile gelecek talimatları takip edin, DV2025 Mülakat Deneyimleri ve DV2026 Mülakat Deneyimleri başlıklarındaki Viyana mülakat deneyimlerini okuyarak ne yapacaklarınızı ve sürecinizi planlayabilirsiniz.
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    15k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
  • 11 Oy
    1k İleti
    205k Bakış
    P
    Herkese merhabalar, 2023 de greencardımı aldım fakat taşınmadım, tr de yaşıyorum. 2024 yılında re-entry permit sürecimi başlattım o da 2025 ekim ayı gibi 2 yıl olarak sonuçlandı. ben bu süre içerisinde 2025 eşimle türkiyede evlendim. Kendisi evlilikten önce turist vizesi almaya çalıştı ama ne yazık ki red yedi. Şu an hala türkiyede yaşıyor ve çalışıyoruz. fakat aile birleşimi ile ona da greencard aldırmak istiyorum böylelikle oraya taşınabiliriz fakat sanırım bunun için benim abd ye gidip yaşayıp çalışıp ona sponsor olmam gerekiyor. Bunu yapabiliriz ama burada bizim için en kritik olan şey süre. Şu an farklı ülkelerde aile birleşimi başvuru olan kişiler kaç yıl bekliyor acaba? Sanırım bunun kontrol edildiği tahmini başvuru süresi gibi bir site vardı ama onu bulamadığım için buraya sormak istedim. süre bizi çok korkutuyor ve bu yüzden cesaret edemiyoruz yıllarca ayrı yaşamaya
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k