[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@dilara1424 tebrik ederim, hayırlı olsun,bize bu bilgiyi paylaşarak heyecanınıza ortak ettiğiniz için teşekkür ederim, umarım tüm arkadaşlarımız bu heyecanı yaşar, mülakatınız çok kolay geçsin inşallah
-
@Muhtaradana asıl şahsım adına ben teşekkür ederim.Paylaşımlarınız ve yönlendirmeleriniz için.ve tüm bu süreçte doğru bilgisini paylaşan herkese.
-
@dilara1424 Teşekkürler.Benim ki de 6 Ocak.
İnşaallah alabiliriz.. -
Merhaba,
Evrak onayı hangi mail adresinden geliyor?
18 Ekim’de gönderdim hala ulaşmadı mail. -
@Can-Alibali [email protected] adresinden
-
@Muhtaradana biz teşekkür ederiz her şey için, sizin de hayırlı haberlerinizi bekliyor olacağız

-
@Can-Alibali sizin numaranız için şimdi gelmez numaranız current olmasına yakın ya da olduktan sonra gelir siz bülteni takip edin
-
@azize33 oh
çok teşekkürler -
Merhaba arkadaşlar.İyi geceler herkese. Az önce bir mail de ben aldım ve mülakat tarihim 6 Ocak.
1-Sizce kaç gün önceye sağlık muayenesi randevusu almalıyım?
2-Ve bu randevuyu hangi tarihten sonra alabilirim?
3-Ais kaydını hemen mi oluşturmalıyım? teşekkürler @crazycells @Muhtaradana -
@Can-Alibali 2020 Telegram grubumuza üye misiniz değilseniz orda faydalı bilgiler var
-
@azize33 değilim nerden bulabilirim çok teşekkürler desteğiniz için
-
@Can-Alibali telefonunuza Telegramı indirin sonra size bir link göndereceğiz ordan gruba dahil olabilirsin
-
Bugün itibariyle mülakat mailimi aldım. 6 Ocak'ta mülakatı olan diğer arkadaşlarla görüşmek üzere

-
@azize33 tamamdır indirdim sizden link bekliyorum
-
@Can-Alibali yarın gönderir arkadaşlar

-
@ilhanucarus
Randevuyu en erken mulakatinizdan 1 ay once alabilirsiniz.. en son 2 gun oncesi almaniz lazim cunku sonuclar kontrolden sonraki gun 16.00 civarinda cikiyor. AIS kaydini da mulakat oncesi yapmalisiniz , kolay bir islem. -
Dv2020 telegram grubuna katilmam icin link paylasabilir misiniz
-
@uarman teşekkür ederim
-
Randevu maili alan bütün arkadaşların gözü aydın olsun. Bir hatirlatma; sağlık randevusunu aldığınız tarih, her şey planlandığı gibi giderse, Amerika'ya giriş yapmanız gereken 6 aylık surecin başlangıcı olacak. Konsolosluk görüşmenize en geç 2 veya 3 gün kala girmeniz gerek.
-
@dilara1424 @azize33 @ilhanucarus @selcuk8138 arkadaşlar tebrik ederim. Hayırlı olsun mülakatınızı sorunsuz halletmeniz ümidiyle inşallah bol şanş diliyorum

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.