[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@bahar DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells merhaba ben konsolosluk mülakat için bankada para bulundurma kısmını hallettim,eksik miktarı da üzerime Araç satın alacağım. Bu kabul edebilir mi? Kabul edilirse Ruhsat Fotokopisi yeterli olur mu? ruhsatta fiyatı yazmıyor çünkü
arkadaslar zaten cevap vermisler. Aracin degerini bir sekilde belgelerle gosterebildiginiz surece yeterli olacaktir.
-
@sinanoren Tek ruhsat geçemeyecek sanırım,o halde bahsedilen tüm belgeleri çıkarmakta fayda var. Web sitesine bi bakayım ilk kez duydum açıkçası. Sordum alacağım kişiye(kardeşim) o da duymamış. Teşekkürler
https://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631
kasko değer listesine buradan ulaşabilirsiniz.
-
Herkese merhaba. Forumu uzun zamandır takip ediyorum yazmak bugüne nasip oldu. Bugün(30 nisan) unganlarda randevum vardı. Öncelikle 4. Kata çıktık muayene için içeri aldılar beni. Bayan bi dontor geldi muayene için. Aşı kartım yoktu o yüzden 3 aşı oldum. Doktor çok ciddiydi bende tam tersi çok güler yüzlüydüm. Ard arda birsürü soru sordu(siğara, alkol, uyuşturucu, herhangibir hastalık, kaç yaşındasın, ne iş yapıyorsun, intihar ettin mi, kimsenin canına kastetdin mi gibi)... muayenenin ardından 250 $ödeyip 3. Kata indim. Orda da idrar ve kan tahlili ve akciğer filmi için gerekli işlemleri yaptıktan sonra 167 $ da onlar için ödeyip tekrar 4. Kata çıktım. Makbuzumu verip raporumu yarın alabileceğimi söylediler. İşlemler çok kısa sürdü.Geriye 3 mayıstaki görüşmem kaldı. Devamı 3 mayısta gelir inşallah. Herkese bol şans.
-
@rabiadzgn
bol şans. çoğu gitmiş azı kalmış. inşallah mutlu haberlerinizi de alacağız 👍 -
@smesut aynen öyle. İnşallah vizeyi almakta nasip olur.
-
@keops bende hesabımda para olmadığı için sponsor gösterdim. Belgeler gönderildi ama halada gelmedi. Şansıma abd den buraya gelen bi tanıdık vardı sponsorum belgelerimi ona verdi bende burda o şekilde teslim aldım. Çok dikkat edin en hızlı nasıl geliyorsa o yolu seçin.
-
2 mayis görüşmemiz kaldi. Ankaraya Yolculuga cikmak icin son saatlerim.bakalim mulakatim nasil gececek. Ufaktan bir heyecan
-
@smesut. Teşekkürler
-
Konsolosluk ve unganlar a yakın otel tavsiyesi var mıdır ??
-
@maranty hotel best var hem konsolosluğa hem unganlara yakın.
-
Kizilayda devlet misafirhaneleride var. Karayollari misafirhanesi 20 dk uzaklikta arac ile
-
@maranty best otel 👍
-
@maranty otel best pahalı diye duymuştum . yürüme mesafesi olan enerji otel vardı birde oraya bakın fiyat alın . zaten konsolosluk ve saglık aşırı pahalı en azından burdan taasaruf yapın :)
-
@yekta dolar kuruda bize karşı ayaklanmışken tasarruf tasarruftur :)) herkese teşekkürler tavsiyeler için...konsolosluk ve ungan aynı bölgede değil mi???
-
@sinanoren biraz geç cevaplayabildim kusura bakmayın teşekkürler ,yarın Dr Randevusu hazırlıklarım vardı... Dönüşte merak eden olursa bilgi veririm
-
@sinanoren biraz geç cevaplayabildim kusura bakmayın teşekkürler ,yarın Dr Randevusu hazırlıklarım vardı... Dönüşte merak eden olursa bilgi veririm
rica ederim. işinize yaramıştır umarım.
-
Evet saatler kaldi. Sabah 7 30 randevum var mulakat icin. Sabah o saatte mesaiye kim baslar ki.😀kapiya dikilip beklicez sanirim. Ah bir de uyku tutsa da yol yorgunlugunu atabilsem. Insallah hayirlisiyla yarini atlatabilirsem. Sadece css kaydinin ciktisini alamadim
-
Hayırlısıyla alırsın vizeyi. Css çıktısını pek önemsemiyorlar diye okudum forumda
-
@rabiadzgn aynen bende hemen irtibattan geçip, öyle yapacağım. Teşekkür ederim
-
@arnblt tesekkurler mulakat hizli sekilde ve tamamen forumda anlatilanlar gibi guzel gecti. Sadece odeme fisini verdiler. Baska evrak vermediler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum