[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@bolatmali tebrik ederim yeni hayatınızda mutluluklar :)
-
@bolatmali ohhh rahatladım valla. resmen gerilim hikayesi gibi takip ediyordum.
bundan sonraki hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim =)
-
Merhaba herkese iyi günler
Küçük bir sorum olacaktı Case number’ım
34000’lerde mülakat tarihi ortalama hangi aya denk gelir ? -
@Emre-Topçuoğlu Bu maalesef öngörülebilir bir sey degil ancak fikir vermesi açısından gecmis yillara bakabilirsiniz mayis veya hazirani bulabilir.
-
@bolatmali Sizin adınıza o kadar çok sevindimki, çok üzülmüştüm ilk okuduğumda...Allah yolunuzu açık etsin, inşallah çok güzel bir hayat sizi bekler burada.
-
Merhabalar,
Benim birkaç sorum olacaktıda.
1-Biz önce AOS u olmasını istemiştik sonradan CP olarak Kentucky ye mail attık ve görüşmeyi Ankarada yapmak istedik, Kentucky den kabul amil geldi interview Location Ankara olarak değişti diye fakat hala Belgeler için mail gelmediki Sıramız Aralık ayındaki CUrrent te olacaktır, bu normal mıdır?
2-Ayrıca burada yaptığımız Medical Record (1yıllık geçerli ve kapalı zarftadır), Ankarada kullanamayız değil mi?
3- Kızm ABD vatandaşı, görüşme yaparken bizimle beraber girebilecek midir?
Teşekkür ederiz. -
@Ayvaz-Azizov Hic meraklanmayin , sizin icin en hayirlisi neyse oyle olacaktir.
-
@Emre-Topçuoğlu gecmis yillarin ortalamalari size fikir verecektir.
-
@somebody Tecrubelerin yazili ve gorsel paylasilmasi sayesinde konsoloslugun orada ve duzen laboratuvarinda yillardir oralara asinaymisim gibi dolastim :) Hakkinizda en hayirlisini diliyorum, mulakat cok kolay gececektir sadece icinizi ferah tutun.
-
@uarman benim bildiğim kadarıyla aylara göre current ;
Eylül - 2100
Ekim - 6000
Kasım - 8600
Aralık - 10300
geriye kalan aylarda Current olacak sayılar tahmin üzerine söylenebilir -
@Emre-Topçuoğlu benim bildiğim kadarıyla aylara göre current
Eylül - 2100
Ekim - 6000
Kasım - 8600
Aralık - 10300
geriye kalan aylarda Current olacak sayıları tahmin üzerine söylenebilir -
@bolatmali Gözünüz aydın, çok güzel bir haber. Yeni hayatınızda başarılar dilerim :)
-
@fetihy bir ileri atmalısınız, ekim başlangıç ocak 10300.
-
@bolatmali tebrikler yeni hayatınız güzel geçsin oralarda unutmayın buraları :)
-
@bolatmali Gözünüz aydın. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@bolatmali, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri
Arkadaşlar merhaba,
Bugün mülakattan 20 gün sonra konsolosluktan vizemizin onaylandığına dair mail aldık.
Bu süreçte bilgileri ile destek olan @crazycells ve @Muhtaradana ayrıca forumdan iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ederim :)
Umarım a/p ye kalan diğer arkadaşlarımızında durumları bir an önce olumlu sonuçlanır
Detaylı deneyimlerimi ilerleyen günlerde paylaşım sağlayacağım..Hayırlı olsun. Çok sevindim vizeyi almış olmanıza. Şimdiden yeni yaşamınızda başarılar.
-
1)Case numaranızı bilmediğimizden size net cevaplar gelmiyecektir, bunun için imza kısmını doldurunuz ⬇️⬇️⬇️
📝 Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin! https://yesilkartforum.com/forum/post/59676Bu arada henüz KCC den evrak talep emaili almamış arkadaşlarımız var, ama siz AOS dan Cp ye geçtiğiniz için kcc ye ulaşıp bana henüz evrak talep emaili gelmedi diyebilirsiniz
2)Hayır, kullanamazsınız, Ankara'da unganlardan yenibir randevu tarihi alıp,raporunuzu almanız gerekir
Bu konuda önceki yıllarda verilmiş cevapları okumak isterseniz⬇️⬇️⬇️
AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak https://yesilkartforum.com/forum/post/93613- Greencard sahibi veya Amerika vatandaşı çocuklarınız için ds 260 formu doldurmanıza veya mülakata sizinle birlikte katılmasına gerek yok
-
@bolatmali tebrikler yeni hayatınızda başarılar
Sponsoru nasıl hallettiniz bir tanıdığınız vasıtası ile mi? -
@bolatmali tebrikler basarilar....
herkesin merak ettigi konu sponsor konusu,olurda bizimda bsaimiza gelirse mulakat zamani,nasil bi yol izleyelim sponsor bula basit biseymi yoksa imkansizmi -
@Adama-Coulibaly Merhaba, Case numaranız kaçlarda acaba, bizimde oğlumuz abd vatandaşı onun için ds260 formu doldurmadık, görüşmeye götürmeyide düşünmüyoruz. Ama götürmeninde sorun olacağını düşünmüyorum. Daha önce formda bir başka kişi abd vatandaşı çocuğunu yanında götürmediğini ama bir sorun olmadığını yazmıştı. İyi şanslar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum