Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ayvalik10 çok doğru söylediniz. milletin korkulu rüyası oldu .

  • ⭐⭐

    @Kartanesi-Sevinç-0 Evet sizin istediğiniz turde bi pozisyon var. Unloading & Stocking Departmanina basvurursaniz yalnizca magazaya gelen tırların bosaltilip paletlere yüklenmesinden, daha sonra da bu ürünlerin reyonlara diziminden sorumlu olursunuz. Üstelik bu departmana is yuku nispeten ağır olduğu icin daha fazla alim yaparlar. Bu departmana başvurursanız ise alınma sansiniz da yükselir. Ek olarak yine bu departmanda calisanlar kasiyer veya reyon gorevlilerinden daha fazla saatlik ucret alırlar. 🙂


  • @ayvalik10 Teşekkürler Elimdeki meslek Dijital baskı operatörlüğü ancak Amerika için bu meslek dalı hakkında çok bilgi bulamadım. Tasarım programlarını kullanmayı biliyorum profesyonel değilim ancak tarasım ajanslarında deneyimsiz olarak iş bulabilirsem (Orada gelişmeme yardımcı olurlarsa) marketleri düşünmüyorum zaten 🙂
    Mülakat konusundaki tavsiyeniz için teşekkürler o konuyu ayrıca yakinen takip ediyorum 🙂 Umarım o çok sıkıntı çekmem Para ve evraklar konusunda Bir problem yok benim açımdan. Gerisi Görüşeceğim arkadaşı davranış ve Amerika'da yaşam için yeterlilik konusunda ikna etmek (Sakın konsolosluğa girme Zavallı talihliler talihsiz olacaklar 😃 )


  • @Edelweiss Teşekkürler 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Kartanesi-Sevinç-0 tavsiyem @ayvalik10 dediği gibi iş görüşmelerindeki mülakatı halletmen ile ilgili. Sonrası bir eğitim çoğunlukla oluyor. Burada da ingilizce karşına çıkacak . Sınavları geçmen gerekiyor. Yada senden çalıştığın konu ile ilgili bir sertifika isteyecekler bu konu da eğitim sonrası testleri geçmen gerekecek. Her halikarda bu engel hep olacak korkunun ecele faydası yok. Mülakat için forumda ve recruitment sitelerinde birçok çalışma var. kendini ona göre Türkiyede iken hazırla. Müşteri ilişkileri yoğun olan işlerde İngilizcen hızlı gelişiyor. Aksan ve dediklerini anlaman seviyeye göre hızlı olmasa da çabuk oturuyor. Bu açıdan doğru yoldasın.


  • @redsat2000 İlginiz için teşekkürler. Umuyorum o zamana kadar ingilizcemi daha ileri seviyeleri taşıyacağım. 🙂


  • @Edelweiss teşekkürler şimdi okudum yazınızı, gerçekten fena durmuyor.Ama nüfus çok az iş imkanları çok demişsiniz, iş imkanları bana nüfusla orantılı gibi geliyordu yanlış mı düşünüyorum ? bir de çook mu soğuktu 🙂

  • ⭐⭐

    @Nothing-Man Calisan nüfus az. Baska bi deyişle is gucu az fakat turist cok. Özellikle cinli turist kafileleri akin akin geliyorlardı yaz boyu. Bizim otelde kalmıyorlardı gerci ama hemen karsimizdaki Confort Inn'in önünde sürekli bi sari otobüs dururdu. 🙂 1 Temmuz - 4 Ekim tarihleri arasinda Montana'da bulundum. Ağustos ayinin ortasında asiri ruzgar ve soğuk sebebiyle kendime kalın bir sewatshirt aldigimi bilirim. Hatta bedenime uygun güzel bi mont bulamadigim icin gundelik kıyafetlerimin üstüne ceket gibi onu giyiniyordum. 😃 Kis ayları eminim çok soğuk geçiyordur.


  • Merhaba , ben ve esim new york ta walmartta calisiyoruz. Baslangic ucretin12,75-13,75 arasi. Part time olarak baslatiyorlar. Baslarda 33-35 saat falan veriyorlar ama biz part time olmamiza ragmen siki calistigimiz icin 46-48 leri gorduk bu yaz. Yaklasik 4 aydir burada calisiyoruz ve son 1 aydir full time a gectik. Soyle bilgi vermek istiyorum, 40 saat uzeri maasinizin 1,5 kati/saat oluyor. Kesintilerde ona gore artiyor. Birde unutmadan soylemek istiyorum, ben full time oldum 40 saat kesin alirim diye dusunmeyin lutfen 36 ve uzeri saatler full time olarak sayiliyor. Birde ny eyaletinde full time iseniz, 2 gun mecburi off gununuz oluyor, o gunler de baska isler yapabilirsiniz. Walmart full time olduktan sonra saglik ve dis sigortanizin yaninda anlasmali kurumlarda ucretsiz dil egitimi, ayda 1 dolara kolej egitimi gibi artilar sagliyor size. Arastirmak isteyenler google a “walmart live better “ yazabilirler.

  • ⭐⭐

    @balcinerb Web sitesini inceledim ancak istediğim bilgiye ulasamadigim icin soruyorum; sağlık ve dis sigortası konusunda kapsamlı bir plan mi sağlıyorlar yoksa tercih edeceğiniz bir plana destek mi oluyorlar? Ayda 1 dolara kolej eğitimini calistigim Walmart'daki hiring panolarında görmüştüm ancak hiç detaylıca araştırma fırsatım olmadı. Bu eğitim yardimi hakkında detaylı bilgiye sahip misiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Edelweiss saglık, diş ve göz muayenelerin Walmart kapsamına geçmeniz için 1 sene çalışmış olmanız lazım. Eğitim ile ilgili ise söyle diyebilirim. Walmart size bir eğitim koçu planlıyor. Onların tavsiyelerine göre planlama yapıyorsunuz.

  • ⭐⭐

    @redsat2000 Peki 1 senenin sonrasında göz ve disi de kapsayan iyi bir sağlık sigortası sağlıyorlar mi? Yoksa bizim yapacagimiz sigortaya yüzdelik katkida mi bulunuyorlar? Eğitim konusuna gelirsek sanırım istediğimiz bolumu okumak mümkün degil. Dediğiniz gibi eğitim kocunun önereceği bir bolum icin eğitim yardimi yapiliyor olabilir.


  • @Edelweiss Sevgili @redsat2000 kaptanim gayet aciklayici bilgi vermis. Ben esim ve kendim icin dil egitimi basvurusu asamasindayim. Sunu unutmadan belirtmek istiyorum, basvuru asamasinda ayni zamanda sizden Turkiye'deki ogrenci kredisi sistemi gibi bir sisteme (FAFSA) kayit olmani isteniyor. Bununla ilgilide israrla uyardiklari sey, bunun tamamen ucretsiz oldugu ve para karsiligi basvuru hizmeti verenlere itibar etmemeniz. lutfen bu uyarilari kulak ardi etmeyin. Basarilar.


  • @Edelweiss Egitim konusunda , onlarin belirttigi birkac bolum icinden secim yapiyorsunuz. Insan kaynaklari departmaniniz ise girdiginizde size beyaz bir dosya veriyor, hala sizdeyse detaylari onun icinde bulabilirsiniz.

  • ⭐⭐

    @balcinerb Bilgiler icin çok teşekkür ederim. 🙂


  • @yalta ileride ki Depo, Lojistik işleriniz hakkında tecrübelerinizi merakla bekleyeceğim.
    kendim de halihazırda lojistik sektöründeyim. 14 yıllık tecrübem var. ama bu işler Amerika'da nasıl hiç bilmem, acaba yapabilir miyim derken sizlerin tecrübeleri bize yol gösterici olacak.
    umarım sürecimiz kazasız belasız geçer de bu aşamalara gelirim 🙂


  • Lojistik Amerika'da cok buyuk ve genis bir sektor ve ozellikle buyuk firmalarda is olanaklari cok fazla mumkun olabilecegini dusunuyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Edelweiss, içinde söyledi: Markette Çalışmak

    @redsat2000 Peki 1 senenin sonrasında göz ve disi de kapsayan iyi bir sağlık sigortası sağlıyorlar mi? Yoksa bizim yapacagimiz sigortaya yüzdelik katkida mi bulunuyorlar? Eğitim konusuna gelirsek sanırım istediğimiz bolumu okumak mümkün degil. Dediğiniz gibi eğitim kocunun önereceği bir bolum icin eğitim yardimi yapiliyor olabilir.

    Evet @Edelweiss piyasa fiyatının altında fiyata sigorta yaptirabiliyorsunuz. örneğin 38 dolara toplam göz muayenesi ve gözlük olan bir ek paket . Eğitim için çok iyi aciklamislar. Koc belli dallar için eğitim olanağı sağlıyor günlük 1 dolar dan başlıyor .

  • ⭐⭐⭐⭐

    @bezdarniy burada bu konu konuda bayağı firma var. Belli eyaletlerde güzel işler bulabilirsiniz.

  • ⭐⭐

    @redsat2000 Çok teşekkürler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum