Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba,uzun uzun düşünüyorum ama yine karar veremiyorum ben tek başına yaşayan biriyim gideceğim yerde de muhtemelen oda kiralayıp kalacağım geçtiğimiz yıl chicagodaydım ilk gittiğim yerdi green card ile.Daha önce virginia ve nyda(ny city değil) da çalışma imkanın oldu.Kendim Antalyalıyım soğuğu sevmediğimden daha sıcak völgelere bakıyorum.Texas düşündüm şakşn gideceğim zaman arabam olmaycak ve almayı da perk düşünşümüyorum dolayısıyla toplu ulaşımı olan bir yer olsun istiyorum.Ayrıca türkiyeden direk uçuşu olan şehirlerden biri olsun istiyorum.Evet çok şey istiyorum... 🙂 Siz olsanız ne yapardınız? Alternatif önerilere açığım.Şimdiden teşekkürler

• Selamlar, ben San Francisco’ya kısa bir tatil için ilkbaharda gitmiştim ve oldukça soğuktu. Madem sıcak bir yer tercih ediyorsunuz, bu şehri eleyebilirsiniz. Yine de siz bilirsiniz.

• @aliarmgn dünyanın en güzel şehrinde doğdunuz için muhtemelen karar veremiyorsunuzdur 🙂 Bende Antalyalıyım. Ama 16 sene Ankara'da son 4 senede İstanbulda yaşadığım için her iklime alıştım. Ama Houston bize en yakın yer olabilir.

• Çok düşündüm ama arabamın olmaması baya bir problem olacak gibi araştırmalarım doğrultusunda...

@arnblt Miami mi, San Francisco mu? içinde söyledi:

@aliarmgn dünyanın en güzel şehrinde doğdunuz için muhtemelen karar veremiyorsunuzdur 🙂 Bende Antalyalıyım. Ama 16 sene Ankara'da son 4 senede İstanbulda yaşadığım için her iklime alıştım. Ama Houston bize en yakın yer olabilir.

• @aliarmgn
    Miami.
    San francisco'da zengin olmayanlar homeless oluyorlar diye bir onyargiya sahibim 🙂
    Atlanta nasil?
    North carolinayi arastirirken, Chapel Hill de otobusle toplu ulasimin yaygin ve bedava oldugunu okumustum. Ogrenciler ve bekarlar cokmus, dolayisiyla restoranlar da oyle. Kiralar cok yuksek degil. Cok yakininda raleigh ve durham gibi buyuk sehirler var. iklim olarak izmire benzetiyorlar. Ben gitmedim, bunlar sadece duydugum okudugum seyler.

• İkisine de gitmedim, ama ailecek doğma büyüme İzmir'li olduğumuz için bizde sadece sıcak iklim tercih ediyoruz.

Miami çok göz önünde ve turistik olduğu için orada yaşamak tercihim değil, o yüzden Naples'i seçtim (tabi orada yaşayan tanıdık olması da etken). Naples Miaminin batısında, 45-50 mil uzaklıkta. Miamiye hafta sonları git gez ama hafta içi o karmaşayı yaşamaya gerek yok. Bizim 13 yaşında bir kızmız var ancak sen yalnızsın o yüzden konuya bakışın çok farklı olacaktır tabi. Puanı yüksek okul, aile nüfusunun yoğun olması vb. seni etkilemez mesela. 🙂
    Gerçi GCyi alacağız diye bu kadar araştırma yaptım ama şimdi ise bir mucize bekliyoruz. Olmaz ise canım İzmir'im güzel İzmir'im...

San Fransicoyu hiç incelemedim ama çok pahalı ve yine çok turistik.

Virginia beach çok güzel, Aynı İzmir gibi 4 mevsim yaşanıyor, Washingtona yakın, sahili çok güzel ama göçmen nüfusu düşük olduğundan kültür şoku olabilir diye düşünerek elemiştim.

Tabi benimki tamamen internet araştırması fikirleri.

• @asilcenk virginia beachde bir arkadaşım yaşıyor, 8 yıl önce wat la gitmişti sonra kaldı ve evlendi. seviyor orayı baya 🙂

• arkadaşını tanıyor olabilirim 🙂 2011 senesinde wat ile ben de gitmişyim beach e kışın ölü oluyor hala orada yaşayan arkadaşım var 🙂 @damladav Miami mi, San Francisco mu? içinde söyledi:

@asilcenk virginia beachde bir arkadaşım yaşıyor, 8 yıl önce wat la gitmişti sonra kaldı ve evlendi. seviyor orayı baya 🙂

• atlana ve north carolina için de ayrı bir araştırma yapıcam teşekkürler 🙂
    @senay-sirin Miami mi, San Francisco mu? içinde söyledi:

@aliarmgn
    Miami.
    San francisco'da zengin olmayanlar homeless oluyorlar diye bir onyargiya sahibim 🙂
    Atlanta nasil?
    North carolinayi arastirirken, Chapel Hill de otobusle toplu ulasimin yaygin ve bedava oldugunu okumustum. Ogrenciler ve bekarlar cokmus, dolayisiyla restoranlar da oyle. Kiralar cok yuksek degil. Cok yakininda raleigh ve durham gibi buyuk sehirler var. iklim olarak izmire benzetiyorlar. Ben gitmedim, bunlar sadece duydugum okudugum seyler.

• @aliarmgn san francisconun degisik bir havasi var. Sabahlari ve aksamlari ruzgarli ve usuten bir sogu var. Yazlari da cok farkli olmuyormus maalesef. Ama genel olarak iklimi guzel 🙂
    Tabi bir İzmir'in hava sicakligini sadece oglen 12-1 arasi hissedebiliyorsunuz. O da bazi gunler 🙂
    Onun disinda pahali bir sehir. Biz buraya is sebebiyle yerlestik. Yoksa hic listemizde yoktu:)
    Kolay gelsin

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |