DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @hasnotben peki kim kazandi? Bu sene de kimse kazanmamiş nasil is...


  • 1 gün daha geçti azı gitti çoğu kaldı. Hesaplamalarıma göre 363 gün kaldı. Küçükken vergi iadeleri yapıldığı zaman babam fiş yazma görevini bana verirdi işte o gün sayılarla uğraşırken matematik yeteneğimi keşfetmiştim. Herkese yeni günden merhaba dostlar

  • ⭐⭐

    @rnc Facebook'ta yazıyorlar genelde. Enteresan hikayeler okudum. Bir çift Meksika sınırından kaçak giriş yapmış ama bu sene çekilişi kazanmışlar. Ama muhtemelen kaçak giriş nedeni ile alamayacaklar. Bir öğrenci turist vizesi ile gidip F1'e geçiş yapacakmış ama o da kazanmış :)) Şans ve şanssızlık çok önemli.


  • DV-2024 ve DV-2025 te toplam 7 başvuru yaptım. Aile üyeleri dahil. Hiçbirine çıkmadı. Zaten bu ülkeden kaç kişinin başvurduğunu da açıklamıyorlar. Tahminimce bu sayıda ciddi oranda yükseliş var. Amerikaya kaçak girenler dahil ülkedeki türklerin sayısı 50.000 i geçmek üzere. Seneye çekilişe katılıp katılamayacağımız belli değil. Her sene ülke nüfusumuz 1 milyon artıyor. Çoğalma konusunda afrika ülkelerini bile geçtik. Pasta her geçen gün daha da bölünüyor. Fazla İnsan = Fazla Sorun. Az İnsan = Fazla Mutluluk. En azından şansımızı denemiş olduk. Allah gerçekten bu karta ihtiyacı olan insanların kazanmasını nasip etsin.


  • @Riethian, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

    @rnc Facebook'ta yazıyorlar genelde. Enteresan hikayeler okudum. Bir çift Meksika sınırından kaçak giriş yapmış ama bu sene çekilişi kazanmışlar. Ama muhtemelen kaçak giriş nedeni ile alamayacaklar. Bir öğrenci turist vizesi ile gidip F1'e geçiş yapacakmış ama o da kazanmış :)) Şans ve şanssızlık çok önemli.

    Bende bu sans var iken kesin mezara girdigimde çikar ama 59k cn ile. 😂

  • ⭐⭐

    @Yasin-Yasa-0 Yaş gençse farklı yolları denemekte fayda var.


  • Bu ileti silindi!

  • Forumda 1000 kişi, eşiyle ailesiyle falan 2500 kişi başvurduysa ve çıkanların oranı her sene bir elin parmağını geçmiyorsa bu oyun hilelidir arkadaş. 5/2500 eşittir %0.2 nerede bize söylenen oran %2 nerede. Ben açıkçası en azından Türkiye'den bilerek başvurusu zayıf, çıksa da gelemeyecek adamları seçtiklerini düşünüyorum. İstatistik yalan söylemez. Her yıl bu kadar düşük seçilme oranı şans ile açıklanamaz. Zaten 1-2 seneye kalmaz çıkarırlar çekilişten. Daha fazla boş hayallerle uğraşmayın. İstenilmediğiniz yerin düşük profilli elemanı olacağınıza ya Avrupa'ya kapağı atın ya da burada gelişmeye bakın.


  • @amerikan_rüyası size katılıyorum en az forumdan 10-20 kişiye çıkmasını beklerdim.


  • bu sende olmadı seneye bakacağız artık. bana 3 senedir cıkmıyor. kasımda görüşürüz herkese güzel günler dilerim


  • @amerikan_rüyası Avrupa konusunda haklısın.

  • ⭐⭐

    @amerikan_rüyası Hocam geçen sene ve bu seneyi hesaba katalım geçen sene 20-30 aktif bu sene 20-30 aktif kişiyiz hergün buraya yazıyoruz 2 senedir bu kadar kişiye çıkmıyor, hiç yazmayan yada son gün yazana çıkıyor, forumda bir sorun olduğunu düşünmeye başladım kurşun döktürelim bence bir


  • @newbie97 Batıl inanca gerek yok kurşun döktürmeye falan yıllardır böyle eğer bir olasılık her seferinde vaat edilenin 10'da biri düzeyindeyse orada bir art niyet vardır. Siz gerçekten Amerika gibi dünyanın en güçlü devletinin işini bir çekilişe, şansa bırakacağını mı düşünüyorsunuz?

  • ⭐⭐

    @amerikan_rüyası Hocam şimdi tahmini 600-700 bin kişi başvuruyordur diye tahmin ediyorum birkaç sene önce 400 bindi çünkü, kazanan 2500 kişi desek aileler dahil 3600 kişi diye bir tahmin yapsak düşünün olasılık ne kadar. En kötü 800 bin başvurudan 2500 e çıktığını hesap edin yüzde %0,3 ediyor.

    Anlamadığım konu ise şu mesela biri söyledi dün ben de baktım adamın teki diyor ki kimseye çıkmasın diye 100 başvuru yaptım veya 16 tane sallamasyon vesikalık buldum 16 sahte başvuru yaptım 2 sine çıktı diyor, bunlar bizden neyi farklı yapıyor da bunlara çıkıyor?

    Sayfada kalma süreleri mi kısa mesela 1 dk da başvuru yapınca çok umursamıyor mu oluyorlar o yüzden mi çıkıyor? Biz 10 dk kalıyoruz her şeyi 30 defa kontrol ediyoruz diye mi çıkmıyor bize acaba? Yada nasıl hiç umursamayan son gün tesadüfen aklına gelip öğrenenlere çıkıyor buradaki mantık veya algoritma ne acaba? Yada adam başvuruyor çıkıyor gitmiyor seneye bir daha başvuruyor ve yine çıkıyor.

    Ayrıca adamların sınırından her gün 5 bin kişi giriyor hepsi de 3. dünya ülkelerinden onları elemiyorlar neden biz legal yoldan gelmek istiyoruz diye bizi eliyorlar?

  • ⭐⭐

    @SUAT-GUNAY abi profil resminden sakalını göremediğim için dinleyemedim ahhhh ahhh 😂


  • @newbie97 5 Kasımda Amerika Cumhurbaşkanlığı seçimleri var Trump yeniden seçilirse (tahminimce seçilecek) green card programını kaldırmayı planlıyor. Zaten yarıya indirmişti. Göçmen politikasında Meksika sınır hattının güçlendirilmesi ve Amerika tarihindeki en büyük yurtiçi sınırdışı operasyonu var.


  • @JesusLord Forumda cidden üzen bazı mesajlar dışında genel olarak heyecanların hepsini gülerek okuyup izliyordum. Youtube'da KIPKIZIL var, o arkadaş dışında genel olarak aşırı eğlenceli geçmeye başladı benim için bu çekiliş. Şimdi bakıyorum da ilk 1-2 başvurumda boşu boşuna sıkmışım canımı. Adı üstünde, çekiliş. Yılbaşı piyangosu vurmayınca üzülür ya da hayal kırıklığı yaşar mı insan? Ben de yıllardır böyle bakıyorum artık. Buradaki hayatıma daha kolay adapte olmamı sağladı bu.

    Hala bakmadım, 3-5 güne bakarım. Takip ettiğim dizinin yeni bölümünü birkaç gün izlememek gibi oldu. Ne kadar geç bakarsam sıradaki bölüm o kadar çabuk paylaşılacak 😂


  • @newbie97 Ya hocam saçma sapan işler yani zaten üstte bir arkadaş demiş Trump gelince - ki gelecek - çekiliş kalkacak diye. Bende ya tutarsa diye başvuruyorum yoksa ben bir şekil gidicem başka yollarla. Benim üzüldüğüm harbiden hayatlarını bu çekilişe bağlayıp bir ömür tüketenler. Adamlar resmen aklımızla alay ediyorlar hala yüzümüzün tokat yediğimiz tarafını saklayıp bile isteye diğer tarafı çeviriyoruz. Yapmayın abicim yazık etmeyin kendinize.

  • ⭐⭐

    @Yasin-Yasa-0 trump zamanında da göçmenler gidiyordu gelse yine gelecek ha geçen sayısı azalır belki ama yine giden bir yolunu bulup ister tünelle ister denizden botla geçer o sınırı. Gc nin kaldırılacağını sanmıyorum trumpun gelmesinin tek iyi yanı eb3 ün hızlanması olur ama gc işlerini zorlaştıracağı kesin. Onu da kazananlar düşünecek biz zaten forum olarak kazanamadığımız için pek ilgilendirmiyor 😁


  • Merhaba arkadaşlar sizlere bir soru sormak istiyorum. Lütfen beni yönlendirmenizi rica ediyorum.

    • Öz ablam ve ailesi 12 yıldır ABD'de yaşıyorlar (ABD Vatandaşı Green Card ile)
    • Daha yeni et fabrikası kurdular.
    • Kendim Lisans İşletme ve Önlisans İklimlendirme ve soğutma teknolojisi mezunuyum.
    • Şu an bir firmada 6 yıldır İnsan Kaynakları departmanında çalışıyorum.

    Nasıl bir yol izleyerek ben de ailecek ABD'ye yerleşebilirim. (Çalışma vizesi v.b gibi)

    Bana uygun bir vize türü önerebilir misiniz ?

    Şimdiden teşekkürler,


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

109
Çevrimiçi

42.8k
Kullanıcı

4.5k
Konu

436.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum