Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2026

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
240 66 29.6k 87

  • @iibrahimd Subat ayini seciniz ve basliklari okuyunuz. ed6f7911-e711-4bf1-922b-e629712bd7ea-image.png


  • Evet maalesef ve bu cut-off normalin dışında diyebiliriz. Tabiiki bizim yaptığımız tamamen benzetme ve bu benzetmeye göre normal diyebileceğimiz şekilde ilerleseydi 15-16 binlerde açması çok olasıydı.

    Çünkü bu sene CN'ler arasında boşluk oranı gayet fazla ve bu sizinki gibi yüksek CN'ler için bir avantajdı.
    Örneğin sizin bu sene 41binlerde olan CN'niz, 2025 senesi için 32binlere denk geliyor boşluklardan dolayı.

    Yani kısacası şu anki mevcut durumdan dolayı, benzetmeler ve tahminler tutmuyor ve tutmayacaktır da. Bundan sonraki cut-off tahminleri de tamamen şansa dayalı olacaktır.

    DV sürecinde son ana kadar umut vardır. Son anda yapılan hamlelerin hayatları nasıl değiştirdiğini özellikle 2024 yılı deneyimlerinde sıkça gördük. Okumadıysanız mutlaka 2024 deneyimlerini baştan sona okuyun.
    Bir bakmışsınız durdurma kararı kalkmış, herkes patır patır olumlu deneyimlerini paylaşıyor...

    Tabi en önemlisi bu süreci hayatınızın en önünde, her şeyi bırakıp, olmazsa olmaz şekilde tutmamak. Özellikle bu sene.
    Ben başarabildim mi bunu, hayır. Ama kendi özel durumumdan dolayı hayalkırıklıklarına da kesinlikle hazırdım.
    Durdurmanın bir an önce kalkması ve herkesin vizesine ruh sağlığı yerinde bir şekilde kavuşmasını diliyorum...

    @totuta, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

    @cttl Şubat Mart 11.000-de kaldı


  • @cttl Mülakat deneyiminizi okumuştum uzun ve zorlu sürecin sonucunda vizenize kavuşmuştunuz. 20 li yaşlarda başvurup 40 lı yaşlarda çıktı demiştiniz bize 20li yaşlarda çıkıyor ama her işte vardır bir hâyır DV2026 talihlileri içinde umarım çok büyük bir sürpriz olur ve geçtiğimiz bu yolları mutlu bir şekilde Amerikada dostlarımızla otururken anlatırız 🙏


  • Tekrar değişiklik olmazsa ki hiç sanmıyorum değiştirsinler, sizin de dediğiniz gibi CEAC'dan veri analiz etme işi bu hafta itibariyle bitmiş gözüküyor.

    03.01.2026 Tarihinde toplam işlem gören dosya sayısı 7589 iken, 10.01.2026 tarihi itibariyle 6091'e gerilemiş. 1500 dosya eksilmiş.

    @Arthur-Morgan, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

    @Arthur-Morgan, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

    DV2026'ya dair ilk istatistikler açıklandı.

    https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY26.html

    Dosyalar konsolosluklara gönderildikçe pasaport ve soyadı koruması getiriliyormuş, bu sebepten ötürü veri çekilemez hale geliyormuş. Bu Ceac verisinde de ufak bir sapma var, EU 8500 - 11k arası bazı dosyalar var oldukları hâlde hole görünüyor.

    CEAC üzerinden bilgi edinme işi de bitiyor gibi artık.

  • SerappS Serapp bu başlıktan bahsetti

  • Merhaba
    75 ülkenin yasaklanması ve tüm dünyadaki dv lerdeki pause kararı ve geçen bülten de 11.000 kalınmasını göz önüne aldığımızda bu ay açiklanacak bülten ne olur öngörünüz nedir ? @gucarslan


  • @falsepoet 11K’ya kadar forumda neredeyse herkes mülakatını aldı. Bundan sonra sayı yine 11K’da kalırsa, bu yılı unutmak gerekir. Mantıken, sürecin sağlıklı şekilde devam edebilmesi için şu anda EU bölgesi için bir sıçrama olması lazım. DV2025’te 23K’da kapanan sayı, bu yıl yaklaşık 28K’ya denk geliyor; ancak Mart ayına gelmiş olmamıza rağmen hâlâ 11K’da sıkışıp kalmış durumdayız. Bunun, insanlar “current” olup dava açmasın diye bilinçli olarak yapılıyor olması da ihtimaller arasında.


  • Bende aynı şekilde düşünüyorum DV sürecinde artış olmaması normal ama bu ayda nerdeyse mülakat verilmeyen kalmadığı için artmadığı taktirde bir art niyet aranmaya başlanır diye düşünüyorum


  • @bkaraca Davaya katılmak için AP'ye kalmak veya current olmak gerekmiyor. Ben öyle olur diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. DV2026 kazananı olmak yeterli. Tabii davada yargıç kimi nasıl sınıflandırır, nasıl hüküm verir bilemiyoruz.

    Amaçlarının sürece zarar vermek olduğunu düşünüyorum ben, o yüzden bülteni mümkün olduğunca arttırmayacaklar bence. Bu bülteni de görmeden kesin bir şey diyemem fakat ben karamsar taraftayım. 11500 gibi sembolik bir artış verip bırakabilirler. Bültenden sonra değerlendirme yaparız.


  • @Arthur-Morgan Umarım o şekilde olmaz bakalım görücez


  • 15 i pazara geliyor o yüzden belki yarın açıklama ihtimalleri var sanırım ha cuma ha pazartesi tek temennim güzel bir artış olması


  • @iibrahimd benim içimden de bugün açıklanması geçiyor, genelde 12 si 13 ü gibi çok açikladılar ya haydi insallah

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @iibrahimd

    16 Şubat 2026 Pazartesi günü ABD’de President’s Day, resmi tatil. Federal ve resmi kurumlar calismayacak, kısa bir bilgi.


  • @tumra hala açıklanmadı ise belki de, neyse daha gün bitmedi :)


  • @kemal85 Amerikada saat daha gece 4 ondan olabilir


  • @kemal85 Türkiye saatiyle 17:00’den sonra bir gelişme bekleyin :) Daha erken açıklanan bir bülten görmedim.


  • Fallar acilmis yine:) Bir nebze de olsa umudumun devam etmesini istiyorum…


  • @bkaraca evet bültenler Ocak, şubat mart ayı için olanlar hep saat 21:00-22:00 arasında açıklandı . Bizim aklimizdaki bu gereksiz bilgiler ne olacak bilmiyorum da o yüzden bu akşam 22.00 ye kadar açıklandi açıklandı yoksa kaldık salı gününe


  • @tumra Kaldık salı gününe :)


  • Merhaba
    Bugün açıklanacak mı acaba?


  • @falsepoet Bültene de pause attılar herhalde.


Benzer Başlıklar

  • DV2026 Mülakat Deneyimleri

    1.10.2026 00:00 tarihine kadar sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    762
    1
    10 Oy
    762 İleti
    89k Bakış
    Gizem GülerG
    19 Tem 2026 20:10 Arkadaşlar selamlar, Ben mülakata girdim ancak sağlık raporunu almadan gitmiştim. Şimdi sağlık raporunu alıp konsolosluğa göndermem gerekiyor. 1)Sabah randevum var. Raporu aynı gün öğleden sonra alabilir miyim? 2)Raporu aldıktan sonra konsolosluğa posta ile mi göndermem gerekiyor, yoksa farklı bir işlem mi yapılıyor? Tecrubesi olan arkadaslar yardimci olabilir mi? Teşekkür ederim.
  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    528k Bakış
    designer96D
    Herkese merhaba, Ustraveldan pasaport teslimi için kayıt oluştururken eşimi ekleyemedim. DV1 olarak tek yaptım. Sonra eşim için kayıt oldum, DV2 için otomatik geldi zaten kaydı tamamladım. Şimdi ikimizin de barkodlu sayfası var ama merak ettiğim şey eşimi benim dosyamın içine işlemem gerekiyor mu? Yoksa ben de o da ayrı ayrı tamamladık ve barkodlu sayfa aldık yeterli mi?
  • 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • [Arşiv] Sayılarla DV2022

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    389
    4
    25 Oy
    389 İleti
    42k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum