Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Tekrar değişiklik olmazsa ki hiç sanmıyorum değiştirsinler, sizin de dediğiniz gibi CEAC'dan veri analiz etme işi bu hafta itibariyle bitmiş gözüküyor.

03.01.2026 Tarihinde toplam işlem gören dosya sayısı 7589 iken, 10.01.2026 tarihi itibariyle 6091'e gerilemiş. 1500 dosya eksilmiş.

@Arthur-Morgan, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

@Arthur-Morgan, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

DV2026'ya dair ilk istatistikler açıklandı.

Dosyalar konsolosluklara gönderildikçe pasaport ve soyadı koruması getiriliyormuş, bu sebepten ötürü veri çekilemez hale geliyormuş. Bu Ceac verisinde de ufak bir sapma var, EU 8500 - 11k arası bazı dosyalar var oldukları hâlde hole görünüyor.

CEAC üzerinden bilgi edinme işi de bitiyor gibi artık.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 

• Merhaba
    75 ülkenin yasaklanması ve tüm dünyadaki dv lerdeki pause kararı ve geçen bülten de 11.000 kalınmasını göz önüne aldığımızda bu ay açiklanacak bülten ne olur öngörünüz nedir ? @gucarslan

• @falsepoet 11K’ya kadar forumda neredeyse herkes mülakatını aldı. Bundan sonra sayı yine 11K’da kalırsa, bu yılı unutmak gerekir. Mantıken, sürecin sağlıklı şekilde devam edebilmesi için şu anda EU bölgesi için bir sıçrama olması lazım. DV2025’te 23K’da kapanan sayı, bu yıl yaklaşık 28K’ya denk geliyor; ancak Mart ayına gelmiş olmamıza rağmen hâlâ 11K’da sıkışıp kalmış durumdayız. Bunun, insanlar “current” olup dava açmasın diye bilinçli olarak yapılıyor olması da ihtimaller arasında.

• Bende aynı şekilde düşünüyorum DV sürecinde artış olmaması normal ama bu ayda nerdeyse mülakat verilmeyen kalmadığı için artmadığı taktirde bir art niyet aranmaya başlanır diye düşünüyorum

• @bkaraca Davaya katılmak için AP'ye kalmak veya current olmak gerekmiyor. Ben öyle olur diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. DV2026 kazananı olmak yeterli. Tabii davada yargıç kimi nasıl sınıflandırır, nasıl hüküm verir bilemiyoruz.

Amaçlarının sürece zarar vermek olduğunu düşünüyorum ben, o yüzden bülteni mümkün olduğunca arttırmayacaklar bence. Bu bülteni de görmeden kesin bir şey diyemem fakat ben karamsar taraftayım. 11500 gibi sembolik bir artış verip bırakabilirler. Bültenden sonra değerlendirme yaparız.

• @Arthur-Morgan Umarım o şekilde olmaz bakalım görücez

• 15 i pazara geliyor o yüzden belki yarın açıklama ihtimalleri var sanırım ha cuma ha pazartesi tek temennim güzel bir artış olması

• @iibrahimd benim içimden de bugün açıklanması geçiyor, genelde 12 si 13 ü gibi çok açikladılar ya haydi insallah

• ⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd

16 Şubat 2026 Pazartesi günü ABD’de President’s Day, resmi tatil. Federal ve resmi kurumlar calismayacak, kısa bir bilgi.

• @tumra hala açıklanmadı ise belki de, neyse daha gün bitmedi 🙂

• @kemal85 Amerikada saat daha gece 4 ondan olabilir

• @kemal85 Türkiye saatiyle 17:00’den sonra bir gelişme bekleyin 🙂 Daha erken açıklanan bir bülten görmedim.

• Fallar acilmis yine:) Bir nebze de olsa umudumun devam etmesini istiyorum…

• @bkaraca evet bültenler Ocak, şubat mart ayı için olanlar hep saat 21:00-22:00 arasında açıklandı . Bizim aklimizdaki bu gereksiz bilgiler ne olacak bilmiyorum da o yüzden bu akşam 22.00 ye kadar açıklandi açıklandı yoksa kaldık salı gününe

• @tumra Kaldık salı gününe 🙂

• Merhaba
    Bugün açıklanacak mı acaba?

• @falsepoet Bültene de pause attılar herhalde.

• En son pause kararı aldıkları ay bu kadar gecikmisti. Pek hayra alamet değil gibi duruyor.

• Eğer güzel bir rakam ile artarsa ne anlama gelir? Olumsuz? Olumlu?

• @Arthur-Morgan üşenmedim dv2024-2025 yıllarını da tek tek inceledim hiç bu kadar geciken bir bülten yok, sadece dv2026 da şubat vize bülteni 17 aralık tarihinde açıklanmış onun dışında en son açıklanan 30 bülten ayın ilk iki haftası. Keşke biri açık açık söyleseydi: Green Card Çekilişini kazandınız tebrikler ama psikolojik dayanıklılık testi şimdi başlıyor diye

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

111

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |