Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Sayılarla DV2026

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
234 63 28.9k 84

• Pandemi zamanı vize basıl(a)madığında bülteni hızlıca ilerletip erkenden current yapmışlar. Normalde sorun olduğunda verilen tepki bu oluyor ama hiç görülmemiş bir süreçten geçiyoruz. Bülteni hiçbir şey yokmuş gibi arttırırlarsa iyiye işaret olur, aksi takdirde mülakat iptali yapmadan arka kapı yolla engel koymaya çalışıyorlar demektir.

Hiçbir şey yokmuş gibi arttırırlarsa da kişi sayısı olarak baktığımızda 16K olmalı en az. Türkmenlerin hiç vize alamamasını hesaba katarak veriyorum bu sayıyı.

• Mart ayı için bülten açıklandı, sayılar 11 binde aynı kaldı. Avrupa, Asya ve Afrika da aynı kaldı. Açıkçası bu yıl için pek umudum kalmadı.

https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-february-2026.html

• @Arthur-Morgan Maalesef şüphem doğru çıktı. Pause'u kaldırmak gibi bir niyetleri yok.

• @cttl Şubat Mart 11.000-de kaldı

• Bu ileti silindi!

• @bkaraca Mart bültenini nasıl görüyorsunuz acaba Visa Bulletinde Son 3 December January February var benim mi yanlışım var diye bakmak için geçmiş bültenlere baktım December 7750 January 8500 February 11000 olarak açıklanmış son bülteni ben mi görmiyorum arka arkaya 11000 olması lazım sabit kaldığını belirtmemiz için

https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html

• @iibrahimd Subat ayini seciniz ve basliklari okuyunuz. ed6f7911-e711-4bf1-922b-e629712bd7ea-image.png

• Evet maalesef ve bu cut-off normalin dışında diyebiliriz. Tabiiki bizim yaptığımız tamamen benzetme ve bu benzetmeye göre normal diyebileceğimiz şekilde ilerleseydi 15-16 binlerde açması çok olasıydı.

Çünkü bu sene CN'ler arasında boşluk oranı gayet fazla ve bu sizinki gibi yüksek CN'ler için bir avantajdı.
    Örneğin sizin bu sene 41binlerde olan CN'niz, 2025 senesi için 32binlere denk geliyor boşluklardan dolayı.

Yani kısacası şu anki mevcut durumdan dolayı, benzetmeler ve tahminler tutmuyor ve tutmayacaktır da. Bundan sonraki cut-off tahminleri de tamamen şansa dayalı olacaktır.

DV sürecinde son ana kadar umut vardır. Son anda yapılan hamlelerin hayatları nasıl değiştirdiğini özellikle 2024 yılı deneyimlerinde sıkça gördük. Okumadıysanız mutlaka 2024 deneyimlerini baştan sona okuyun.
    Bir bakmışsınız durdurma kararı kalkmış, herkes patır patır olumlu deneyimlerini paylaşıyor...

Tabi en önemlisi bu süreci hayatınızın en önünde, her şeyi bırakıp, olmazsa olmaz şekilde tutmamak. Özellikle bu sene.
    Ben başarabildim mi bunu, hayır. Ama kendi özel durumumdan dolayı hayalkırıklıklarına da kesinlikle hazırdım.
    Durdurmanın bir an önce kalkması ve herkesin vizesine ruh sağlığı yerinde bir şekilde kavuşmasını diliyorum...

@totuta, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

@cttl Şubat Mart 11.000-de kaldı

• @cttl Mülakat deneyiminizi okumuştum uzun ve zorlu sürecin sonucunda vizenize kavuşmuştunuz. 20 li yaşlarda başvurup 40 lı yaşlarda çıktı demiştiniz bize 20li yaşlarda çıkıyor ama her işte vardır bir hâyır DV2026 talihlileri içinde umarım çok büyük bir sürpriz olur ve geçtiğimiz bu yolları mutlu bir şekilde Amerikada dostlarımızla otururken anlatırız 🙏

• Tekrar değişiklik olmazsa ki hiç sanmıyorum değiştirsinler, sizin de dediğiniz gibi CEAC'dan veri analiz etme işi bu hafta itibariyle bitmiş gözüküyor.

03.01.2026 Tarihinde toplam işlem gören dosya sayısı 7589 iken, 10.01.2026 tarihi itibariyle 6091'e gerilemiş. 1500 dosya eksilmiş.

@Arthur-Morgan, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

@Arthur-Morgan, içinde söyledi: Sayılarla DV2026

DV2026'ya dair ilk istatistikler açıklandı.

https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY26.html

Dosyalar konsolosluklara gönderildikçe pasaport ve soyadı koruması getiriliyormuş, bu sebepten ötürü veri çekilemez hale geliyormuş. Bu Ceac verisinde de ufak bir sapma var, EU 8500 - 11k arası bazı dosyalar var oldukları hâlde hole görünüyor.

CEAC üzerinden bilgi edinme işi de bitiyor gibi artık.

• SerappS Serapp bu başlıktan bahsetti

• Merhaba
    75 ülkenin yasaklanması ve tüm dünyadaki dv lerdeki pause kararı ve geçen bülten de 11.000 kalınmasını göz önüne aldığımızda bu ay açiklanacak bülten ne olur öngörünüz nedir ? @gucarslan

• @falsepoet 11K’ya kadar forumda neredeyse herkes mülakatını aldı. Bundan sonra sayı yine 11K’da kalırsa, bu yılı unutmak gerekir. Mantıken, sürecin sağlıklı şekilde devam edebilmesi için şu anda EU bölgesi için bir sıçrama olması lazım. DV2025’te 23K’da kapanan sayı, bu yıl yaklaşık 28K’ya denk geliyor; ancak Mart ayına gelmiş olmamıza rağmen hâlâ 11K’da sıkışıp kalmış durumdayız. Bunun, insanlar “current” olup dava açmasın diye bilinçli olarak yapılıyor olması da ihtimaller arasında.

• Bende aynı şekilde düşünüyorum DV sürecinde artış olmaması normal ama bu ayda nerdeyse mülakat verilmeyen kalmadığı için artmadığı taktirde bir art niyet aranmaya başlanır diye düşünüyorum

• @bkaraca Davaya katılmak için AP'ye kalmak veya current olmak gerekmiyor. Ben öyle olur diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. DV2026 kazananı olmak yeterli. Tabii davada yargıç kimi nasıl sınıflandırır, nasıl hüküm verir bilemiyoruz.

Amaçlarının sürece zarar vermek olduğunu düşünüyorum ben, o yüzden bülteni mümkün olduğunca arttırmayacaklar bence. Bu bülteni de görmeden kesin bir şey diyemem fakat ben karamsar taraftayım. 11500 gibi sembolik bir artış verip bırakabilirler. Bültenden sonra değerlendirme yaparız.

• @Arthur-Morgan Umarım o şekilde olmaz bakalım görücez

• 15 i pazara geliyor o yüzden belki yarın açıklama ihtimalleri var sanırım ha cuma ha pazartesi tek temennim güzel bir artış olması

• @iibrahimd benim içimden de bugün açıklanması geçiyor, genelde 12 si 13 ü gibi çok açikladılar ya haydi insallah

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@iibrahimd

16 Şubat 2026 Pazartesi günü ABD’de President’s Day, resmi tatil. Federal ve resmi kurumlar calismayacak, kısa bir bilgi.

• @tumra hala açıklanmadı ise belki de, neyse daha gün bitmedi :)

• @kemal85 Amerikada saat daha gece 4 ondan olabilir

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    518k Bakış
    B
    Merhaba arkadaşlar. Aktif olarak katılabileceğimiz davalar hangileri?
  • Sayılarla DV2025

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    2k
    4
    17 Oy
    2k İleti
    105k Bakış
    A
    @bkaraca hatta bazen bu ikisi bile yetmiyor, çok az da olsa bazı arkadaşlarımızın dosyaları current olduğu halde, veya dosyasını da taşıdığı halde, kendisinden sonrakiler mülakat almasına ragmen noluyorsa arada 1 taneyi atlıyorlar ve mülakat tarihi alabilmek için günlerce haftalarca ekstra email trafiği yönetmek durumunda kalıyorlar. Ds260ı açtırıp bir iki harf değiştirip tekrar submit edip deneyenler falan oldu. Yani aslında nihayetinde hepsi şans işi, zaten en başında da şans işi olan lottery ye katılmıyor muyuz 😏
  • Sayılarla DV2024

Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    450
    4
    23 Oy
    450 İleti
    55k Bakış
    srdrS
    @EasternStar iran da dv kazanan 5bin kusur ,sanirim hepsi ankarada mulakata giriyo,bizde viyana honkog bankoga tirmaliyoruz,,
  • [Arşiv] Sayılarla DV2021

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k