Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @se-du ben de ingilizce karakterlerle yazdim, zaten turkce karaktere izin vermiyordu hatirladigim kadariyla. bir problem olacagini zannetmem. mulakati ilgilendiren bir durum degil sonucta sadece pasaport teslimi icin. pasaport numarasi gibi bilgiler dogru oldugu surece problem olmaz bence

• image.png neredeyse 1 hafta önce bangkok konsolosluğuna mail attım ancak hem kabul maili, hem de ana cevap gelmedi. en son kabul maili gelmediğinde 4 günde cevap gelmişti ama yarın 6. gün olucak. başka maillerine yanıt alamayan var mı? [email protected] adresine yolluyorum.

• @maskrein formul a(çok dilli) ve arşiv kayıtlı adli sicil kaydı (ingilizce e-devletten alınabiliyor) dışında herşeyi tercüme ettirin

• @Abuzittin merhabalar evet, tam olarak. Zaten kişi sayısı uyumsuz dediği için daha fazla ilerlenmiyor o kısımdan sonra

• @Abuzittin eşimi hiç eklemedim kendi hesabıma. İkimizi ayrı ayrı tamamladık. Completed yazısı ikimizde de çıktı. Sadece tek şunu yaptım. Kendimizi dv1 seçiyoruz ya asıl talihli için. Onu da dv2 seçtim o şekilde tamamladım.

• @emre-cebeci her kişi için ayrı ayrı almalısınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio

Mülakat için sorun olmaz zira herhangi bir sağlık sorununuz olmadığı için durumunuz onaylanmış ve raporunuz size teslim edilmiş Unganlar tarafından. Unganlar tarafından verilen zarfı kapalı olarak mülakat öncesi evrak teslim esnasında konsolosluk görevlisine teslim edeceksiniz.

ABD girişte sorun olmaz zira girişteki CBP memuru evrakta ne yazdığına değil, eksik evrak olup olmadığına bakıyor. Mülakat sonrası vizeniz onaylanırsa size verilecek sarı zarf içerisinde (sizin açmayacağınız, CBP memuru zarfı açacak) bu sağlık raporunun bir kopyası olacak ve CBP memuru sağlık raporunu o zarf içerisinde bulacak zaten.

• ⭐⭐⭐⭐

@maskrein, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ben hong kong da mülakata girecem askerlik belgesini çok dilli alınamayan bütün belgeleri İngilizce tercüme ettirmemiz gerekiyor mu lise diplomasının orjinalini tercüme ettirmemiz gerekiyor mu örnek fotoğraf gösterebilecek var mı

Bu mesajımda Hong Kong için gerekli evrak listesi var, tercüme edilecek olanları görebilirsiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/467884
    Lise diplomasının örneğine gerek yok, tercüme büroları biliyor. Aslının aynısı gibi şablon hazırlayıp ingilizceye çeviriyorlar.
    Umarım Hong Kong 28 Ağustos öncesi taşıyanlara mülakat verir ve siz de bültende aktif olduğunuz zaman mülakat alabilirsiniz.
    Bol şanslar.

• @ATS16 Teşekkürler detaylı yanıtınız için.

• merhaba,
    mülakattan önce tüm evrakları hangi sisteme yukleyeceğiz?
    bir de tüm evrakları noterli tercümanlı mı alıp götürdünüz?

• @aysegul Ustraveldocs kaydı yaparken sizin iletinize göre kaydımı yaptım fakat bende de ALL IV şeklinde yazıyor sorun olur mu ?

• selamlar @ucangeyik çok teşekkür ederiz. İçimiz rahatladı şimdi. Surecinizde bol şans diliyorum. 🙏

• @se-du rica ederim, kolay gelsin

• Bugün sabah grip olarak uyandım. Yarın mülakat var. Bi sıkıntı olmaz değil mi?

• @eceslc Teşekkür ederim yanıt için. Bende kendim , eş ve çocuk için ayrı ayrı deneyeceğim.Mülakatınızda başarılar diliyorum.

• Hong kong da mülakata gireceğim için tercümana ihtiyacım var bu konuda önerebileceğiniz birileri var mı

• @cncncnr Bazı ATM'ler döviz kabul ediyor. Eğer yoksa bir döviz hesabı açıp ilgili bankanızın döviz kabul eden ATM'sinden hesabınıza parayı yatırmayı deneyin isterseniz. Sonrasında da şubeden para çekimi talebini deneyebilirsiniz.

• Selamlar, dosyayı açarak eşimi ekledik ancak work kısmında primary occupation alanına şuanki işimi ekledik kendi mesleğimi yapmadığım için amerikada yapmak istediğim kendi mesleğimi de other occupation yaparak bir diğer mesleğimi de ekledim şu an o kısımda iki yerde çalışıyormuşum gibi gözüküyorum bir sorun teşkil eder mi

• Merhaba, eşimle greencard çıktıktan sonra evlendik. Sizce eşim için DS-260 formunu şuan mı doldurmalıyım yoksa dosya konsolosluğa gittikten sonra mı? Çekindiğim konu, ben formu 4 mayısta doldurdum, bu tarihin erken mülakat almak konusunda etkili olabileceği konuşuluyor. Eşime doldurunca dosyada güncelleme kabul edip avantajım varsa kaybeder miyim acaba? o yüzden emin olamadım. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• @drbaykal selamlar çok geçmiş olsun , unganlara gitmeden önce hasta olduğumda geçmiş deneyimleri okurken gördüğüm kadarıyla sorun olmuyor, sonuçta unganlardan raporunuzu almışsınız

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |