Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba,

5 Kasım'da mülakatım var fakat hala daha usvisascheduling sitesinden transaction completed kisminin qr kodunu alamıyorum önceden mülakata giren arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebildiler acaba?

Gelen reminder mailinde UID numarasını istiyor fakat nerede yazdığını da bulamadım.

• @aysegul aynen oyle, siz zaten detayli yazida bu konuyu söylemisiniz, ben de tam ona göre yaptım hicbir sorun yasamadim. Herkesi ekleyebildim ve barkodlu belgemi aldim

• ⭐⭐⭐⭐

@mert267 hayır gerek yok, zaten kendi sistemlerinde neden red aldığınızı görüyorlar. Göçmen olmayan ve göçmen olan vize başvuru/süreçleri birbirinden ayrı, güvenlik maddeleri hariç birbirinden bağımsız değerlendirilir.

• Herkese merhaba bugün sağlık muayenesi randevusu almak istedim lakin tüm tarihler dolu gözüküyor ne yapmalıyım.

• @Emre-m Hergün bakın bazen sistemsel hata olabiliyor. boş gün ve saat vardır.

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-m son 2 gündür birkaç talihli aynı durumda, bence sık sık kontrol edin, yarın da gün içinde kontrol edin, eğer açılmamışsa hiç, salı sabahı unganlara mülakat tarihinizle birlikte bir email gönderin, durumu açıklayın, bakalım ne diyecekler.

• Merhabalar toplu dolarımın oldugu hesapta esnaf oldugum için çok fazla para giriş çıkışı var ve sonuç olarak bu girişler işle ilgili giriş çıkışlar bu hesabı göstermem sorun olurmu ? Onun yerine başka şahsi hesabım var orayı sadece kendi şahsi işlerim içn kullanıyorm ? Ama bu seferde doları başka hesap son 6 ay hesap hareketini baska hesap göstermiş olucam ?

• ⭐⭐⭐⭐

@m4rtcan sizin adınıza olsun yeterli, az hareket çok hareket, tl dolar euro vs önemli değil, sizin adınıza olan birkaç hesabı da gösterebilirsiniz, yeter ki bakiyesi olsun ve adınıza olsun.

• @aysegul ben de tam aynı şeyi soracaktım ( : bunu da hallettik bir tek muayene randevusu kaldı

• banka hesabında altın göstersek sıkıntı olur mu ve bankadan ingilizce hesap dökümü alabiliyor muyuz

• @bkio selamlar, yardım için teşekkür ederim ederim , İzmir'de yaşıyoruz burada da seçtiediği şubeler ya kapanmış ya da çok uzakta artık kurye geldiğinde evde olmaya çalışcaz veya şubeye geri götürmelerini söyleyip oradan alıcaz

• @eceslc Dependent olarak eklenmiş ise ve uyarı alıyorsanız, dependent (bakmakla yükümlü olunan) dosyası ile tek başvuru yapılamıyor. Asıl başvuru sahibine bağlı olduğu için dosyaya yada başvuruya erişemiyorsunuz. Aynı sıkıntıyı biz de yaşıyoruz.

• @Abuzittin Bahsettiğim şekilde ilerlediniz mi ? Spouse için adımları tamamlamayıp, asıl talihlinin sayfasından devam ederek tamamlamayı yani?

Açıkçası dediğim gibi ben düne kadar hiçbir şekilde profil oluşturmayı denemedim, ilk kez dün oluşturdum ve önceki entrylerde yazdığım gibi ilerledim ve bir hata almadım.

• @alp-eren-yanık Asıl talihli için diplomanın aslını götürmeniz gerekiyor.

Büyükelçilikten gelen mailde ilgili kısım şu şekilde:

"High school or University Diploma (Original and English translation), English translation is not needed for the Turkish documents."

• @kagangibi önceki deneyimlere bakarsanız barkodlu belge olmadan mülakata katılan arkadaşlar olduğunu ve bir problem yasamadiklarini görebilirsiniz. sistemsel bir sıkıntı var o yüzden bir problem olmuyor. transaction completed yazan sayfayı pdf olarak kaydedip çıktısını alabilirsiniz.

• @elbruz fark etmez zaten gerek yok biz yaptırmadık imazalatıp ing çevirin yeter.

• ⭐⭐⭐⭐

@MEB şu başlıkta engelli çocuğu olan talihlilere forumun kurucusu tarafından verilen cevaplar var, işinize yarayacaktır, okumanızı tavsiye ederim. Sanırım anahtar nokta ‘public charge’.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/664/engelli-bireyler-için-göçmen-vize-süreçleri?page=1

• Arkadaşlar merhaba, ustraveldocs'a yeni kaydoldum. Başkalarına da yardımcı olmak adına yazmak istedim

ANK2 seçeneğini seçmeniz gerekiyor ve sonra birsürü kod çıkıyor oraya asıl talihli iseniz DV1 seçiyorsunuz.
    ben eşim için ayrı bir hesap oluşturmadım "create new dependent" yazan yere tıklayıp eşim için hemen orada bilgilerini girip kayıt yaptım.
    eşimi kaydederken onun için de benzeri işlemleri yapıyorum ANK2 yi seçip DV2 seçeceksiniz.

Delivery seçeneklerinden Premium location yazan yerden yaşadığım yerdeki UPS kargonun şubesini tıkladım. ilk gelen delivery seçeneği sanırım eşim içindi. işlem bitince başka dependent var mı yok mu ekleneceği sayfaya geliyorsunuz. ilerleyince tekrar delivery seçeneği geliyor ve bu asıl talihlinin teslim seçeneği olmalı.

nerede olduğunu hatırlamıyorum ama ilerlerken bir yerde şöyle bir uyarı gelmişti "This Visa Category does not support Interview Waivers." mülakat yapılmadan vize verilemeyeceğini söyleyen bir uyarı. yani telaş yapmayın. green kart için herkes mülakata girmeli zaten

en son Transaction complete sayfasına geldim. print seçeneklerinden pdf olarak kaydettim.

inşallah sorun çıkmaz ya. gözümüzü çok korkutmuştu. şimdi de niye bu kadar kolay oldu diye korkmaya başladım 🙂

• Herkese selamlar, mülakat tarihi aldıktan sonra evlendiğimiz için konsolosluğa mail atarak dosyamızı açtırma talebinde bulunduk, açılmasını bekliyoruz. Şu an için plan yapmamız gerelen aşama doctorun randevusu ve yanlışım varsa düzeltin dosyaya eşimi eklemeden doctorun randevusu alamıyorum ikimiz için. Randevuların da bittiğini forumdan görüyorum nasıl bi yol izlemeliyiz. Randevular 21/11 tarihli mülakat içim kaçına kadar müsait gözüküyor

• @ucangeyik UID numaraları ile bakmakla yükümlü olunan kişileri ekledik ancak "Transaction Completed" aşamasından bir önceki adımda hata alıyoruz Dependent Mismatch Error.jpg sıkıntı orada.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |