Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@kagangibi hayır gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@Bezmot nasıl bir yanlış yani bambaşka bir soyisim mi yazmış, yoksa sadece bir harf hatası mı yoksa kızlık soyadı gibi mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinkoç bu hatayı hiç almadım ben, deneyimlemedim yani net olarak bilemiyorum, ancak nerede gördüğümü hatırlamıyorum ama bir yerde bir talihli sürekli bu hatayı aldığından ve tarayıcı değiştirerek ilerleyebildiğinden bahsetmişti, bilmem sizde işe yarar mı? Denerseniz eğer, olumlu olumsuz sonucunu da yazarsanız iyi olur.

• @aysegul bu süreçte hemen herşeyi denedim farklı tarayıcı, mobil veri, vpn ama malesef sonuç alamadım. Geribildirim oluşturdum 16 Ekimde ama sonuç da alamadım.
    Tüm kayıtları yapıyorum, CN girme yerinde hatalı vaka numarası diyor ve ilerlemiyor ödeme sayfasına geçemiyorum. Onay mesajı da alamıyorum. 1 kere süreç iptal edip tekrar başlattım o da almadı.
    Sonuç alırsam burada paylaşacağım.
    @ucangeyik ve @kucurizm de benimle aynı durumda diye biliyorum.

• @aysegul teşekkür ederim @gucarslan hocam siz ne düşünüyorsunuz ustraveldocs daki destekten yardım talebinde bulunmayı düşünüyorum

• Ustraveldocs sadece mulakat tarihi maili alanlar mi yapıyor şu an herkes mi yapmak zorunda mualakt günü tarihi almadan da

• ⭐⭐⭐⭐

@Omerfarukyilmaz cn hatası malesef genel bir sorun, çözemedi adamlar 10 gündür.
    Yasin Bey in cevapladığım postunda ise kullanıcı adı ile giriş yaparken hata mesajı aldığından bahsediyordu, o da bambaşka bir sorun ve geçenlerde bir kişide daha olmuştu, kullanıcı adı ve email adresimi doğru yazdığımdan eminim ama giriş yapamıyorum diyordu, çok ilginç gerçekten nasıl bir sistemleri nasıl bir altyapıları var, sürekli sorun çıkıyor..

• @aysegul Merhaba Ayşegül Hanım, biz de evimizi taşıdık ağustos ayında. Eğer ki mülakat planlamamız olursa bunu değiştirmemiz gerekir mi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@hasaanemree hayırlı olsun öncelikle, sağlıkla oturun. ds260 ta değiştirmemiz gerekir mi diye soruyorsanız hayır gerek yok.

• Ds260 formunu doldururken "Number of Educational Institutions Attended" kısmına sadece Bitirdiğim lisenin bilgilerini girdim, güncel olarak üniversite öğrencisiyim ve bunu "primary occupation" kısmında student seçerek üniversite bilgilerimi girerek belirttim. Acaba "Number of Educational Institutions Attended" kısmına üniversiteyi de eklemem gerekiyor muydu? formu açtırıp eklemeli miyim?

• @emels, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@emels, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,
    Ustraveldocs hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Biz de barkodlu belge alamadan gittik mülakata ama kaydımizi tamamlamıştik ve odemelerimizi adrese teslimat olarak seçip yapmistik. Dün gece eşime ve bana mail geldi pasaport gönderimine dair. UPS üzerinden bir takip no verilmiş. İlgili takip no.yu linke yazdığımızda gönderiyi bulamıyor. Henüz çok yeni diye beklemeye devam edeceğiz. Dün geceden beri pasaport durumunun yaninda Origination Scan yazıyor bu arada. Şimdilik detaylar bunlar. Başka bir gelişme olduğunda buradan bildiriyor olacağım.

Tekrar merhaba,

Bu konuda bilgi beklendiğini bildiğimden bekletmeden yazmak istedim. Az önce UPS'ten mail geldi "Paketiniz bizde." şeklinde. Ve artık kargo takip sayfasında en azından onlar tarafından alındığı bilgisi var, henüz yola çıkmamış. Artık gonderiyi takip edebiliyorum kısacası. Bir de tesadüf UPS'ten başka bir gönderi bekliyorduk kurye geldi ona da sorduk merak etmeyin yarın kargoyu takip edebilmeye başlarsınız muhtemelen salı günü elinizde olur pasaportlariniz dedi. Kurye ayrıldığı gibi mail ulaştı. Başka bir şey olursa yine yazacağım.

Herkese yeniden merhaba 🙂

Pasaportlarimiz az önce evimize vize basılı bir şekilde ulaştı. Buradan herkese teşekkür etmekle birlikte @aysegul hanıma özellikle teşekkür etmek istiyorum ustraveldocs konusunda kendisinin iletisinden faydalanarak ilerledim. Bu konuda sorun yaşayan arkadaslara öncelikle ilgili iletiden faydalanmalarini tavsiye ediyorum ben de. Bizde de daha önce forumda bahsettiğim sorunlar yaşandı ama neticede süreç sorunsuz tamamlandı.

• Yurt dışından alınan adli sicil belgelerinin bir geçerlilik tarihi oluyormu? Bilgidi olan varmı?

• @aysegul Bilgilendirme için çok teşekkür ederim , Tüm aile üyeleri için kayıt yaptırdım. kaydın ekran görüntüsü yeterli olur mu göstersek ? ilaveten mülakatta talep edilecek gerekli evrak listesine nereden ulaşabiliriz, önceki yıllarda talep edilenleri toparladım ama, bana galen emailde, Required documnets denilmiş ve sanırım DS_260 referans alıcam orada cevapladığım tüm dükümanlar noktasında done talep edilebilir ,
    ilgili evraklar Türkçe olsa olur mu ?
    bilginiz var ise destk olursanız çok sevinirim

• ⭐⭐⭐⭐

@emels estağfirullah ne demek, ben sadece kendi deneyimimi detaylıca anlatmaya çalıştım, ki o gün doğru mu değil mi ondan bile emin değildim :)) faydası olduysa ne mutlu bana, buradaki amacımız bu zaten ( herkese kalp emojisi var burada )

süper o zaman, ilgili ekran çıktılarıyla ve aslında geri planda yapılmış(barkodsuz bile olsa) başarılı bir ustraveldocs kayıt işlemi sonucunda pasaportlarla kavuşulabiliyor 🙂 deneyimleri aktarmanız gerçekten kıymetli, teşekkürler ve kocaman tebrikler, işte şimdi başlasın bakalım başka telaşlar 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Joshua-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba benimde bir sorum olacaktı. Dosyamı mayıs ayında Ankaradan Hongkong'a taşıdım.Haziran ayında evlendim ve add applicant yaparak eşimi ekledim.Eşimin bilgilerini girerken 'INTERVIEW LOCATİON' kısmında Hongkong yazıyordu.(Kendi dosyamı açtırmadım ve bilgilerimi hala güncellemedim.) Bugün ise dosyamı HK'dan Ankaraya taşımak için ds-260 formunda olan eski pasaportumu ekleyerek mail attım. Az önce dosyanın Ankaraya taşındığına dair bir mail aldım.Aklımı kurcalayan soru hala kendi dosyamda evli olarak gözükmüyorum ve acaba add aplicantten eklediğim eşimin dosyasıda benimki ile birlikte ankaraya taşınmış mıdır? Nasıl bir yol izlemeliyim?

açıkçası teknik olarak net bir bilgim yok, sadece fikir belirtebilirim; bir de iletiniz gerilerde kalmasın, belki bilen bir arkadaşımızın tekrar önüne düşer diye alıntılayarak cevaplamak istedim.
    Düşününce, tek bir case number'ınız var. Yani zaten asıl talihli sizsiniz, eşiniz beneficiary olarak sizin dosyanıza ekli, bu mantıkla dosyalarınız birdir diye sadece fikir belirteyim. Yani 2 ayrı ds260 conf.number olması dosyayı ayırmaz bence. Ama dediğim gibi net olarak bilen birisi bu vesileyle görebilir belki bu iletiyi..

• @evrentnrkl teşekkürler bilginiz için

• @aysegul evet form için bahsetmiştim. Çok teşekkürler 🙏🏻

• Kanada da 1 yıldan fazla yaşamıştım 10 seneyi geçti ama bunu yazmamışım formda. Bu mülakatta bana nasıl yansır?

• @aysegul Aynı sorunu bizde yaşıyoruz maalesef , CN onat vermiyor -
    Buarada seçtiğiniz vize tipi AK. 2 mi AK.3 mü , orada mı hata yapıyor acaba ?

• @kucurizm Ben hata bildirimi yaptım, konsolosluğa yazdım, vatandaşlık hizmetlerine yazdım, telefonla defalarca aradım fakat bir çözüme ulaşamadım, durumunuz inceleniyor diyorlar. Bende vaka numarası hatası alıyorum. İnşallah bir çözüm bulunur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |