• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Bezmot
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 6
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Bezmot

@Bezmot

8
    İtibar
    9
    Profil Görüntülemeleri
    6
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Bezmot Takip etme Takip Et

Bezmot tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

VİZEMİZ ONAYLANDI

19.11.2025 Tarihinde Ankarada sabah saat 8 de randevumuz vardı. Biz Ankarada yaşadığımız için ne olur ne olmaz diye sabah 6.30 da yola çıktım erkenden 7 de konsolosluk önünde muazzam bir kalabalık vardı bizde sıramıza girdik beklemeye başladık ardından 7.30 randevusu olanları çağırmaya başladılar ardından 0-6 yaş arasında çocuğu olanların önceliği olduğunu söylediler bizde bundan dolayı 7.30 randevusu olanlara birlikte girdik sıra bize geldiğinde pasaportlarımızı teslim ettik bizi çağırmalarını bekledik sonrasında xray cihazından geçip farklı bir binaya gittik ilk olarak girer girmez kişi başı 330 dolar ücret ödeyip bize bir sıra numarası verdiler. Sıra numaramız yandığında evrak teslimi yapılıyormuş biz tabi işin heycanıyla anlamadık onaylandımı onaylanmadımı gibi düşünüyoruz orda evraklarımızı teslim ettik ardından tekrar beklemeye başladık sıra numaramız yine yandığında mülakata gittik. Bu süreçte hep türkçe olarak konuştuk konsolosluk çalışanları türkçe biliyorlar o yüzden çevirmene ihtiyacımız olmadı hiç mülakat sırasında genel olarak sürekli belgelerle işlem yapılıyor çok fazla bir soru yok düşünüldüğü gibi zor birşey yok

Askerliğiniz yaptınız mı ?
      Amerikada akrabanız varmı ?
      Hangi eyalete gidiceksiniz ?
      Ne iş yapmayı düşünüyorsunuz ?

Bu soruları sordular ardından dediğim gibi genelde sürekli dosyalarla işlem yapıyolar sonrasında VİZENİZİ ONAYLIYORUM 1 hafta içerisinde alabilirsiniz dedi 🙂
      Uzun bi süreçti benim için oldukça beklemesi zor hazırlanması çok zor bir süreçti beklediğimize fazlasıyla değdi Umarım isteyen herkez sorunsuz bir şekilde vizesini alır.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      B
      Bezmot
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Bizde bu haberi bekliyorduk @ucangeyik gozunuz aydın cuma gününe biletimizi alıyoruz şimdi inşallah hiç düşünüldüğü gibi bir problem olmadan herkes girisini yapar gclerini alır.

Gündem içinde yayımlandı
      B
      Bezmot

Bezmot tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

Bizde bu haberi bekliyorduk @ucangeyik gozunuz aydın cuma gününe biletimizi alıyoruz şimdi inşallah hiç düşünüldüğü gibi bir problem olmadan herkes girisini yapar gclerini alır.

Gündem içinde yayımlandı
      B
      Bezmot
    • RE: DV2026 Mülakat Deneyimleri

VİZEMİZ ONAYLANDI

19.11.2025 Tarihinde Ankarada sabah saat 8 de randevumuz vardı. Biz Ankarada yaşadığımız için ne olur ne olmaz diye sabah 6.30 da yola çıktım erkenden 7 de konsolosluk önünde muazzam bir kalabalık vardı bizde sıramıza girdik beklemeye başladık ardından 7.30 randevusu olanları çağırmaya başladılar ardından 0-6 yaş arasında çocuğu olanların önceliği olduğunu söylediler bizde bundan dolayı 7.30 randevusu olanlara birlikte girdik sıra bize geldiğinde pasaportlarımızı teslim ettik bizi çağırmalarını bekledik sonrasında xray cihazından geçip farklı bir binaya gittik ilk olarak girer girmez kişi başı 330 dolar ücret ödeyip bize bir sıra numarası verdiler. Sıra numaramız yandığında evrak teslimi yapılıyormuş biz tabi işin heycanıyla anlamadık onaylandımı onaylanmadımı gibi düşünüyoruz orda evraklarımızı teslim ettik ardından tekrar beklemeye başladık sıra numaramız yine yandığında mülakata gittik. Bu süreçte hep türkçe olarak konuştuk konsolosluk çalışanları türkçe biliyorlar o yüzden çevirmene ihtiyacımız olmadı hiç mülakat sırasında genel olarak sürekli belgelerle işlem yapılıyor çok fazla bir soru yok düşünüldüğü gibi zor birşey yok

Askerliğiniz yaptınız mı ?
      Amerikada akrabanız varmı ?
      Hangi eyalete gidiceksiniz ?
      Ne iş yapmayı düşünüyorsunuz ?

Bu soruları sordular ardından dediğim gibi genelde sürekli dosyalarla işlem yapıyolar sonrasında VİZENİZİ ONAYLIYORUM 1 hafta içerisinde alabilirsiniz dedi 🙂
      Uzun bi süreçti benim için oldukça beklemesi zor hazırlanması çok zor bir süreçti beklediğimize fazlasıyla değdi Umarım isteyen herkez sorunsuz bir şekilde vizesini alır.

B
      Bezmot
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

hocam size o zaman bi sorum olacak bende aile başvurusu yapmıştım başvuruya başla seçeneğini mi seçeceğim yoksa grup başvurusunu mu

B
      Bezmot

@aysegul 1 harf fazla yazıldı yazarken elı çarpmış oda heycandan gözümüzden kaçmış

B
      Bezmot

Herkeze merhabalar foruma yeni katıldım. Bende talihlilerden biriyim sormak istediğim bi kaç sorum olucak yardımcı olabilcek olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
      Mülakat tarihimiz belli oldu gerekli olan bütün belgeleri hazırladım. Yapmadığım bazı şeyler var mesela hesabıma daha para yatırmadım bu bir problem olurmu onun harici kişi başı 330 dolar konsolosluk ücreti ungunlar muayene ücreti dışında başka bir ödeme çıkacak mı ? Birde son olarak asıl büyük problemim Başvuru kazananı eşim Ds-260 formunu heycanlı bir şekilde doldururken eşim Soy ismini yazarken yanlıs yazmış bu mülakatta bir problem yaratırmı bize benim ve çocuğumun soy isminde filan problem yok ama eşim yanlıs yazmış. Şimdiden teşekkür ederim 🙂

B
      Bezmot
    • RE: DV2026 Sohbet Odası

Herkeze merhaba foruma yeni katıldım umarım hepimiz için olumlu olur 🙂 Adres olayını nasıl çözebiliriz yardımcı olabilcek varmı bu konuda bi adres kiralamadır bi şirketten filan öyle birşey varmı acaba nasıl yapabiliriz bu adres olayını şimdiden teşekkürler.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      B
      Bezmot