VİZEMİZ ONAYLANDI
19.11.2025 Tarihinde Ankarada sabah saat 8 de randevumuz vardı. Biz Ankarada yaşadığımız için ne olur ne olmaz diye sabah 6.30 da yola çıktım erkenden 7 de konsolosluk önünde muazzam bir kalabalık vardı bizde sıramıza girdik beklemeye başladık ardından 7.30 randevusu olanları çağırmaya başladılar ardından 0-6 yaş arasında çocuğu olanların önceliği olduğunu söylediler bizde bundan dolayı 7.30 randevusu olanlara birlikte girdik sıra bize geldiğinde pasaportlarımızı teslim ettik bizi çağırmalarını bekledik sonrasında xray cihazından geçip farklı bir binaya gittik ilk olarak girer girmez kişi başı 330 dolar ücret ödeyip bize bir sıra numarası verdiler. Sıra numaramız yandığında evrak teslimi yapılıyormuş biz tabi işin heycanıyla anlamadık onaylandımı onaylanmadımı gibi düşünüyoruz orda evraklarımızı teslim ettik ardından tekrar beklemeye başladık sıra numaramız yine yandığında mülakata gittik. Bu süreçte hep türkçe olarak konuştuk konsolosluk çalışanları türkçe biliyorlar o yüzden çevirmene ihtiyacımız olmadı hiç mülakat sırasında genel olarak sürekli belgelerle işlem yapılıyor çok fazla bir soru yok düşünüldüğü gibi zor birşey yok
Askerliğiniz yaptınız mı ?
Amerikada akrabanız varmı ?
Hangi eyalete gidiceksiniz ?
Ne iş yapmayı düşünüyorsunuz ?
Bu soruları sordular ardından dediğim gibi genelde sürekli dosyalarla işlem yapıyolar sonrasında VİZENİZİ ONAYLIYORUM 1 hafta içerisinde alabilirsiniz dedi 
Uzun bi süreçti benim için oldukça beklemesi zor hazırlanması çok zor bir süreçti beklediğimize fazlasıyla değdi Umarım isteyen herkez sorunsuz bir şekilde vizesini alır.