Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @zakaria teşekkür ederim 🙏

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Daha önce yurtdışında yaşadınız mı sorusu için, 14 yaşında 3 aylık gürcistan tatili yapmıştım ama bunu belirtmeli miyim?

• ⭐⭐⭐⭐

@MKA, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Dilan-Yalçın
    Merhaba, ben de aynı durumdayım. Bangkok konsoloslugu formu açtı, eşimi ds-260 formuna ekleyeceğim fakat ikamet adreslerimiz farklı.

@gucarslan Bey, Forumda taradım fakat bir cevap bulamadım. Bu konuda yardimci olabilir misiniz? Zaten GC sonrası evlendik. iliski kaniti vs. Belgeler goturecegiz fakat ikamet konusunda bir soru gelir mi emin olamadik.

Mülakat evrakları arasında ikametgah belgesi yok. Hiç bir mülakatta şimdiye kadar birlikte mi oturuyorsunuz gibi bir soru da gelmedi. Bu konuda endişeniz olmasın.

• @emels, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,
    Ustraveldocs hakkında bir şeyler söylemek istiyorum. Biz de barkodlu belge alamadan gittik mülakata ama kaydımizi tamamlamıştik ve odemelerimizi adrese teslimat olarak seçip yapmistik. Dün gece eşime ve bana mail geldi pasaport gönderimine dair. UPS üzerinden bir takip no verilmiş. İlgili takip no.yu linke yazdığımızda gönderiyi bulamıyor. Henüz çok yeni diye beklemeye devam edeceğiz. Dün geceden beri pasaport durumunun yaninda Origination Scan yazıyor bu arada. Şimdilik detaylar bunlar. Başka bir gelişme olduğunda buradan bildiriyor olacağım.

Tekrar merhaba,

Bu konuda bilgi beklendiğini bildiğimden bekletmeden yazmak istedim. Az önce UPS'ten mail geldi "Paketiniz bizde." şeklinde. Ve artık kargo takip sayfasında en azından onlar tarafından alındığı bilgisi var, henüz yola çıkmamış. Artık gonderiyi takip edebiliyorum kısacası. Bir de tesadüf UPS'ten başka bir gönderi bekliyorduk kurye geldi ona da sorduk merak etmeyin yarın kargoyu takip edebilmeye başlarsınız muhtemelen salı günü elinizde olur pasaportlariniz dedi. Kurye ayrıldığı gibi mail ulaştı. Başka bir şey olursa yine yazacağım.

• @elbruz bu ıraq mail midir? ben kuzey ırakta yaşadım uzun süre aralıklarla gir çık yaptım. orası kürdistan özerk bölgesi olarak geçtiği için dışişleri farklı galiba kuzey ıraka gideceğim

• Şimdi fotoğrafları biyometrik 51mm X 51mm olarak çektirdik doğru mudur?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey Öncelikle imzanızı güncelleyin.
    Ayrıca excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin lütfen.

Soru sorup yanıt alabilmek ne güzel, değil mi?
    Bunun karşılığında sizden istenen tek şey, foruma biraz katkıda bulunmak.

• @Serapp Excelde ve imzamda bütün bilgilerim yazıyor?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ege-Bey Hayır yazmıyor, mülakat tarihi eksik.
    Ama excelde varmışsınız tamamdır.

İmzanızı güncelleyin lütfen. Sağlık randevusu aldıysanız ya da aldığınızda onu da yazmanız rica olunur.

• @Serapp tesekkurler Serap Hanim 🫶🏻

• Excel de biri mülakat yerimi hk olarak değiştirmiş. Lütfen başkasının bilgileri üzerinde değişiklik yapmayın.

• @Ege-Bey Türkiye'deki Irak Konsolosluğu. Dilerseniz bşr danışın, onaa göre gidip gitmemeye karar verirsiniz

• @Ege-Bey hocam, kuzey ırakta çalışsanız dahi bağdattan alınıyor diye biliyorum. Ben de şu an aynı süreci ingiltere’den yürütüyorum, ben bağdatta çalıştım ama araştırırken kuzey ıraktan alınan geçerli olmaz gibi bir şey okuduğumu hatırlıyorum. Mülakat tarihinizi tam bilmiyorum ama gitmeden Türkiye’den halledebilirsiniz, tabi süresi 1.5-2 ayı bulabiliyor öyle olunca. Sitede ıraktan adli sicil kaydı almak diye aratırsanız, ıraktan birine vekalet vermeniz gerektiği, evrakların postayla gidip geldiği vs gibi bilgilerin mevcut olduğu deneyimleri bulabilirsiniz

• @eceslc bizim de ortak hesabımızda hiç bir sorun olmadı

• ustraveldocsa sadece kayıt oldum ama nasıl ilerleyeceğim ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

• Konsolosluğa attığımız maillere kaç günde dönüş alabiliyorsunuz, ben 4 gündür cevap bekliyorum normal mi ?

• @ATS16 cevap için teşekkürler benimde kaç gündür aklımdaydı eşimin hesabında birikim yapıyorduk, bozup transfer mi etmemiz gerekiyor diye. Ama bu cevap tüm sorularımıza cevap oldu teşekkürler.

• @Bora-Çiçek eski pasaportunuzu yaninizda bulundurdugunuz surece bir sorun yasamamaniz gerekiyor forumda okuduklarima gore

• Bu ileti silindi!

• @bsem onceki sayfalara goz gezdirirseniz @aysegul hanimin uzun uzun ve detayli bir sekilde her adimi anlattigini gorebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |