Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@MEB işte bu durumda bu başlığı çokça takip etmeniz gerekiyor. Başta ilk iletisi olmak üzere, özellikle son sayfaları da kaçırmadan geriye doğru okuyun lütfen. Ve kazandığınızı öğrendiğiniz sayfayı tekrar kontrol edin.

• ⭐⭐⭐⭐

@Zeynep_Oz Hadi hayırlısı o zaman, süreciniz birçok kişiye örnek olacak, size gelecek cevabı bekleyecek arkadaşlarımız olacaktır, inşallah güzellikle ve kolaylıkla tamamlanır süreciniz.

• @Zeynep_Oz Umarım her şey sizler için olumlu geçer.

• Ben doğru evrak toplama süreci , USTraveldocs ve genel diğer tüm süreçlerle ilgili topladığım bilgileri pekiştirmekte zorlanıyorum.Güncel , gerçek zamanlı , mülakat için gerekli her şeyi öğrenebileceğim sabitlenmiş bir içerik mevcut mu ? Forumda alt alta mesaj takibi yaparken birşeyleri yakalamakta zorlanıyorum.

14 Kasım 2025'de mülakatım var.
    Mail ile evrak gönderme artık yok sanırım ?
    Sağlık muayenesi ,
    Confirmation Page
    Pasaport ve eski pasaportların çıktısı ve kendisi
    Lise ve Unv Diplomaları ( e devlet belgesi geçersiz sanırım ? kuruma gidip almalı ? )
    Arşiv Kayıtlı Adli Sicil Dokumanı
    Banka Hesap Bilgisi
    Mülakat maili çıktısı
    Greencard lottery ekranı çıktısı
    Tüm ds 260 formu sayfaları çıktısı
    Greencard gelecek adres formda belirtmediğim için bu adresin yazılı olduğu bir çıktı

Tüm bunların genelinde bunlara yeminli tercüman, noter onayı , apostil vs vs gerekiyor mu ?
    Bunlar cevaplandı ise de lütfen mazur görün gerçekten forum arayüzü takip etmekte çok zorlanıyorum.Özel mesaj atılabiliyorsa ya da herhangi bir şekilde iletişim kurulabiliyorsa desteğinizi rica ederim.Pimpirikli birisiyim ve tedirgin oluyorum.
    Teşekkürler.

• @aysegul ben de henüz sağlık muayenesi için randevu almadım yeni pasaport geldikten sonra alacağım randevu kalmama gibi bir durum sözkonusu mu acaba ?

• @aysegul merhabalar. Ben de aynı şekilde greencard çıktıktan sonra evlendim. Formumu güncellemeden sağlık mülakata alabildim eşim için sıkıntı olmuyor. Kendim için de yeni bilgilerimi yazdım randevu alırken nasıl olsa pasaportum ve ds m güncelleneceği için

• ⭐⭐⭐⭐

@drbaykal evet, benim ustraveldocs iletimde 'ne olduğunu hatırlayamadığım ama okey deyip geçin' dediğim adım buydu işte. İlerle deyip geçeceksiniz bu adımı.

• @drbaykal Ustreveldocs kayıdında zaten PTT seçimi yapmıyormuyuz ? Bu eski adıyla AIS kaydı yeni sistemde ise Ustreveldocs kaydımı ? Doğrumu Anladım

• Merhabalar aklıma takılan bir soru var, geçmişte dosyasını farklı bir konsolosluğa taşıyıp sonrasında geri Ankaraya taşımak istenen talihlilere Ankaranın mülakat verme aşamasında sorun yaşattığı söylenmişti. Peki ya henüz current olmadan KCC üzerinden geri taşısak Ankara geçmiş eylemleri görüntüleyip yine farklı bir tutum gösterebilir mi mülakat verme aşamasında?

• ⭐⭐⭐⭐

@ozangules62 bana da 1-2 kez aynı uyarıyı vermişti, 'bakmakla yükümlü olduğumuz kişiler' sayfasında ileri deyip ilerlemeye çalışınca o uyarıyı verdi, liste tam olmasına rağmen. Ben de anasayfaya gidip oradan başvuruya devam et dedim, işte o zaman 'bakmakla yükümlü olduğumuz kişiler' sayfasını hiç göstermeden bir sonraki adımdan devam ettirdi beni. Hem de eşim ve çocuklarım da eklenmiş şekilde. Muhtemelen o aşamada yazılımsal bir hata var. Bir de bahsettiğim şekilde ilerlemeyi tekrar deneyin, sonucu da bildirirseniz sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@cfr-40 kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya bakın ve forumun son sayfalarını da lütfen okuyun.

• Arkadaşlar Almanya doğumlu olup ta Ankara'dan mülakat alan varmı

• ⭐⭐⭐⭐

@emels muhtemelen e-posta ile eşleştiriyor, çünkü herhangi bir yere üyelik oluşturunca ya cep telefonu ya da e-posta ile üyelik oluştururuz ya, dolayısıyla e-posta ile giriş yapar yapmaz vize sistemindeki e-posta ile eşleştirip o profilin bilgilerini çeker. O yüzden eski soyadı bilginizi görüyorsunuz muhtemelen.
    Ancak sorununuzun çözümünü malesef bilemiyorum. Allah'tan daha vakit var, umarım gönderilecek sorgu emailleriyle biran önce sonuca ulaşırsınız, yazacaktım ki sizin mülakatın ekimde olduğunu hatırladım.

• ⭐⭐⭐⭐

@denizezgi bu arada bir faydası olur mu bilmiyorum ama siz bu görseli koyunca ben de kendi ustraveldocs hesabımı açtım, aradaki farkı bulursak belki çözebiliriz diye, ama sizde görünenlerin aynısı var bende de(ben barkodlu çıktıyı alabildim bu arada). Yani siz de PPN numaralarıyla, teslimat bilgileriyle sanki kaydı başarıyla tamamlamışsınız gibi. Barkodlu çıktı zorunlu değildir belki, bununla ilgili bir örnek var mı bakmak lazım.

• Merhaba arkadaşlar,
    28 Ağustos’taki DoS dosya taşıma güncellemesinden sonra özellikle Viyana Konsolosluğu’na dosya taşıyanlarla ilgili bazı yorumlar paylaşılmıştı.
    Özellikle karar öncesinde dosyasını Viyana’ya taşıyan kişilerin mülakatlarının yine Viyana’da yapılacağı yönünde bilgiler var.
    Bu konuda resmî bir açıklama göremediğim için tekrar sormak istedim:
    Bu bilgi doğrudan bir kaynağa mı dayanıyor, yoksa Viyana Konsolosluğu’nun bireylere gönderdiği mesajlardan mı böyle bir sonuç çıkarıldı?
    Konu birçok kişi için önemli olduğu için netleştirmekte fayda var diye düşündüm.
    Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Haksta-0 ben premium location seçtim teslimat türünü ve bana bir ödeme ekranı çıkmadı hiç.

• ⭐⭐⭐⭐

@emels konsolosluk sizin eski soyadınızı da yeni soyadınızı da, neden değiştiğini de biliyor merak etmeyin, kaldıki gerekli dökümanlarla mülakata gideceksiniz, mesela evlilik cüzdanı 🙂 o yüzden hiç stres yapmayın bence bu soyadı konusunda, hele ki bir de red/ap falan zaten olmaz merak etmeyin 🙂 yaklaşan mülakatla ilgili heyecan yapabilirsiniz tabi, o serbest ama stres olmayın, keyfini çıkarın biraz da 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@emreusa ben de bir ups şubesi seçtim, ödeme ekranı da çıkmadı.
    Deneyimlerden okuduklarımın bir kısmında pasaportumuz hazır olduğunda bir email gelecekmiş, yine teslimat şekli konusunda kimine göre 2, kimine göre 3 link olacakmış, ve oradan ilerleyip ödeme yapabilecekmişiz. Hatta o emaildeki linklerden teslimat şeklini farklı seçip ilerleyenler olmuş, öyle yazmışlar. Ama dediğim gibi birkaç deneyim yazısından yapabildiğim çıkarım bu, yani emin değilim, sadece paylaşayım dedim 🙂 henüz dv2026nın çok başındayız, yaşayarak göreceğiz sanırım.

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet bilgilerini paylaşmak isteyenlerin oluşturduğu excel dışında bir yer yok şuan, dvcharts ta, 1 ocak 2026dan sonra açılacak dv2026 için.

• ⭐⭐⭐⭐

@bsem, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Cevabın için çok teşekkür ederim imzamı tamamladım bir hatam yok ise eğer.Yazdığım konu ile bir bilginiz varsa benimle paylaşabilir misiniz rica etsem

İmzanızda düzeltmeniz gereken yerler var:
    CN bilginiz mümkünse son iki hanesi XX olsun
    Ds-260 gönderim tarihini yazın.
    Mülakat yeri zaten Ankara sanırım, örnek kelimesini silin.
    Önceki mesajımda excel tablosu linki vermiştim, bilgilerinizi girmemişsiniz, lütfen girin.

Mülakat gününüz hayırlı olsun. Konsolosluk size evrak listesi yollayacak ama gelmese bile telaş etmeyin, önemli değil.

Şimdi öncelikle, mülakattan sonra vize basılı pasaportun teslimi için https://www.ustraveldocs.com/tr/tr/ siteye kayıt olun ve Unganlar'dan sağlık randevunuzu alın.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |