@Erkan-0 Benim de 19 Kasım
️
emreusa tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@falsepoet Mülakat günü yeni adresi yazılı bir kağıtla beyan ederek değiştirebilirsiniz
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Selamlar Amerika'da mülakatta göstereceğimiz adres için fikir verebilecek arkadaşlar var mıdır?
-
Arkadaşlar merhaba Ustraveldocs kaydımı yaptım adresi bir tane ups şubesini seçtim bir ücret ödeyecek miyiz mülakattan sonra mail mi gelecek pasaport şubede diye bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
-
@ATS16 Merhaba ben de lisemi eklemeyi unutmuşum üniversitem ekli problem olur mu?
-
@denizezgi bir kaç mesaj daha görmüştüm bandrolden kasıt 100 doların üzerindeki kesikli şeritlerse o sadece 100 dolar da yok mu?
-
@drbaykal teslim almak istediğim ups kargo şubesinin yorumlarında bu şube kapanmış falan yazıyor o yüzden merak ettim en iyi vize onaylandıktan sonra bakmak gibi şimdi değiştirmeye çalışıp hata alabilirim
-
@Erkan-0 teşekkürler sizin de hayırlı olsun
emreusa tarafından gönderilen son iletiler
-
Philadelphia Kiralık Odaİlan ve Duyuru içinde yayımlandı
Merhaba Philadelphia FishTown bölgesindeki 4 katli bahceli evimizin boş odasına oda arkadaşı arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar 267 774 6000 numarasından whatsapp ile iletişime geçebilir.
-
@Erkan-0 teşekkürler sizin de hayırlı olsun
-
Merhaba pasaport teslimi için link geldi elden teslim seçtim. Ankara vfs den teslim alacağım. Barkodlu sayfa verdi ödeme sayfası falan çıkmadı elden teslim almak ücretsiz mi?
-
@drbaykal teslim almak istediğim ups kargo şubesinin yorumlarında bu şube kapanmış falan yazıyor o yüzden merak ettim en iyi vize onaylandıktan sonra bakmak gibi şimdi değiştirmeye çalışıp hata alabilirim
-
Merhaba ustraveldocs dan pasaport alınacak yeri vfs olarak değiştirebiliyor muyuz
-
@denizezgi bir kaç mesaj daha görmüştüm bandrolden kasıt 100 doların üzerindeki kesikli şeritlerse o sadece 100 dolar da yok mu?
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Erkan-0 sağlık muayenesi randevusu alırken yazdığımız adres zarfın üzerinde mi yazıyor o adresteki arkadaşım taşındı mülakat günü adresi değiştireceğim sorun olur mu?