@aysegul son sayfayı neden okumak lazım bilgi verirseniz)
cfr 40 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
cfr 40 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Vize alan herkese hayırlı olsun mülakat sırasıda sorulan sorular ve doküman lari nasıl hazırladınız bilgi verin seniz ve birde hesap ta tek seferde ne kadar gösterdiniz biz 3 kişiyiz evrak larin hangisi ingilizce hangisi Türkçe kaçar âdet fotokopi hazırladınız paylaşım yaparsanız sevinirim
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Arkadaşlar düşük numarası olup ta kcc meail bekleyen varmı ben 35 lerin başındayım hale at Ankara gözükmüyor ne yapmalıyım bı kaç defa mail attım otomatik meail geliyor şöyle dosyanız işlendi konsolos sıralaması ni bekleyin diye aceba doğum yerim Almanya olmasimi benim durumum da olan varmı acaba de d260 gönderim 4 Mayıs neden böyle acaba kcc nasıl bir meail atmaliyin lütfen konuya hakim olan biri yardım etsin teşekkürler
-
@aysegul son sayfayı neden okumak lazım bilgi verirseniz)
-
Arkadaşlar Almanya doğumlu olup ta Ankara'dan mülakat alan varmı
-
Arkadaşlar sıram 3515 neden meail alamadım acaba gönderim 7 Mayıs 260 formu 6000 meail aldığı ni gördüm nereye bakmak lazım
-
Hayır olsun tam numaranız neydi acaba