Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar,bizim case number ımız 2000lerde. excel den gördüğüm kadarıyla 4binlerde olanlardan maili alanlar var. Biz henüz mail almadık mülakat için. mail gelmeden yazıp sorabileceğimiz bir yer var mı? çok fazla gönderi var. ilk gönderi hariç çok bakma ve tüm gönderileri okuma şansım olmadı. Formu gönderme tarihi mi etkiliyor diye düşündüm. 1haziranda yollamıştık biz formu. Bir de tüm mülakatlar eylülde mi bitecek. bir yerde Eylül dışında vize verilmeyecek diye bir yazı okuduğumu hatırlıyorum forumda ya da instagramda

• Dün göndermiş olduğum maile bugün cevap geldi. Henüz planlama yapılmadığını bildirdiler. Yapıldığı zaman mail ile bilgilendireceklerini ilettiler.

• @mhmtkz @melisbasdurmus Biz de Bangkok yolcusuyuz eşimle, guzel haberlerinizi bekliyoruzz 🙏🏻

• Bu ileti silindi!

• 25 Eylül’e Nicolson dan sağlık muayenemizi aldık

• Merhaba Case No 17xxx sizce dosya taşımam mantıklı olurmu, taşırsam gelme ihtimali varmı.

• @denizezgi
    Merhaba, Ds-260 formunuzu gonderme tarihinizle alakali bir durum degil bu, Ankara Buyukelciligi sadece 800 CN civarina mulakat dagitimi yapti. Excel’de gordugunuz kisiler dosyalarini baska ulkelere tasiyarak mulakat alan kisiler. Sizin dosyaniza ne zaman mulakat planlanir bunun icin net bir sey demek zor, en iyi ihtimalle yeni yilin ilk aylari icin hazirlik yapabilirsiniz.
    Eylul disinda vize verilmeyecek kismi biraz kulaktan duyma bir bilgi, DV2026 ozelinde 1 ekim 2026 tarihi yani Fiscal Year(Mali Yil) bitene kadar vize alabilirsiniz. Bu eylul sonunda bitecek olan mali yil ise DV2025 kazananlari icin gecerli. Sansiniz varsa bu baslikta yazilanlari okumanizi tavsiye ederim. Bol sanslar.

• ⭐⭐⭐⭐

@denizezgi excelde mülakat yeri Ankara olanları takip etmelisiniz kendi süreciniz için. Ankara dv2025te 2k cn'lara; büyük çoğunluğu 2025şubat ve nisan aylarında olmak üzere, şubat-mart-nisan-mayıs ve haziran aylarına dağıtarak mülakat verdi. (burada 2000lerin başında mı sonunda mı olduğunuz da önem kazanabilir, çünkü 2000-2500 arası "çoğunlukla" şubat-martta yapmış mülakatı, sonraya kalanlar da olmuş tabi). Bu sene Ankara biraz daha hızlı giderse belki 2026ocak ayına da mülakat alabilirsiniz, bunları şimdiden bilemiyoruz. Sadece tahmin yürütebiliyoruz.

dv2026 için ilk mülakat ayı 2025Ekim bu arada, sürecimiz 2025Ekim-2026Eylül arasında olacak ve 30Eylül2026 son gün olacak.
    dv2025 için bu önümüzdeki eylül yani 2025 yılının eylül ayı son mülakat ayı, bununla ilgili birşeyler okumuşsunuzdur muhtemelen.
    Sürecinize hakim olabilmek için vakit ayırıp veya yaratıp hem bu başlığı hem de 2025 deneyimlerini mutlaka okumalısınız, şiddetle tavsiye ediyorum. Bol şans.

• ⭐⭐⭐⭐

@flzdgnn, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 Çok teşekkür ederim. Peki Sağlık muayenesi için randevuyu ekleme yapmadan önce alabiliyor muyuz bilginiz var mı?

Sürece eklenmediğiniz sürece, yani ds260 doldurulmadan sağlık kuruluşu her ikinize de randevu vermez. Mülakat aldıktan bir süre sonra dosya konsolosluğa devir olunca Add Applicant seçeneği kapanabiliyor, kapanmadan hemen ayrı bir ds260 formu doldurmalısınız. Kapanmışsa konsoloslukla irtibata geçmek gerekiyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@mechtws, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba

Dosya taşımayı düşünüyorum fakat taşıyacağım ülkeyi henüz netleştiremedim ve yardımınız gerekiyor. Amerika vizem var fakat herhangi bir ülkede uzun süre kalabilecek vaktim yok. Schengenle uğraşmak istemiyorum. Hangi ülkeden gidip gelerek işlerimi halledebilirim yani süreç veya sonuç kısımlarını o ülkede beklemeyip her aşamadan sonra bi sonraki aşamaya kadar türkiyede dönmek gibi planım var sizce 10 günde 3 gün kalabilecek şekilde gidip gelerek hongkong gibi asya ülkelerinden vizemi alabilir miyim ya da önereceğiniz herhangi bir ülke var mı?

Dosyanızı hangi konsolosluğa taşırsanız taşıyın, gidip gelmek gibi bir lüksünüz yok. Sağlık muayenesi, raporun çıkması, mülakata girmek ve pasaporta vizenin basılmasını beklemek süreci birkaç gün içinde biten bir süreç değil. Örneğin Viyana’da en kısa 1 hafta sürerken, diğer yerlerde 15–25 gün arasında değişiyor. (Tabii akciğerde leke görülüp balgam testi istenmesi, isim araştırmasına takılma gibi nedenlerle AP’ye kalınmadığı sürece).
    Ankara’da beklerseniz zaten vize alma şansınız olmayacak. Karar size kalmış.

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Benim çekilişteki soyadımla normal soyadım maalesef farklı giren kisi cekilise pasaportumdaki baba soyadımı yazmıs. Mulakat geldikten sonra ben mail atıp onu duzelttirmeyi talep edebiliyor muyum acaba? Cunku sisteme girerken o soyadını girmem gereyo suan formda.

Eğer başvuruda soyadınız yanlış yazıldıysa bu diskalifiye sebebi diye biliyorum 😞

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@onuru

Teşekkürler iyiki bu forum ve buradaki herkes var🙏

Kesinlikle! Bu forum gerçekten binlerce dolar verip hiç bir şey bilmeyen danışmanlara gitmeye gerek bıraktırmayan, en doğru bilgilerin yer aldığı müthiş bir platform. Hem de ücretsiz 🙂🆓😉

• ⭐⭐⭐⭐

@mhmtkz Alakasız cevap gelmiş. Mülakat alacaksınız, merak etmeyin.

• Selamlar case number numaram 11xxx civarında bulunmakta ve Bankok'a dosya taşıma için az önce bir mail gönderdim. Bangkok konsolosluğunun gereklilikleri nelerdir rahat şekilde işlemleri halledebilecek miyim yoksa yerine getirmem gereken durumlar var mıdır? Çok teşekkürler.

• Herkese merhaba, normalde mülakat planlanıp planlanmadığını öğrenmek için KCC'ye mail atmayıp beklemeyi düşünüyordum. Ancak excell'de 800'lü bir case numbera mülakat günü verildiğini gördüm. Sitede sorgu yaptığımda henüz bir güncelleme görmüyorum. Sizce KCC'ye mail atıp sormalı mıyım?
    İmzamda da yer aldığı üzere CN: 7xx . Mail dönüşünün forumdaki diğer kişilere faydası olacaksa mülakatımın planlanıp planlanmadığını sorabilirim.

• @Serapp herkes bu konuda farklı birşey söyledi nasıl öğrenebilirim acaba

• Merhaba, dün akşam Kcc'ye attığım maile bu akşam cevap geldi.
    30 Ekim'e mülakatınız takvimlenmiştir. 7-10 gün içinde Nl mailini alacaksınız. Bu maili aldıktan sonra 3-5 gün içinde dvprogram.state.gov adresinden mülakat tarihinizi onaylayınız.
    şeklinde .
    Tüm arkadaşlarımıza da bol şans diliyorum.

• Merhabalar , ds formunda öürenci olduğumu belirttim fakat öğrencilik döneminde işe girip çıktığım zamanlar oldu bunları yazmadım . Resmiyette gözüküyor fakat formda ogrenci oldugumu belirttigim için o kısımları doldurmadım .... problem yaratır mı

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Benim çekilişteki soyadımla normal soyadım maalesef farklı giren kisi cekilise pasaportumdaki baba soyadımı yazmıs. Mulakat geldikten sonra ben mail atıp onu duzelttirmeyi talep edebiliyor muyum acaba? Cunku sisteme girerken o soyadını girmem gereyo suan formda.

Sayın @gucarslan müsait olduğunda bu konudaki görüşünü paylaşırsa çok seviniriz.

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio çekilişi kazandığımızı öğrendiğimiz sayfaya bakabildiniz mi? Bir de mail atıp sorabilirsiniz bence, bazen 2nl emailinin gönderilmediği veya mülakata birkaç gün kala gönderildiği bile oluyor, birşeyleri kaçırmamak için bence siz sormalısınız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |