Herkese merhaba
Biraz önce mulakkattan cıktık ve vizemiz onaylandı. Gercekten ben aldıysam herkes vizesini alabilir diye dusunuyorum yardım edeb etmeyen herkese cok tesekkur ederim. Umarım en kısa zamanda vizelerinize kavusursunuz. Sormak istediginiz herhangi birşey için bana yazabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım. Bu foruma vesile olup kuran arkadaslarıma da tesekkuru ayrıca borc biliyorum. Herkese sevgiler
yagmurgunes
@yagmurgunes
yagmurgunes tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Başta bu forumu kuran herkese ve yardımlarını esirgemeyip vakit ayırıp deneyimlerini paylaşan cevap veren kişilere gerçekten teşekkürü borç biliyorum.
Benim durumum maalesef biraz zor gözüküyor ben olur da kabul edilirsem inanın herkes alabilir green cardı
yine de sonuna kadar tüm imkanları zorlayıp şansımı deneyeceğim ama gerçekten çok faydalı bir iş olmuş. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum ve iyi şanslar diliyorum. -
Herkese merhaba
Çekiliş sonucundan yeni haberim oldu ve çıktığını öğrendim sanıyorum sıralamam iyi ancak bir kaç sormam gereken var formu ona göre acilen doldurup ilerleyeceğim şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Ben Özbek vatandaşıyım yaklaşık 20 senedir Türkiyede çalışıyorum ve burada ikamet ediyorum. Sonrasında Türk birisiyle evlendim ve iki kızımız var. Maalesef şartlardan dolayı ikimizde 7. Sınıfa kadar okuyabildik ben 2. Doğumumdan sonra maalesef çalışamadım onun dışında son 4 seneye kadar hastanede temizlik görevlisi olarak çalışıyordum. Eşim de internet hattı çekme ve sonrasında depo sorumlusu gibi işlerde resmi olarak çalıştı bunun için ne önerirsiniz ne yapabiliriz?
Ayrıca Özbekistandan diplomamı bekliyorum çünkü emin olmak istedim kaçıncı sınıfa kadar gözüküyor diye dolayısıyla formu dolduramıyorum. Öylesine doldurup göndersem sonra düzeltebilir miyim yoksa çok fazla vakit kaybetmiş olacağım?
En önemli sorum ingilizcem olmadığı için çekilişe bir yakınım katıldı o da özbekçe bilmediğinden pasaporttaki soyadımı karıştırmış baba soyadımla çekilişe katılmış pasaportta iki soyadım da gözüküyor sizce bu büyük bir sorun mu?
Sizce bu durumlar sebebiyle formu doldurmalı mıyım yoksa bana vermeleri imkansız mı? -
@betülkya tesekkur ederim ancak pek anlayamadım bana yardımcı olur musunuz bultende neye dikkat etmem gerekiyor
-
@ugursway cok tesekkur ederim yardımlarınız için
-
@aysegul doğru söylüyorsunuz Aysegul hn teşekkür ederim.
-
@Emre-Kurtulmuş tesekkur ederim asıl talihli benim
-
@Emre-Kurtulmuş dediginiz gibi oldu 5 Kasıma vermisler mulakatı fakat ben excele denememe ragmen giremedim benim icin bir arkadasım girebilirse cok sevinirim yardımlarınız icin cok tesekkur ederim
-
Bizim de 5 Kasım saat 08:00 umarım yuksek numaraları arkadaslarımıza da bizler gibi sıra gelir ben inanıyorum

Saglık raporu icin randevu aldınız mı ne zamana verdi onu yapacagım yanlıs birsey yapmak istemiyorum alan varsa yazabilir mi?
yagmurgunes tarafından gönderilen son iletiler
-
@aysegul evet aysegul hn ilk isim o olacak pasaport gelir gelmez gozumle gordukten sonra yazacagım
onu bekliyorum. -
Tutar kisi bası mı odeniyo anlamadıgım ups kagıthane secmistim ben eve de mi geliyomus ozmn @eceslc
-
Vizemizin onaylandıgını herhangi bir yerde gorebiliyor muyuz? Ceac vs?
-
@swadze öğrenince bana da yazar mısınız
-
@aysegul bana da geldi simdi onu anlayamadım zaten sectigimiz upsden almıyo muyuz?
-
@elbruz siz de bana cok yardımcı oldunuz asla unutmicam tesekkur ederim
-
Herkese merhaba
Biraz önce mulakkattan cıktık ve vizemiz onaylandı. Gercekten ben aldıysam herkes vizesini alabilir diye dusunuyorum yardım edeb etmeyen herkese cok tesekkur ederim. Umarım en kısa zamanda vizelerinize kavusursunuz. Sormak istediginiz herhangi birşey için bana yazabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım. Bu foruma vesile olup kuran arkadaslarıma da tesekkuru ayrıca borc biliyorum. Herkese sevgiler -
@bkio biz de yaotık ama barkodlu belgeyi nasıl tekrar alabilirim onu bulamıyorum bana cıkmamıstı ilk kayıt yaparken