Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Spectator, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp bilgilendirmeniz icin cok tesekkur ederim. Peki diger arkadasin dedigi gibi mulakatta bir otel adresi verip , ulkeye giriste duzgun bir ev/tanidik adresi vermek konusunda ne dusunuyorsunuz acaba?

Adres olarak vereceğiniz yerde (otel, restoran veya başka bir adres) mutlaka tanıdığınız bir kişi olmalıdır. Çünkü sistemde bir isim belirtmeniz gerekir ve posta o kişiye teslim edilir.

Bu nedenle adresi C/O (care of – dikkatine) ibaresi ile birlikte yazmalısınız. Örneğin "Sizin isminiz, altına
    C/O John Smith ve adres" şeklinde mutlaka bir kişinin adına gönderim yapılmalıdır.

Ayrıca bu adresi mülakat sırasında vermeniz daha sağlıklı olur. Çünkü bazı kişilerin deneyimlerine göre, ülkeye girişte adresi güncellediği halde postaların ilk verilen adrese gönderildiği durumları okuduk.

• @İlkeruzucek tesekkurler peki size de bizim gibi vizeniz onaylandi denildi mi? Bizim onayladiniz ancak pause durumu var biliyorsunuz.. dedi gorevli

• ⭐⭐⭐⭐

@Kemal51, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar
    Ben ustraveldocs da ilerlerken daha 2 sayfada ekran gitti daha doğrusu bağlantı kopukluğu yaşadım büyük ihtimalle ve şu an tekrar girmeye çalışıyorum giremiyorum tekrar kayıt ol tuşuna basınca mail adresim kayıtlı olduğu için yeni kayıt oluşturamıyorum ve şu an bir adresim yok daha doğrusu aşamaları tamamlayamadım ve ne yapacağımı da bilmiyorum. En aşağıda kayıt olanlar için oturum aç tuşuna basınca da sayfa ilerlemiyor şu an için ne yapmam lazım benim nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

Sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• @Serapp oyle yapayim o zaman, tesekkur ederim.

• @hiafamily belgeler ve mülakat iyi gözüküyor, geçici olarak refused gözükecek pause kalkınca iletişime geçeceğiz dedi.

• @Sibel-Apaydın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bizim dosya ilk Hongkok taydı ve ustraveldocs kaydını orası için yapmıştık. Sonra Ankaraya dosyayı aldık. Ne yazık Hongkok olarak sistemde ve ne yaptıysak değişmiyor.yardım oluşturduk, telle birçok kez aradık konuştuk gerekli yerlere mail attık olmadı olmadı.yarın sabah 8.30 da mülakatımız olacak. Olacak diyorum ama onuda bilemiyorum. Sizce bizi mülakata alıp o belgeyi sonra ulaştırırsınız derler mi. Bizim gibi bu belgesi eksik olan oldumu.

Sistemde hongkong bözüküyor derken ustraveldocs mu, ceac mı kastediyorsnuz anlaşılmıyor, çünkü ceac de değişmiyor ise o değişmiyor sanırım ama ustraveldocs da değişmiyorsa o sıkıntı olabilir.
    Tam olarak nerde sorun daha açık yazarsanız, yardım edecek kişiler de daha fazla detay verebilir veya yapay zekadan yardım alın ve bu konuda belki daha doğru yönlendirme alırsınız. (aciliyetiniz olduğundan)

• ABD’de bir federal yargıç, USCIS’in bazı ülkelerden gelen göçmenlerin Green Card başvurularını topluca durdurmasını hukuka aykırı buldu. diye haber yayınlandı gören var mı ? Bu kararla birlikte Askıya alınan başvurular yeniden işleme alınacak. Süresiz durdurma uygulaması iptal edildi.

• @kemal85 ustraveldocs ta hongkok değişmiyor. Ankara yapılmıyor. Başka mailden de girilince pasaport numaraları aynı olduğu için ilerlemiyor. Gerekli yerlere mail attık olmadı. 30 kere telle aradık konuştuk hiçbirşey yapmadılar. Hep yarım saat sonra arayın dediler. Başvurunuz var bekleyin dediler. Hongkok iptal etmeli sanırım. Ama biz Ankaradan dosyamızın taşındığına dair ve 29 Nisan mülakat diye mail aldık. Yarın sabah ne yaşayacağız bilemiyorum

• Selamlar, forumda benim gibi amerika icinde AOS yapacak olan var mi?

• @bketcrsur, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

ABD’de bir federal yargıç, USCIS’in bazı ülkelerden gelen göçmenlerin Green Card başvurularını topluca durdurmasını hukuka aykırı buldu. diye haber yayınlandı gören var mı ? Bu kararla birlikte Askıya alınan başvurular yeniden işleme alınacak. Süresiz durdurma uygulaması iptal edildi.

Bizim ile alakalı bir karar değil malesef,fakat olumlu bizler için

• @falsepoet Her ne kadar yargıçların pause uygulamasına bakış açısına istinaden olumlu bir emare gibi de olsa aynı zamanda kararın plaintiffs only çıkmış olmasına dikkat etmek lazım, diğer süreçlerden de öyle bir karar çıkarsa büyük çoğunluğumuz için bir şey ifade etmeyecek gibi duruyor.

• @koci iki olayda birbirinden çok farklı dv loterry askısı için bir hamle olursa herkesin lehine yürütmeyi durdurma kararıda çıkabilir. Ki sadece davacılar için olmasıda genel anlamda olumlu

• @hiafamily bizede 221 sarı kâğıt verilmedi ama ne olduğu da söylenmedi. Karar yüzünden şu anda işlem yapılamıyor dendi o kadar .

• @Serapp benim Ssn bugün 28.04.2026 geldi ve ben san francisco girerken arkadaşım Sibel in ve adresini yazdim ama C/O : diye yazmadigimdan ilk DS 160 formunu doldururken ki onda C/O : Ebru( adresi seattle de) yaziyordu ama adres Sibelin adresini giriste verdigimden san francisco ya ebru diye geldi .Yani ssn ve green card in gelmesini istediginiz kisiyi yazarken C/O yazarsaniz daha iyi olur adres dogru olunca gelsede farkli isme gelmis olabilir. :))Belki birilerinin isine yarar.Eger amerikaya giriste ssn ve green card adresinizi degistirecekseniz A4 kagidina C/O tanidiginiz ismi ve adresini hatta telefon numarası yazabilirsiniz.Ben bilgisayarda yazip bastirdim.Giriste direkt sorunca verdim hic sorun olmadi

• @joseph-universe merhaba. Ustraveldocs kayıt konusundaki problemleri nasıl çözdünüz. Yardımcı olur musunuz. Özelden daha detaylı yazdım. Teşekkürler

• @joseph-universe siz kaydınızı nasıl yaptınız acaba.teşekkürler

• @Zekeriya-0 tesekkur ederim. “Genel olarak olumlu ve kagidin bir onemi yok zaten” seklinde yorumlayip rahat olmaya calisiyorum. Bu durumun anlamini bilenlerden yorum beklerim.
    Veya 221g alan arkadaslar uzerinde nasil bir ifade var bu kagidin, aydinlatabilenler olursa sevinirim tesekkurler.

• @aysegul teşekkür ederim

• Bu ileti silindi!

• @Sibel-Apaydın mülakata kayıt olmadan girdik. Hata durumunu konsolosluk memuruna ilettik. Sorun yapmadılar. Ama mülakattan sonra mutlaka kayıt açmamızı söylediler. Hata durumunu not ettiler. Sistemde düzeltme yapacaklarını İki gün sonra kayıt olmamı denememi istediler. Ama ben Viyana konsolosluğuna da mail atmıştım. Onlar Ankara’dan önce düzeltme yaptılar ve maille bilgi verdiler. Bende kayıt işlemini tamamlayabildim. Mülakatta sorun yapmıyorlar merak etmeyin. Durumu izah edin not alıyorlar ve yardımcı oluyorlar.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 83
  • 747
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |