Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.5k 786 517.9k 770

  • ABD’de bir federal yargıç, USCIS’in bazı ülkelerden gelen göçmenlerin Green Card başvurularını topluca durdurmasını hukuka aykırı buldu. diye haber yayınlandı gören var mı ? Bu kararla birlikte Askıya alınan başvurular yeniden işleme alınacak. Süresiz durdurma uygulaması iptal edildi.


  • @kemal85 ustraveldocs ta hongkok değişmiyor. Ankara yapılmıyor. Başka mailden de girilince pasaport numaraları aynı olduğu için ilerlemiyor. Gerekli yerlere mail attık olmadı. 30 kere telle aradık konuştuk hiçbirşey yapmadılar. Hep yarım saat sonra arayın dediler. Başvurunuz var bekleyin dediler. Hongkok iptal etmeli sanırım. Ama biz Ankaradan dosyamızın taşındığına dair ve 29 Nisan mülakat diye mail aldık. Yarın sabah ne yaşayacağız bilemiyorum


  • Selamlar, forumda benim gibi amerika icinde AOS yapacak olan var mi?


  • @bketcrsur, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    ABD’de bir federal yargıç, USCIS’in bazı ülkelerden gelen göçmenlerin Green Card başvurularını topluca durdurmasını hukuka aykırı buldu. diye haber yayınlandı gören var mı ? Bu kararla birlikte Askıya alınan başvurular yeniden işleme alınacak. Süresiz durdurma uygulaması iptal edildi.

    Bizim ile alakalı bir karar değil malesef,fakat olumlu bizler için


  • @falsepoet Her ne kadar yargıçların pause uygulamasına bakış açısına istinaden olumlu bir emare gibi de olsa aynı zamanda kararın plaintiffs only çıkmış olmasına dikkat etmek lazım, diğer süreçlerden de öyle bir karar çıkarsa büyük çoğunluğumuz için bir şey ifade etmeyecek gibi duruyor.


  • @koci iki olayda birbirinden çok farklı dv loterry askısı için bir hamle olursa herkesin lehine yürütmeyi durdurma kararıda çıkabilir. Ki sadece davacılar için olmasıda genel anlamda olumlu


  • @hiafamily bizede 221 sarı kâğıt verilmedi ama ne olduğu da söylenmedi. Karar yüzünden şu anda işlem yapılamıyor dendi o kadar .


  • @Serapp benim Ssn bugün 28.04.2026 geldi ve ben san francisco girerken arkadaşım Sibel in ve adresini yazdim ama C/O : diye yazmadigimdan ilk DS 160 formunu doldururken ki onda C/O : Ebru( adresi seattle de) yaziyordu ama adres Sibelin adresini giriste verdigimden san francisco ya ebru diye geldi .Yani ssn ve green card in gelmesini istediginiz kisiyi yazarken C/O yazarsaniz daha iyi olur adres dogru olunca gelsede farkli isme gelmis olabilir. :))Belki birilerinin isine yarar.Eger amerikaya giriste ssn ve green card adresinizi degistirecekseniz A4 kagidina C/O tanidiginiz ismi ve adresini hatta telefon numarası yazabilirsiniz.Ben bilgisayarda yazip bastirdim.Giriste direkt sorunca verdim hic sorun olmadi


  • @joseph-universe merhaba. Ustraveldocs kayıt konusundaki problemleri nasıl çözdünüz. Yardımcı olur musunuz. Özelden daha detaylı yazdım. Teşekkürler


  • @joseph-universe siz kaydınızı nasıl yaptınız acaba.teşekkürler


  • @Zekeriya-0 tesekkur ederim. “Genel olarak olumlu ve kagidin bir onemi yok zaten” seklinde yorumlayip rahat olmaya calisiyorum. Bu durumun anlamini bilenlerden yorum beklerim.
    Veya 221g alan arkadaslar uzerinde nasil bir ifade var bu kagidin, aydinlatabilenler olursa sevinirim tesekkurler.


  • @aysegul teşekkür ederim


  • Bu ileti silindi!

  • @Sibel-Apaydın mülakata kayıt olmadan girdik. Hata durumunu konsolosluk memuruna ilettik. Sorun yapmadılar. Ama mülakattan sonra mutlaka kayıt açmamızı söylediler. Hata durumunu not ettiler. Sistemde düzeltme yapacaklarını İki gün sonra kayıt olmamı denememi istediler. Ama ben Viyana konsolosluğuna da mail atmıştım. Onlar Ankara’dan önce düzeltme yaptılar ve maille bilgi verdiler. Bende kayıt işlemini tamamlayabildim. Mülakatta sorun yapmıyorlar merak etmeyin. Durumu izah edin not alıyorlar ve yardımcı oluyorlar.


  • Alnimizni akiyla 221G aldik ciktik bugun :) gun icinde deneyimler kismina yazacagim.


  • Tebrik ederim hayırlı olsun. umarım hepimiz alnımızın akıyla vizemizi de alırız. :))


  • @koci aynı şeyi düşünüyordum ve gerçekten diğer davalarda benzer karar çıkarsa şansımız resmen kaybolur.


  • Az önce mülakattan çıktık, “ herşey güzel görünüyor fakat biliyorsunuz durumu, daha sonra pasaportlarınızı gönderin vizenizi basalım “ dediler. Süreci buraya kadar kazasız belasız getirmemize yardımcı olan herşese sonsuz teşekkürler, mülakat deneyimimizi en kısa sürede yazacağız.


  • 221g kagidi ile çıktım çok ilginç sekil de orada önceden dosyami taşıdığım için hong Kong da mi yaşıyorsunuz ya da çifte vatandaşlıginiz mi var soruları ile karşılaştım bir de pasaportumu ve adresimi eklememe rağmen orada gozukmedi dosyami actirmistim ekledim kapatmıştım hatta ds 260 formunda ki tüm sayfaların çıktısını da vardı ora da bilgilerim vardı anlamadığım şekilde ama bir sorun çıkmadı mulakat deneyimlerinde detaylı anlatacagim


  • @Parvina-Rafikovna Merhaba, Türk vatandaşlığınız yok mu?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum